🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 17

• 51 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Ето, с Йозгенцето се засекаха!
Както винаги кавалер.

# 586
Джан поздравява и целува ръцете на Йозгето, преди да я наградят!
А тя го гушка и милва....
ПРЕКРАСНИ СА! Heart

изрязах момента....Revolving Hearts

# 587
Още снимки на новата двойка.
Тия двамата са на една вълна, много са ми хармонични като държание и излъчване.
Много ми харесват.

# 588
От Бирсен:

Джан Яман, ръка за ръка с новата си приятелка, DJ Сара Блума, за първи път на червения килим

Джан Яман присъства на фестивала Global Series, хванат за ръка с новата си приятелка DJ Сара Блум, и мина по червения килим, придружен от порой от любов.

Джан Яман присъства на фестивала Italian Global Series , проведен в Cinema Theater Galliera,  ръка за ръка с новата си приятелка DJ Sara Bluma.
Разхождайки се с приятелката си, придружен от порой от любов, Яман не забрави да раздава автографи.
В един момент Яман дори целуна ръката на приятелката си.
Красивият актьор, който позира в зашеметяващи пози с любимата си, ще участва в промоционалните дейности на сериала "Sandokan". Красивият актьор води и преговори за нови проекти.

И в ТТ е качила снимки и видео:

# 589
Ето поздрава на Джан и Йозге от друг ъгъл

https://x.com/gitanacanela/status/1937244950477041884

# 590
И на отиване, и на връщане, Джан и Йозге се поздравяват, гушкат и целуват. Приятелството и уважението между тях винаги са били очевидни! Heart
Ето поздрава на Джан и Йозге от друг ъгъл
https://x.com/gitanacanela/status/1937244950477041884

Гордо се радвам за Джан, наградата е повече от заслужена, професионализмът му е изключителен Hands Raised Hands той заслужава всички награди на света! Heart

IGSF2025 - Excellence Award – International Star
♦️IGSF2025 - Награда за високи постижения - Международна Звезда TrophyNature Star

С Кевин Спейси:

С Тициана Рока (General Manager Filming Italy Venice and Sardinia)
Беше ми домъчняло за нея Grinning

И така, нашия тази вечер пусна бомбата и сякаш искаше да ни зашемети всички наведнъж.. Предстои да видим дали се шегува, или има любов. Grinning Иначе отстрани изглежда, че се чувства добре с нея, на една вълна са, и това е страхотно! Simple Smile
От повече коментари ще се въздържа, нека първо се внесе яснота в проблема (шегувам се).
Утре предстои представяне на Сандокан, сигурно пак ще помъкне Сара за ръка Rolling EyesJoy

------------------
 Ех, вчера тъкмо изчистиха Сара от снимката, днес тя се върна с 500 пози с Джан Joy
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 04:00 от grozdence*

# 591
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 17:00 от AnMary

# 592
Добро утро,момичета!

🆕🆕🆕🇮🇹
ИТАЛИАНСКИ ФЕСТИВАЛ GLOBAL Series
📍Римини, Театро Гали 23.06.2025г
✒Can Yaman получава международната звезда за отлични постижения от Lucia Borgonzoni по време на Italian Global Series Festival 2025 в Teatro Galli в Римини.

Приятен ден да имате!

# 593
Ммм дааа... Джан само с ръцете си може са покаже дали има интимни отношения с някоя жена Joy

# 594
Джан Яман: „Сандокан е ролята на живота ми, чаках я 5 години. Феновете ми дадоха сили“

Присъстващ на италианския фестивал Global Series, за да получи награда, Джан Яман говори за Сандокан и не пести думи на любов към Италия и нейните фенове.

Обявен като гост няколко дни преди събитието, Джан Яман привлече цялото внимание на червения килим, а след това и на сцената на италианския фестивал Global Series снощи в Римини. Пристигайки в компанията на новата си любов, турският актьор разговаря с журналисти за „Сандокан“, телевизионния сериал, в който ще бъде главният герой след няколко месеца по Rai 1.

Загорял, облечен изцяло в черно и носещ слънчеви очила, турският актьор беше в Римини на церемонията по откриването на фестивала, за да получи наградата - наградата за отличие като международна звезда , но и за да говори за Сандокан (на когото днес ще бъде посветен панел).

Говорейки за римейка на успешния минисериал от 70-те години, Джан Яман не се съмняваше: „ Дойдох от Турция в Италия преди 5 години за тази роля, така че зад нея стои много носталгия, подготовка, страдание, тренировки. За мен това е ролята на живота ми , беше трудна, но накрая ще бъде печеливша .“

Герой, който е проникнал в сърцето му, този на Сандокан, дотолкова, че звездата на много дизи със сигурност не се срамува да заяви: „ Сандокан е човек, на когото всеки трябва да подражава: той е много алтруистичен, мечтае за другите, той е герой. Започва като обикновен пират, но накрая ще бъде спасител на народ. Това е пълноценна роля за мен. На всеки два епизода Сандокан се развива, има 8 епизода и ще бъде като да гледаш четири филма подред , като актьор той ме накара да израсна много “.

Както и при „Туринът“ , Джан Яман не крие физическите усилия, които е трябвало да положи, за да се адаптира към героя и към това, което сценарият изискваше: „ Трябваше да сваля 10 килограма, но не можех да сваля мускули, трябваше да остана пъргав и бърз, така че свалянето на това тегло беше изтощително. Но предизвикателствата винаги ме вълнуват, никога не съм се отказвал. Четири трудни месеца подготовка, общо осем месеца снимки, ще бъде фантастично. Мисля, че ...“

„Обичам Италия. Феновете ми винаги са били моята сила“

Не можахме да пропуснем въпроса за връзката на Джан Яман с Италия, страна, която той казва, че обича, и където е решил да живее. „ Чувствам се италианец, живея тук от 5 години. Най-големият ми късмет беше, че учих италиански в гимназията, която посещавах в Истанбул. По божествена ирония, когато бях на 30 години, дойдох тук, за да снимам на италиански. Най-големият ми късмет е, че знам италиански и живея в Италия .“

След като се качи на сцената, за да получи наградата за високи постижения, турският актьор посвети мисъл на огромната си фен база, която вече говори всички езици, не само турски и италиански: „ Моите фенове винаги са били семейство , сила. В трудни моменти, когато се чувствах сам, знанието, че има публика, която ме подкрепя, винаги ми даваше сили. Когато вземах трудни решения, знанието, че те са там, ме подкрепяше .“

https://movieplayer.it/news/can-yaman-sandokan-ruolo-mia-vita-as … to-5-anni_158772/

# 595
Момичета, благодаря ви за споделеното! Two Hearts

След час започва представянето на Сандокан в Ричоне! Heart Eyes Дано нашия се държи прилично, направо ме е страх вече Grin

♦️ Джан Яман получава наградата от Лусия Боргонзони, заместник-министър на културата:

„Не мисля, че заслужавам награда все още. Sandokan ще излезе през декември
и се надяваме, че всички ще го харесат, защото за мен беше голяма отговорност
да играя роля като Сандокан. Когато излезе, се надявам да получа някои награди,
но все още не мисля, че заслужавам награда. Чакахме дълго време за тази роля,
с толкова много очакване, толкова много подготовка, толкова много носталгия,
толкова много страдание, и щом излезе, се надяваме, че този герой ще „се разтърси“
и тогава може би ще мога да ви благодаря за тази награда. Междувременно ви благодаря,
но се надявам да мога да ви благодаря с повече гордост... Благодаря.“

Междувременно Катрин Уиник от "Викинги" последва Джан, после и той я последва (той следва само 28 човека). Не знам дали е била на фестивала и са се запознали, или просто така се последваха Simple Smile
Ели, ти трябва да я знаеш Wink

Скрит текст:

# 596
Значи, Джан вече е с 9 награди в Италия...машала!

# 597
AAаAAA Scream Тийзърa е невероятен! БОМБА! Nature Boom Вълнение до краен предел.....................

🔥Чакането свърши: ето го тийзър трейлъра на SandokanTheSeries 🐅⚔️
международната поредица от събития с участието на Can Yaman,
представена днес на IGSF2025
👀 И това не свършва дотук.. очаквайте още!

Официалния постер! Heart Eyes

===========================

Това е официалния ИГ профил на Сандокан, току що го направиха -> https://www.instagram.com/p/DLSd72wIZ8J/

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 20:28 от grozdence*

# 598
  • Козлодуй
Директен линк за гледане на събитието в зала Конкордия, то май свърши, но може да се връща. Надявам се да може, ще го гледам по-късно, защото съм с малчо...
https://www.youtube.com/live/u8q_CQ-YEP4?feature=shared

# 599
Сънчо, мерсаж Kissing Heart да, свършило е, но се връща. Пускам да го гледам сега Simple Smile

СЛАДУР Animal BearHeart Eyes

Алесандро Прециози:

Джан и Алесандро:

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 20:23 от grozdence*

Общи условия

Активация на акаунт