Овлажнител за въздух

• 276 316
  • 693
  •   1
Отговори
# 420
  • Luxemburg
В момента има намален овлажнител на Ланаформ http://www.bodycareshopping.com/cgi-bin/products.pl?&lg=1&am … =4014&cat=439 на 44€ но няма функция за изключване на йонизатора. Това важно ли е? Много му се чудя ама докато се начудя да не свърши промоцията.

# 421
  • София
От много четене разбрах,че при ултразвуковите е особено важно водата да е деминализирана защото със микро капките се изхвърля и всичко във водата и това се вдишва или осяда по мебелите и пак се вдишва

Въпроса е при наливане на преварена вода, дали всъщност премахаме тези вещества или само дезинфекцираме .... иначе с дестилирана вода  солено ще излезе....

Четох, че vapolux  е с филтър, ама дали чисти добре водата?  Да не излезе, че купувайки овлажнител помагаме за едно, вредим за друго

# 422
Здравейте дами, незнам дали пиша в правилния раздел, но имаме много запазен овлажнител с топла пара за продан Delonghi Merlino VH 400, купен е на 5 декември 2011 от Технополис в Люлин, използван е 2 месеца в детската ни стая. Има остатъчна гаранция година и 6 месеца. Продаваме го, защото ни подариха по-добър модел на Lanform. Цената, която мъжа ми иска е 50лв.

При интерес ще ви дадем снимки.

# 423
  • Once there was a Hushpuppy...
Засега само се записвам да следя темата Peace
Имам да чета доста страници назад с мнения за марките. Налага ни се да купим за следващата зима. Много ни е сух въздуха с парно, сутрин имаме всички секрети и се чустваме задръстени....
Ужас просто!
Сигурно ще намеря отговорите на нещата които ме вълнуват, ако ли не ще ви питам Hug

# 424
Много съм разочарована от овлажнител за въздух Солак ( Solac ). Купихме си такъв преди около година. Все още е в гаранция, но вече не го ползваме(!) Ужасно е шумен, а в официалния сервиз не успяха да го поправят. Освен това последният път, след като го взех от сервиза забелязах, че му липсват част от монтажните винтове, едно от крачетата беше скъсано (това е нещо като гумичка, на която стъпва) и половината от серийния номер липсваше (предполагам, че е с цел повече да не ги притесняваме...). Освен това не му работи и йонизатора. Така, че ако не искате главоболия - не купувайте Солак!

# 425
  • София
...Здравейте, някой поръчвал ли е от ТАЗИ ФИРМА , че нещо цените са доста примамливи  Thinking

# 426
  • Бургас
Какво мислете за този овлажнител:

http://www.bebelandia.bg/product/18194/nuvita-ultrazvukov-ovlazh … aromatizator.html

150 ml. дали е достатъчно или ще трябва през 10 мин. да го пълня?

# 427
Това е по-скоро араматизатор, отколкото овлажнител. 150 мл е ужасно малко!!

# 428
  • София
Много съм разочарована от овлажнител за въздух Солак ( Solac ). Купихме си такъв преди около година. Все още е в гаранция, но вече не го ползваме(!) Ужасно е шумен, а в официалния сервиз не успяха да го поправят. Освен това последният път, след като го взех от сервиза забелязах, че му липсват част от монтажните винтове, едно от крачетата беше скъсано (това е нещо като гумичка, на която стъпва) и половината от серийния номер липсваше (предполагам, че е с цел повече да не ги притесняваме...). Освен това не му работи и йонизатора. Така, че ако не искате главоболия - не купувайте Солак!
Аз не мога да спя от моя,който е на Чико.По-шумен е от климатика дори.Съжалявам за тази покупка.

# 429
Ами тук в темата има мнооооооого коментари за Солак и Чико... затова човек трябва да порови преди да купи..

Това правя и аз сега, но все още не съм решила какъв ще бъде. Благодаря на всички за споделените мнения, супер полезни са!   Peace

# 430

http://www.bebelandia.bg/product/18194/nuvita-ultrazvukov-ovlazh … aromatizator.html

Изглежда ми готин. Тъпото е, че не пише за колко квадрата площ е  newsm78 Ще трябва да им звънна и да попитам.

Аз не мога да спя от моя,който е на Чико.По-шумен е от климатика дори.Съжалявам за тази покупка.

Аз купих за стаята на сина ми преди 2 години на Чико /овлажнител и йонизатор/ и съм страшно доволна, шумът е доста успиващ, като ромон на поток  Grinning, а и действа по предназначение /при грип прави спазъм на ларингса/, много добре му се отразява. През зимния период всяка вечер го пускам  Heart Eyes

# 431
Записвам се да следя темата. Дъщеричката ми много боледува, напоследък не можем да се отървем от една суха кашлица, на парно сме и трябва спешно да си закупим овлажнител.

# 432
  • София
Здравейте,

загледала съм се доста по тези овлажнители и още не са ми много ясни всичките им функции. Гледам, че доста се хвали този на Vapolux, но не ми е много ясно той ултразвуков ли е или не, защото в описанието на другите на тази марка пише "разпръсква водата под формата студена пара" а точно на този модел най-скъпия не го видях това описание. 

# 433
  • София
Ваполукс е с ултразвук. Това си е студеното разпръскване на пара. Аз искам да споделя и моето мнение за овлажнителя, който си купих, понеже май няма доста мами които да го имат. Взехме си Lanaform Vapo 360, като по-евтиния вариант на Vapolux-a. Няма вграден влагомер като Ваполукса и още нещо, но не се сещам какво беше, но все си мисля, че вградения влагомер може да се влияе от уреда, малко или много все пак разпръскването на парата е наоколо. Сега за моя: много ми хареса това, че горе изхода се върти автоматично и може да се спира на където искаш да духа. Много е тих. Няма мокро наоколо. Следобед беше паднала влажността на 46%, вечерта вече беше 59% и го спрях. Има регулиране на парата (така ще я наричам) от 1 до 6, като йонизацията може да се изключва, да не е постоянна. Много е свеж въздуха в стаята. Радвам се, че направих правилния избор, малко на сляпо, защото не можах да намеря мнения за този модел. Лошото е, че едвам го намерих, никой не го поддържа на склад, а вносителя се оказа не си дава зор да ги внася много, като цяло и другите продукти на марката. Имаше едни детски моделчета с кити и влакче видях във вис виталис, но аз си търсех вапото, не е детски, изглежда по-шик. Дано да съм била полезна. Мойта малка принцеса вече 2 месеца е със свирещо носле само като легне, през деня не, и се надявам сега да се оправи ако проблема е бил във въздуха.

# 434

И аз да се включа  Simple Smile
Вместо да се обадя и поразпитам, направо си го поръчах.
Независимо, че е много малък резервоара поне 3-4 часа си работи без проблем. Много е успокояващо, а лампата сменя цветовете си. И тъй като работи и с етерични масла, аз си слагам по 1 к. лавандула и релаксирам.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт