КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 25 429
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • Вила Великула
Започвам отново списъка с новите промени за страноприемницата.
Единична стая+закуска -60лв на нощ
Двойна стая /двама човека/+закуска 100лв.на нощ
13-15 юни

Пипилота - 1 единична стая
Мериян - 1 единична стая
Тетка - 1 единична стая
Янчето + Танитка - 2 двойни стаи /едната на 1 етаж/
Яжка и Снежа - 2 единични стаи / по възможност на 1 етаж/
Макавели- 2 двойни стаи
Ениса - 1 единична стая
Мамси - 1 единична стая
Клечка и Нами - заедно в 1 Двойна искате ли или отделни?
Красива Белла - 1 единична стая
Фло - 1 единична стая
КАГ - ?
Мая - ?
Ако пропускам някой или нещо не е както трябва - казвайте.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 20:33 от pipilota6

# 571
  • София
КАГ и Мая мисля,че ще дойдат.
 Пипи,не си ме разбрала.Ако останат две единични стаи на първия етаж,ще са за мен и Жана.Ако не останат няма да може да дойдем изобщо.Разбирам,че броя на стаите на първия етаж не е безкраен и няма да се разсърдя ако няма за нас.Но не бива да се сърдите,че няма да дойдем.Не е на инат.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 20:36 от Яжка

# 572
Добавям се към двойните стаи.
Нямам претенции за другарче. В Брезник бях с Аиша, в Панагюрище с Фло и всичко ни беше наред.
Пипи, ако не те затруднява, прати ми тениската с наложен платеж.

# 573
  • София
За Златоград - нямам претенции с кого ще съм -КАГ, Джили, Нами, Тану. Както е удобно на организаторите. Прочетох за тениските - Пипи, аз имам ли? Писах ти на лични, когато ги пуска. Ако не си ми поръчала, здраве да е. Като не съм редовна в писането си ме пропуснала. В събота ще се видим и говорим.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 21:16 от m a y a

# 574
  • София
Да се присъединя и аз. ПИПИ добре е обяснила ситуацията . Благодарности и за теб, ПИПИ Hug
Днес разговарях почти с всички момичета. Съобразих се с желанията им. Ето какво се получи:

КАГ, ФЛО и ТАНУ - шведска тройка. Имаше такъв вариант. Grinning
МЕРИАН, КЛЕЧИЦАТА и МАЯ също по шведски. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега може би ще се наложи тези 6 мацки да са в 3 двойни стаи. Проблеми няма!

МАКАВЕЛИ - 2 двойни стаи. балкони?
ЯНКА и ТАНИТА - двойна стая
НАМИ и ТЕТКА - двойна стая. с балкон
КАССС - двойна стая, балкон?

ПИПИ - единична -по възможност с балкон
ЯЖКА - единична стая
ЖАНА - единична стая
ЕНИСА - единична с балкон
МАМСИ - единична
КРАСИВА БЕЛЛА - единична с балкон.

ЯН ще бъде с нас на вечеря, но няма да остава в хотел. Искам да й благодарим, защото без да я моля, се включи да помага. Благодаря ти, ЯН Hug
Тя ще продължи да помага, като дадат офертата от Рожен експрес, но за това ще ви информираме по-късно.

По възможност за МАМСИ, ЯЖКА,  ЖАНА и ТАНИТА - на партерен етаж.

Не споменавам кученцата на КЛЕЧКАТА и СНЕЖКА. За тях не съм помислила.

Всичко е съгласувано с момичетата. Може да станат и размествания, но до там да го докараме.
За сега КАССС не е на 100% сигурна, но допълнително ще каже.

ПП пропуснах да кажа, че ТАНУ, ТАНИТА и ЯНКА ще ни чакат на гарата в Пловдив. Пътьом ще ги вземем на стоп.
ТАНИТА И ЯНКА ще бъдат на гарата в 5.55. Чакам ТАНУ да ми каже какви влакове има тя за Пловдив и кога ще бъде там. Всичко това се прави, та ако се договорим с автобуса, да тръгнем максимално рано, за да не губим време. Все пак пътят до Златоград е 6 часа. Да пристигнем живи здрави по обяд.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 21:51 от Flo 51

# 575
  • Вила Великула
Тану, ако искате с Фло се комбинирайте в една Двойна стая.
Остава КАГ, Клечи , Нами и Мая да кажат как се комбинират или са отделно.
Фло, писала си докато публикувам, но има разлика със списъка, който направих.
Моля ви, направете корекции в него и го пуснете отново, за да направя резервацията.
За тениските  - ще ги занеса в събота във Фло. Който дойде ще си ги получи. После ще пиша кой не си ги е взел и ще се разберем кога да ги давам - по куриер или в Златоград.

# 576
Аз не съм сигурна, така, че не се съобразявайте и не ме бройте.   Ще го решавам в движение. Ако реша, все ще намеря къде да преспя Simple Smile

# 577
Здравейте.
Нямам претенции - където и да е и с когото и да е. Ако никой не ме иска - мога и сама, ако няколко ме искат - пак става.
Бройте ме, както е удобно.
Не съм чела подробно.
Утре ще е.
За събота - правя възможното, ама много котки около мен, та не се знае, знае ли се.
От мен и моята банда без команда - лека нощ!

# 578
За мен си остават 2 двойни стаи - ще преведа парички, само ми изпратете сметка.

Лека вечер на всички!

# 579
  • София
Клечи, пускай кучето-пазач да разгони котките до събота.

# 580
Супер се получи!
Боряна, това имах предвид,
всеки може да се интересува
и предлага и кой с каквото
може да помага.
Браво на Фло и Пипи!
За мен етажът няма значение,
важна ми е терасата.
Фло, колко пари за резервацията
и бусчето?
Пипи, колко за тениската?
Всички плащания в събота!

# 581
  • sofia
Остава КАГ, Клечи , Нами и Мая да кажат как се комбинират или са отделно.
Ази лично нямам никакви претенции. Мога да бъда и на висок, и на нисък етаж. Без балкон, или с такъв. Не пуша, но не ми пречи пушенето. Би ми било приятно да съм с някого в стая. Все още не ме познавате, но тепърва ще се опознаем, нали... Simple Smile

# 582
  • Вила Великула
Нами, много се надявам скоро да се запознаем на живо. Ако искате както предложих Нами и Клечи в една стая.
Мая и КАГ да кажат искат ли заедно.
Ако искате и по друг начин - просто ми кажете вие четирите в двойни стаи ли ще сте?
Белла, много бързаш. за сега се знае само цената на тениската - 15 лева. Стаите - написах цената, но като сме готови окончателно със списъка ще се резервирам и ще ви кажа какво съм се разбрала за капаро.
Транспорта - чакаме Ян да проучи дали ще си наемем частен транспорт /зависи от цената/ или ще купим билети за редовен транспорт от автогарата /но да ги купим предварително/, че като гледам колко е голяма групата - няма да е лесно.
А като гледам и колко гости имаме в момента, няма да се учудя да се увеличи групата.

# 583
О, Пипи!
Ти имаш опит в резервациите
и изобщо не се съмнявам, както
и Фло.
Искам да дам сума и да не тежи
на вас. До събота има време.
Важното е, че има развитие.
Да го направим!

# 584
  • София
Да, явно има разлика от това, което сутринта говорихме и по-късно това, което е заявено. Гледам да не пропуснем някоя красавица, като в оня виц за груповия се*с. В тарапаната все някой може да е пропуснат. Grinning
Момичета, гроги съм, лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт