Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 77 342
  • 789
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ееех, Мики, като си помисли човек, че всичкото за едното ядене...Simple Smile
А да ви питам дали спирате звука на мъжете си (разбирайте говора им) с дистанционното на телевизора?
Само аз ли се опитвам?
И не че не искам да ми говори човекът, ами в момента нещо мисля, пиша и ще си загубя мисълта...та хващам дистанционното, насочвам към него, натискам бутона за звука и чакам...Ами, не работи дистанционното Angry

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Оххх, съдрах се от смях. Мисля, че ако успееш и го обявиш ще станеш милионерка  много бързо!

# 136
  • FRANCE
Уф. Смених си калъфа на тел (друг цвят) и 10 мин го търся. А той пред мен. Даже и му звънях, 2 пъти.

# 137
Светулчице, ако успея, ще е защото ММ ще се усети какво се опитвам да постигна и ще замълчи, ама от това милионер надали ще стана, няма как да си патентовам мъжа, патентът се държи от друг Simple Smile

# 138
  • Бургас
Даже с чипа за входната врата на блока съм се мъчила да отворя вратата на апартамента. Ей така. Приближавам чипа и се усещам колко не съм в час.
Това го правя редовно!
Понеже и на работа ползваме чипове, и  вратата на входа е с чип,... та що да не се пробвам и на нашата врата на апартамента да си цъкам!

# 139
А да ви питам дали спирате звука на мъжете си (разбирайте говора им) с дистанционното на телевизора?
Само аз ли се опитвам?
И не че не искам да ми говори човекът, ами в момента нещо мисля, пиша и ще си загубя мисълта...та хващам дистанционното, насочвам към него, натискам бутона за звука и чакам...Ами, не работи дистанционното Angry

😂😂😂 Това е култово! Жалко ,че не работи!
  Аз съм залепвала устата на ММ докато спи с тиксо, за да не хърка. Имаше ефект за кратко,но а-ха да заспя и стана революция. За секунди хвърли завивки ,възглавници в ужас какво му се случва. Миличкия,беше ми доста сърдит...😂😂😂

# 140
Само аз ли се опитвам?
Редовно правя опит, но демонстративно. Grinning
Много ме разсейва с говоренето си. Да е жив и здрав. Grinning

# 141
Цитат
Аз съм залепвала устата на ММ докато спи с тиксо, за да не хърка. Имаше ефект за кратко,но а-ха да заспя и стана революция. За секунди хвърли завивки ,възглавници в ужас какво му се случва. Миличкия,беше ми доста сърдит...😂😂😂
Ако това ми го стори някой, хеле пък уж най-близкият ми човек, още през нощта щях електронно да си пусна искова молба за развод Simple Smile
Ужасно е спящ човек да има усещането за липса на въздух, за задушаване - аз съм със сънна апнея, макар и напоследък пристъпите да са много редки и в такъв момент не знам какво бих направила, дано се озаптя...

# 142
  • FRANCE
Не бих залепила, ама гарантирам колко е ужасно, тъкмо заспиш и се включи трактор до теб. И това почти всяка нощ. В един момент ти идва да удушиш "любимият човек". Joy хроничното недоспиване е лошо нещо

# 143
Вчера отивам до ДМ и взимам телефона на ММ да сканирам ,след 1 час ходя с малката а той зад нас ,телефона не спира да звънни . Ходя си и вече изнервена му крещя да го вдигне ,а той милия не смее да ми каже нищо и упорито рови  🤣. Един клиент ни чакаше и даже още звънеше като стигнахме ,ама кой да се сети къде е ,в моите ръце дете ,а мм го търсил ама без успех 😁. Телефона му в моя джоб 😁.

# 144
Цитат
Ако това ми го стори някой, хеле пък уж най-близкият ми човек, още през нощта щях електронно да си пусна искова молба за развод Simple Smile
Ужасно е спящ човек да има усещането за липса на въздух, за задушаване - аз съм със сънна апнея, макар и напоследък пристъпите да са много редки и в такъв момент не знам какво бих направила, дано се озаптя...

Ужас,да! Голяма беля можеше да стане! Той няма сънна апнея,но беше напълнял. Обаче му направих без да искам услуга с това тиксо,започна да спортува и сега спи като бебе.😉

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 13:58 от Lili Roze 748420

# 145
  • Mediterraneo
Оня ден ММ отиде на тренировка. След малко установих, че си е забравил телефона, видях го на масата. Пратих му съобщение, да знае, че телефонът му е вкъщи Simple Smile Simple Smile

# 146
Аз пък редовно звъня на ММ и се ядосвам, че тъкмо му звънна и някой ме изпреварва, докато още не е вдигнал - "Кой пък намери баш сега да му звъни?! Аз бързам!"
Вторият му телефон е в къщи и естествено, звъни пред очите ми, ама докато видя, че аз му звъня, неизвестният ми нагъл конкурент отнася всичкия ми бяс Simple Smile

# 147
Оня ден ММ отиде на тренировка. След малко установих, че си е забравил телефона, видях го на масата. Пратих му съобщение, да знае, че телефонът му е вкъщи Simple Smile Simple Smile
Лелее. Това е топ муня 😆

# 148
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не ти отговори, а?

# 149

Поне няколко пъти ми се случва. Виждам му забравения телефон и направо му звъня да му кажа, че го е забравил. Усещам се като звънне, ама....

Общи условия

Активация на акаунт