КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 25 393
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Няма да ми се смеете - и аз тропам тенджери, ама с лек провал. Правя си аз пиле с ориз и зеленчуци. Предварително задушавам зеленчуците и за по-бързо в микровълновата печка /нашата има грил и горещ въздух/. Е, защо да не пусна задушаването на горещ въздух и с капака за микровълнова. Познайте, капака се стопи отгоре, зеленчуците бяха изхвърлени, тавата измита - и упражнението се повтори Този път без експерименти Smirk

И сега - нещо за душата:

"Французите имат една златна мъдрост:
„Ако младостта знаеше, а старостта можеше!”
Но има период в средата на пътя,
когато опита и силата вървят паралелно.
Тази щастлива възраст съчетава
Две кратки думи: „Още” и „Вече”.
Така че през този период е приятно и леко да се живее -
„Още” всичко Ви е достъпно, „Вече” всичко Ви е ясно..."

Хубава вечер и сладки сънища

# 616
  • Вила Великула
Макавели, много подрани със сънищата. Разбрахме, че даже Клечи си ляга в 21,00 - така че рано е още.
Аз опаковам и надписвам тениски. Дано да се харесат и да станат. Тези 5XL ми се струват огромни, но в краен случай ще се носят като рокли.
Аз пък днес съм без ММ,, той се прави в четвъртък на софиянец и съм си сготвила от един голям картоф - картофена манджа, с лук, морков, червена чушка. Стана много вкусна.

# 617
  • София
Пипи,това меню е прекрасно,но не е за закуска.Закуската си я представях като нещо с боровинки или ягоди./Глюкомера няма да е с мене/Но за вечерята е супер да можем да опитаме всички родопски специалитети.Да няправим като на кръглата маса в китайския-да поръчаме по една порция от интересните ястия и да си гарнираме микс порции.
  За 5ХЛ тениските се съмнявам да са ми широки.

# 618
  • Вила Великула
Яжка, това е менюто от ресторанта, а не закуската. Споко.
Ще искам ревю с тениските

# 619
Да се обадя по вечерно време.
Пипи, виждам аз, че да се занимаваш с КГБ-то ти е по на сърце. Днес май заряза малко другата работа и си само наша 🥰 Благодарско още веднъж!
Тениската както прецениш. Казваш и веднага пращам паричките.
Не само вие дрънкане тенджери. Аз тая вечер спретнах по един омлет. Салатка домати и краставици и вече даже и през баня съм минала и съм се хоризонтирала.
Няма да казвам още лека нощ, щом казвате, че е рано Simple Smile

# 620
  • Вила Великула
Оо, Кассс напротив. Дори доста поработих. Занимавах се с КГБ докато си почивам. Но наистина си права- всичко което правя за КГБ го правя с кеф. Щастлива съм от прекрасните ни отношения тук и от приятелството с вас.

# 621
Добавям и моите благодарности към  организаторките! Фурии сте, значи
За мен това пътуване ще е голямо приключение, да не казвам изпитание, но обещавам да се справя!

Вчера цял ден бях пепелянка. Упссс - пепеляшка. И днес реших да мързелувам на диванчето, да поплета, да погледам телевизия.
Имам един любим канал - Епик драма. Дават леки английски и канадски сериалчета, но най-хубавото е, че няма реклами. Е, до днес. Налазиха го, гадните реклами

А ако знаете какъв силен дъжд вали при нас!!!!
Сещам се какво беше до преди 15-20 години - огромни преспи мартенски сняг. Липсва ми. Сигурно е жал по младините.

Лека нощ с една песен от онези години.

# 622
Още съм с внуците. Заспивам права, а те умора нямат.

# 623
  • София
Още съм с внуците. Заспивам права, а те умора нямат.

Защо така? Я действай строго - в 21.30 миете дупета и зъби и после по леглата.
Приказка, разказ, монголски рок - каквото искат и ще са заспали в 22 - изпитано многократно.
Ако сте постоянни 20 дни ще им стане навик и ще им се доспива по това време.

# 624
О, Айша, всички ритуали са изпълнени...

# 625
  • София
Тръшни ги по креватите, че те могат и до малките часове да играят.
При нас Мрънла хитрува след лягане - уж иска да си вземе Мими за гушкане и отива в др. стая. А там Пл. си е сипал и си мези. Хапва тя няколко сиренца или саламчета и се прибира доволна в леглото.
А Мими се казва  всяка нейна кукла.

# 626
  • на чист въздух
Явявам се набързо и рапортувам. Утре почивам и мога спокойно да прозвъня на местните транспортни фирми за оферти и да решите. Днес     не смогнах, че беше много натоварен ден.
Сега се замислям за забележителности,  който са интересни и лесно достъпни за да стане още по запомнящо пътуването. На първо четене се сещам Асенова та крепост, Бачковския манастир, планетариум смолян , кавала / може и плаж/, Солун. Има много красоти, но гледам тези, който не искат ходене за да жалим дружките, на който им е труден дългия преход.
Пипи овации за теб. Смогнала си да съвместиш служебната работа с КГБ еиската .
Нами добре дошла. Все чета през редовете и съм те пропуснала. Знаех си, че нещо изпускам и сега сигурно пак ще го направя.
Мамси гушкам те и теб бързо да се решат нещата и да се оправяш.
Гушкам и всички останали. Сега лягам, че съм много уморена. Тази седмица ми беше много натоварена.

# 627
Добро утро!
Липсва ми Клечи,
да подканя Пипи за нова тема.
Клечи, къде си?
Радвам се, че организацията
е на ниво, браво на момичетата!
Пипи, за утре колко пари+ тениската,? Не бих искала да
те натоварвам
Благодаря!
.

# 628
Добро утро, докато ме карат на работа набързо да ви хвърля едно око.
Да това е е поставка за малки купи и отдола за закачане на медали , събота и неделя трябва да ги завърша заедно с няколко проекта хубав и лек ден

# 629
  • София
Добро утро. момичета!
Късно легнах, рано станах. Сигурно от мераци. Вчера с едно успях, с друго не, но днес продължавам. Боядисах се.
Подредих терасата, извадих инвентара, да създам "комфорт" на пушачките. Grinning
МАКАВЕЛИ, на всичката ми работа си преписах мъдростите, с които щедро ни даряваш всяка сутрин. Grinning
ТАНИТКЕ, загрижила си се с кого ще спи ЯНКА, ако ти не дойдеш. Все ще й намерим един дядо за компания. Я по-добре си ела ти, че да не ни излезе име Grinning
ТЕТКЕ, не се отказвай - дръж положението. Внучетата ще свикнат да лягат по-рано. Време си трябва.
АЙША го е изпробвала вече. Мрънчи знае ли, че ще ходи на гости при много баби?
КЛЕЧИЦАТА също ще дойде, но не куче, а с внуче. Grinning
Още ми се искаше да си говорим, но работа ме чака.
ЯН, не се притеснявай за Рожен експрес. Каквото стане, такова. Ако имаш време, дай цените им. Ето, че има и друг  вариант. ПИПИ и за това се погрижи - няма да сме пешеходци. Всичко ще е добре, знам. Grinning
Това ми попадна и го споделям с вас.
"...ОСТАРЯВАНЕТО Не Е За Слабите...
ЕДИН ДЕН Се събуждате и установявате, че младостта е зад гърба ви, но с нея несигурността, бързането и нуждата да угаждате са изчезнали.
ВЪРВИТЕ По-Бавно, но с повече увереност.
НАУЧАВАТЕ Се.., Да пускате без страх тези, които си тръгват и да цените тези, които остават.
ОСТАРЯВАНЕТО Е свързано с ПРИЕМАНЕ...;
ДА ОТКРИЕМ, че красотата не е в кожата, а в историята, която носим в себе си." 
    МЕРИЛ  СТРИЙП
Хайде, хубав ден.
А, сетих се. ЯНЕ, ние с МАКАВЕЛИ ще сме слънчеви през годината. А как беше твоя 13?

Общи условия

Активация на акаунт