КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 25 414
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Остава КАГ, Клечи , Нами и Мая да кажат как се комбинират или са отделно.
Ази лично нямам никакви претенции. Мога да бъда и на висок, и на нисък етаж. Без балкон, или с такъв. Не пуша, но не ми пречи пушенето. Би ми било приятно да съм с някого в стая. Все още не ме познавате, но тепърва ще се опознаем, нали... Simple Smile
Nami, ще ми бъде приятно да сме компания в една стая с балкон, на който ще пуша, ако си сигурна, че няма да ти пречи Simple Smile

# 586
Аз вече казах, че обичам комбина. Нямам претенции с коя дружка ще съм.

Днес имах натоварен ден и съм кратка.  Лягам си.
Лека нощ

# 587
  • София
"За Златоград - нямам претенции с кого ще съм - КАГ, Джили, Нами, Тану. Както е удобно на организаторите." Може и тройка, може и сама - както позволяват наличните стаи.

# 588
  • sofia

Nami, ще ми бъде приятно да сме компания в една стая с балкон, на който ще пуша, ако си сигурна, че няма да ти пречи Simple Smile
[/quote]

И на мен ще ми бъде приятно. Пушенето по никакъв начин не ми пречи.

# 589
  • Вила Великула
Слагам списъка, по който ако някой има забележки, моля утре да пише, но смятам утре следобяд да се обадя за резервацията, за да не останем и от тук изненадани.

Пипилота - 1 единична стая с тераса
Мериян - 1 единична стая
Тетка и Нами   - 1 двойна стая с тераса
Янчето + Танитка - 2 двойни стаи /едната на 1 етаж/
Яжка и Снежа - 2 единични стаи / по възможност на 1 етаж/
Макавели- 2 двойни стаи
Ениса - 1 единична стая с тераса
Мамси - 1 единична стая
Клечка , КАГ , Мая и Тану – 2 двойни стаи
Красива Белла - 1 единична стая с тераса
Фло - 1 единична стая
22 човека

единични с тераса – 3 *60
Единични – 3 *60
Единични на първия етаж – 2 *60
Двойни с тераса – 6 *100
Двойни на първия етаж – 1 *100
Т.е. дължим 1180лв.на вечер или общо – 2360лв.

# 590
  • София
Пипи,Фло е написала в нейния списък партерен етаж за Мамси.Може да сте се разбрали по тел.,но аз не знам дали не е пропуск.

# 591
  • Вила Великула
Яжка, не съм обърнала внимание. Ще го запиша, но не съм сигурна колко стаи има на партера.

# 592
Добрютро Simple Smile !

Още съм на 68  - в 6 .00 ставам, в 8.00 лягам Simple Smile

Шъ гУ бъде - скоро.

Пролетно ми е !!!

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 07:43 от Важна клечка

# 593
А на мен ми е екскурзиантски!
Обиколих Смолян, Златоград и
Кавала тази нощ. Гледах, четох,
а Пипи прави списъци.
Много обичам да съм в нечий
списък. Това ми напомня времето,
в което се правиха списъци за всичко. Върнах се в миналото.
Пипи, колко са общо тениските?

# 594
  • Вила Великула
Добро утро, момичета.
Клечи, каква пролет? При нас цяла нощ имаше буря - валя и духаше много силен вятър. Я да си казвате - има ли някой от вас да си е избрал вчера или днес? То затова и март е такъв - каквито сме жените - шарени, но пък красиви. Събуждат се растенията, повечето дървета са напъпили вече.
Дали обърнахте внимание на списъка? Освен, че ще проверя ако има още една стая за Мамси на първи етаж - има ли други промени? Следобед мисля да направя резервацията и ще пиша за парите.
Сблъскахме се с Белла на входа. Белла, тениските са 24. В един огромен кашон. На мен ми харесаха, хубаво мекичко трико, някои са доста големи, но такива са поръчани. Днес мисля моята да я пусна в пералнята.

# 595
  • Кубрат/ Пишурка
Пипи, 3 сме днес! Аз, Фло и още някой беше. И при нас цялата нощ духа силен вятър, но без дъжд. Иначе го дават да бъде много топло до +22. В момента вятърът е доста по - слаб, но е облачно. Другата седмица температурата уж да е ниска, но дано няма минусови, че сливите така красиво са нацъфтели! Тук там има и цъфнали кайсии.

# 596
Пипи, пусни и моята!
Не съм нахална, хихихи....
Не я глади, имам вълшебен
препарат.
За 13 март, със сигурност е ден
на Фло
Пипи, предполагам, че ще дойдеш
с колата при Фло, ако не - насреща съм.Лелееее , един кашон....

# 597

"Да се събудиш сутринта - това е най-хубавият подарък, който животът може да ти поднесе. Всичко останало можем сами да си подарим - един на друг и на себе си."
"Един ден осъзнаваш, че нищо, нищо друго няма значение, освен здравето и няколко души, които осмислят живота ти."

Добро утро Heart

Ухае на кафе и прекрасно настроение - нищо, че навън ръми по мартенски Simple Smile
Тук е топло и уютно!

Невероятни сме момичета - за колко кратко време се организирахме и дано всичко е ОК с резервацията ще имаме цел - да си мечтаем за юни.
За Фло, Ян и Пипи - прегръдки и благодарност Heart

Дидия, дано около теб нещата са ОК - не ми "звучиш" много добре.
Айша, поправиха ли ви "лифтовете"? Не е шега работа - ние живеем на 13-ти етаж и зная какво е да ходиш по стълбите. Преди не ми беше проблем, но сега ако се случи - отивам на хотел, само дано да не съм долу без пари и телефон, че тогава трябва да ходя на гости с преспиване някъде Simple Smile

За 13-тото число не се притеснявайте - докато пиша навън вече грейва слънчице. Ще е хубав деня - може би с променливо настроение, но ... това сме жените Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Прекрасен ден на всички и слънчево настроение!

# 598
  • София
Привет, красавици!
Събудих се и това е наистина най-хубавия подарък. След вчерашнивя уморителен и напрегнат ден ми дойде добре съня. Възстанових силите.
КРАСИВА БЕЛЛА пита за превоза. Чакам ЯН да получи офертата. Разбрахме се да говори за бусче, няма смисъл от голям автобус. Уточних от къде ще тръгнат ТАНУ, ТАНИТКА и КАГ. Подробностите - по-късно. Grinning
Докато чакаме превоза, я се пренастройте на съботната среща. Броих, броих, ако и КЛЕЧИЦАТА се класира -13 и една притурка с АЙША. Grinning
Тези дни зарязах тръстиката. От днес започвам подготовката - чистене, размитане, разкрасяване. Каня се от няколко дни да се боядисам, ама все не стигам до там. Та такива ми ти работи.
Мислех да е изненада за момичетата, които няма да са с нас, но все пак и те трябва да знаят и да се курдисат пред Скайп или Вайбър, за да се "срещнем", макар и виртуално.
Не знам как е при другите - ЯНКА и още коя дрЪжка беше, но моя ден е доста мръчкав - сив, облачен и отвреме навреме - прогрейва слънчице. Ромео да знае, че няма постоянно да съм слънчева, че да не слънчаса от мен! Grinning
Желая ви при вас да е спокойно, слънчево, с пролетен заряд.

# 599
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет, момичета! При мен няма вятър и прозира от време на време слънце. Топличко е.
МАКАВЕЛИ, още обикалям по доктори и всеки си открива някоя болест по своята специалност - възпаление на очите, глаукома, начални пердета, псориазис, артрит и да спра до тук ☹️. Днес съм на дерматоложка Ще ми
взима кожна биопсия за изследване. Имам доста бактерии и високи тромбоцити. Явно някакъв възпалителен процес. Какво-що - още не се знае. Затова днешните мисли се отнасят в пълна сила за мен - и днес се събудих, видях слънцето и с мисъл за обичаните хора около мен започна денят. Какво повече да иска човек 🤗
Слънчево да ви е в сърцата и душите!

Общи условия

Активация на акаунт