КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 25 397
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Ромео те обича:и  да😏😏😌а бъдее

# 601
Слънчеви сте днес Simple Smile
     Гледаме се с внучката, а след малко ще предам щафетата на дЕдо. Отивам на срещата по женски с бившите колежки. От декември не сме се събирали и за днес нямам търпение. Много си ги обичам. Доказани с годините приятелства, в добро и зло.
Хубав ден на всички!

# 602
  • Вила Великула
Мамси, всичките ни позитивни мисли ще бъдат към теб. За такъв добър и слънчев човек като теб, няма как да не се случат хубави неща. Прегръщам те. Момичета, гледам че има затишие относно хотела и резервацията, явно всики са съгласни. Сега се обаждам да направя резервацията. После ще пиша или ще се дописвам тук.

# 603
Мамси, дано локализират проблема ти - то нали знаеш, не може да излезеш от лекар без рецепта. Важното е да има правилно лечение и ефект. Стискам палци!

Ще споделя с вас нещо, което съм изпробвала и действа безотказно, както и статията която прочетох току що. Може да ви е интересно и полезно. Малко е разкъсана от реклами, но има полезна информация за няколко проблема.
Скрит текст:
Домашно средство срещу гърлобол

Проф. Кантарджиев споделя своя опитен съвет за справяне с гърлобола: „От дългогодишния ми опит с много пациенти мога да ви кажа, че комбинацията от лимон и сода е едно от най-добрите средства, когато ви заболи гърло и когато става дума за инфекция. При инфекция обикновено най-силно гърло боли при преглъщане след ставане от сън. Когато човек спи, възпалението се проявява по-бурно. Ако след събуждане имаш болка, чувстваш все едно с пясък са поръсени гърлото и носоглътката, тогава след хранене трябва да отрежеш резен лимон, да го натопиш в сода от двете страни като при паниране".

Според него, лимонинът в лимона има антивирусно и антивъзпалително действие. Действа най-добре в носоглътката, когато е комбиниран със сода, защото създадените мехурчета дават възможност цялата носоглътка да бъде покрита. „Най-добре е да се приема сутрин. До обяд минава гърлоболът", уверява професорът.

https://www.dunavmost.com/novini/prof-kantardzhiev-covid-19-se-z … A#google_vignette

# 604
  • Вила Великула
Макавели, благодаря за споделеното.
Сега, директно на въпроса за Златоград. Момичета, имаме резервация. Мамси също има стая на партерния етаж, както Танчето и Янчето, Яжка и Жана.
Останалите всичките сме в стаи с тераси, като 8 от стаите с тераси са на 2 етаж, а останалите 3 са на 3 етаж.
Очаквам да ми изпратят менюто и да помислим за нещо ориентировъчно за да ни подготвят. Питах ги дали могат да ни организират да направят торта с надпис и погача. Отговориха, че няма проблем - ще го направят.
Другото интересно е, че управителя на хотела - Цанко Ефимов преди е бил екскурзовод и каза, че може да ни предложи и екскурзоводстко обслужване в Златоград, а той работи и с фирми, които имат бусчета и организират разходка до Гърция. Като каза, че до Кавала транспорта им е 35 лв., а до близкия плаж - 25 лв.
Обеща да провери и за цена за транспорт от София и обратно, но предполагам, че няма да ни е много изгодно, защото ще си калкулират и транспорта в двете посоки. От друга страна пък ако наемем транспорт от София трябва да осигурим нощувки на шофьора. Незнам....нека да видим Ян какво ще договори и ще го умуваме. Важното е, че относно спане и храна всичко е ок. За сега не искат капаро. Щял да говори със собственичката и да ми каже по-късно.

# 605
  • София
Ей, страхотна организация, респект на момичетата, които се заеха и го направиха! Благодаря ви, момичета!
Всичко звучи страхотно, бих отишла и на плаж, и на екскурзия, където ме заведете ще дойда! С красива фланелка! Heart

# 606
  • София
Добър ден!
Товар ми падна от плещите,като прочетох,че всички наши изисквания са удовлетворени.Беше ми много неудобно,че съм капризна,но истината е,че вече все по-трудно ще пътувам и все повече изисквания ще имам.Сега си спомням каква бях едно време.След едно няколкодневно купонясване помня как предремвах права в един влак./без да падам/А сега будна внимавам как стъпвам....
 Пипи,ставаш за организатор.Първо събра информация за изискванията ни и после с един  тел.приключи проблема.Благодаря!
 Фло,благодааря и на теб!Знам,че от цялото си сърце се хвърли в организацията на пътуването.Но,да знаеш,че силата ти е на друго място.Ти можеш с памук да извадиш болната душичка на човек,да я напрегъщаш, нацелуваш и после пак така с памуче да я поставиш на нейното място.
  Благодаря и на Ян за съдействието.Дано да успее с транспорта.
  При мен е много ветровито.През нощта фуча и не можеше да се спи от това.Сега поне е слънчево,но дано да се укроти този южен вятър,защото суши и вдига облаци прах.
Хубав ден на всички!

# 607
  • Вила Великула
Момичета, още информация от Златоград.
Момчето от хотела ми се обади и ми каза, че за транспорта са му отговорили, че имат 8 местни бусчета. Т.е. нас ни устройват 2 буса, защото сме 15 човека за транспорта.
Цената да дойдат да ни вземат и да ни закарат до Златоград за един бус е 400 лв. Т.е. общо 800лв.т.е. по 53,34лв. на човек в посока.
За връщане пак така.
Сега чакаме и Ян и ще видим какво ни устройва. Цената на редовния превоз май беше около 40 лв. в посока.
Яжка, благодаря за комплимента. Аз обичам да планирам нашите семейни пътувания, не съм се захващала да организирам толкова голяма група, защото нали знаете , че "посредника винаги обира негативните неща" Надявам се тук всичко да  е позитивно. Даже се притесних, че някой може да се обиди на подхода ми - решава се и бързо се действа, без излишно разтакаване. Раз-раз. Такава съм  и в работата, защото иначе клиентите ще ми се качат на главите. Трябва винаги да има ясни и точни правила.

# 608
Привет, привет, привет прекрасни момичета! Привет и на огън момичетата Пипи, Фло и ЯН!
Чудесна организация! Дано успея да се присъединя, толкова много искам да съм с вас, но все още е рано за планове при мен. Радвам ви се от сърце!
Аз не съм си избирала дата този месец, всички дни са мои Stuck Out Tongue Winking Eye  Днес Янчето, Фло и още някой ли си беше избрал не помня, но при нас денят започна със силен вятър и лек дъжд. После просветна, даже слънчо се показа и малко преди 12 отново заваля, в 12.30 отново слънце, и в момента е само мрачно, но пък е жега да знаете. Абе хубав ден, наш си женски, такъв като нас, а ние всякак сме хубави нали Simple Smile

ПП  - Малеее, клона е пред счупване, много сме интересни тези дни Grinning  Няма лошо, около и при хубавите хора винаги има навалица Heart Eyes

# 609
  • София
Никакви клони не гледам аз. Щом не е забранено - нека гледат.
Цената на транспорта за мен е ок.
Аз си бях избрала за дата през март шести. Много беше хубаво времето тогава, доволна съм.
Пипи, така трябва - раз - раз. И аз така обичам. Колебанието не ми е в характера.
Много се радвам, че сме готови с организацията, а още повече се радвам, че ще ви видя в събота!
Айде, време не остана дотогава !

# 610
  • в сърцата на любимите ми хора
ПИПИ, не ме бройте за транспорта. Ще пътувам от друго място с автомобил

# 611
Здравейте, да се запиша да не ви търся пак Simple Smile
Пипилота Simple Smile -  снимай да видя тениските  
Иначе мойта работа край няма , пускам няколко снимки , какви ги върша и весело изкарване

# 612
  • Вила Великула
ЦветеАрт, в събота ще се облека и ще снимам.
Това поставка за купи и медали ли е?
Ето какво още свърших докато си почивам. Понеже както казах ми изпратиха менюто във вайбър, но на момчето телефона не снимал добре, а менюто им е нарочно състарено - не се четеше добре. Направих си труда да го препиша в таблица /нали Белла харесва таблиците/ и ви го пускам. Има още много време до тогава, но да имате време за размисъл. Както казах в цената на стаите влиза закуската.

Скрит текст:

# 613
  • Варна
Присъединявам се към варианта за превоза до Златоград, страхотни сте организаторки!  Nerd
Толкова ми е юнско, толкова ми е Златоградско, че само се чудя и мая какво лечение или какви "ритуали" да правя, че да преминат болките в тези седалищни-нервни-окончания!  Misc Bomb
Днес рано-рано малката щерка доведе у дома лаборантка, взема ми кръв, урина, след 14 часа ги видях на компа.
Всичко ми е добре, в норма, само пик.киселина ми е малко над - 385 при референтна стойност 340, диетата продължава!
Но това коварно възпалине си ме мъчи! Дано до м.Юни да съм ОК!
Иначе..... лошо за мен, а и с кого ще спи Янчето в Златоград!   Nerd
Отивам в кухнята познайте защо- докато четох менюто огладнях!  Fork And Knife

Приятна вечер, девойки!  Kissing Heart

# 614
Аз съм изкушена от родопските специалитети Simple Smile Никога не съм опитвала.
За транспорта също съм ОК. Интересно звучи и екскурзоводското обслужване.
      Изчезвам да тропам тенджерите. Гледам и внуците Heart. По-скоро те сами се гледат в момента Wink

Общи условия

Активация на акаунт