КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 25 497
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • sofia
Привет!
Минавам набързо тук. Както казах на Фло, пиша го и тук - нямам претенции дали ще бъда с друг в стая. Не пуша, но и това не е пречка.
Поздрави

# 556
Искам да ви кажа нещо, което не съм до сега. Защо не може  много хора да  организират - в Плевен приятел се ангажира да търси приличен хотел, този, в който бяхме, беше нов, ремонт нов, пристрояване ,сградата си е стара.  Ние с Аритка бяхме говорили, той говорил на същото място и онзи  мургавия "управител"  реши ,че имаме конкуренция, това се отразява всякак, та докато го убедя ,че  и двете групи всъщност е  една , това сме ние , зор видях и пазарлък падна.
  Горчив опит.

# 557
  • Варна
Макавели - ..........2 двойни стаи
Ениса - ..................1 двойна стая с балкон
Пипи -.....................1 двойна стая /ако има балкон ще е
                                                            бонус за мен/
Мамси -..................1 двойна стая
Важната клечка - нямам претенции
Нами-.................. - нямам претенции
Янчето +Танита?-  1 двойна стая с балкон- ако няма асансьор, моля 1-ви етаж.  Nerd

# 558
Дописвам се:
Стая+тераса самостоятелно

# 559
Макавели - ..........2 двойни стаи
Ениса - ..................1 двойна стая с балкон
Пипи -.....................1 двойна стая /ако има балкон ще е
                                                            бонус за мен/
Мамси -..................1 двойна стая
Важната клечка - нямам претенции
Нами-.................. - нямам претенции
Янчето +Танита?-  1 двойна стая с балкон- ако няма асансьор, моля 1-ви етаж.  Nerd

Дописвам се:
Стая+тераса самостоятелно
Нямам против да съм с някого, по възможност в стая с тераса за пушач.

# 560
  • Вила Великула
Момичета, струва ми се, че нещо не сме разбрали правилно. Няма как да има нощувка със закуска и вечеря за 40 лева. По-скоро нощувката на 1 човек в двойна стая със закуска и вечеря е 80лв., т.е ако някой спи сам е 160 лв. Ако е както предполагам - цената, ако спиш с някой в двойна стая за закуска и вечеря+нощувка е 80 лв. е супер. Вече добре си направете сметката дали 160 лв. на вечер са ви ок за самостоятелно настаняване.
Междувременно звънях и в Енчевите страноприемници в Златоград. Две големи къщи са в един двор - едната е с 20 стаи, другата е с 10 стаи. Има стаи на първия етаж, а стаите на втория и третия са с тераси. Цената на цяла двойна стая е 100лв.със закуска на вечер, на стая делукс е 120 лв. Т.е. ако двама човека спят в нормална двойна стая - нощувка + закуска е по 50 лв. на вечер. Ако спиш сам е 100лв. Имат и механа и могат да ни организират вечерите.
Очакваме още една оферта от Ян и да решаваме.

# 561
  • София
Добър вечер, последната оферта за къщата и механата ми харесва. Нямам претенции аз, но не съм пушач, предпочитам с непушач, но както дойде. Фло, Пипи, благодаря база усилията, които полагате за организацията.

# 562
Енчевите страноприемници ми звучат чудесно! И аз ви благодаря за отделеното време за организиране!
     До късно ще съм дежурна баба и ще надничам тук.

# 563
  • Вила Великула
Много важно уточнение. Току що говорих със собственичката на страноприемницата. Уточни  че цената на нощувка+закуска за самостоятелно наета стая е 60 лв.на вечер. При двама в двойна стая е 100 лв.
Така, значи до тук за Енчевите странноприемница освен мен и Тетка и Мериан потвърждават. Това им е сайта. Моля и останалите момичета, които днес писаха за стаите да си кажат мнението.
https://enchevistrannopriemnici.com
Ще ми изпратят и менюто, за да си изберем, като каза, че предварително може да поръчаме нещо извън менюто.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 19:54 от pipilota6

# 564
  • в сърцата на любимите ми хора
И на мен ми харесаха Странноприемниците. Обаче ние имаме ли яснота колко човека сме общо? А и какво правим с хотел Златоград? ФЛО положи толкова много усилия и отдели от времето си, за да организира нещата. Вече е говорила и е
направила резервация.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 19:58 от Мамси

# 565
  • Вила Великула
Мамси, при тази разлика в цената според мен отказваме резервацията в хотел Златоград. Нищо не е потвърдено и платено там.

# 566
  • София
Ако има възможност за самостоятелна стая в Странноприемницата моля да ме имате предвид. Не на всяка цена, само ако е възможно! И отново благодаря за организацията!

# 567
Я по-добре не ходете никъде , кога сте успели да сте единни. Без извинение. При включена вечеря  и закуска  или обяд и закуска, каквото е там - каква е цената на леглото? Включено ли  е в новата ви оферта?

# 568
  • Кубрат/ Пишурка
Където и да решите за мен 2 двойни стаи. Една за Галена и Наско и една за мен и Танита. Каси, можеш да пътуваш с нас. До колкото разбрах Макавели ще бъде с приятели.

# 569
  • София
Ако останат две единични стаи на първия етаж,ще са за мен и Жана.Не сме пушачки и не претендираме за тераса.

Общи условия

Активация на акаунт