КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 25 329
  • 731
  •   1
Отговори
# 630

''Целта на всеки един нов ден е да стигнеш до неговия край без да изгубиш усмивката си."

Добро утро с чаша кафе! ☕️

Едва се откреватих тази сутрин - който се събужда в 3 ч и си цъка в телефона до 4.30 ч ...
Вие вече сте поели по задачки, аз го раздавам лежерно.

Фло, докато се натутам с кафето, ти мина от тук като фурия Simple Smile
Пипи, ако правиш разпределение на стаите и ако е възможно - 2-те стаи за нас да са една до друга и на 2-рия етаж, че вървя по стълбите като мравка.
Тетка, при нас близнаците от бебета лягат след 23 ч. Родителите им така са ги свикнали. Като ги оставят при нас, което рядко се случва, аз се опитвам по-рано - трудно ми се получава. Когато гледах нашите деца се знаеше - след Сънчо се ляга и ние си имахме собствено време. Сега не е така ...
Айша, браво на теб за дисциплината - внучката ми казва, че съм "строга баба" Smirk

Днес кухнята ще почива от мен. Снощи изпекох и едни тиквени локумчета - от Коледа ми стои една тиква на балкона. Ще си търся капак за микровълновата печка - нали съм шетница, как ще си купя нов иначе.

Гушвам всички ви и желая усмихнат ден

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 14:03 от makaweli

# 631
Ето съм и аз!
               Радвам се за бързата ви организация и особено на още по-бързата организация на Пипи. Да си призная ви завиждам и си представям веселото ви приключение, в което няма да мога да участвам. Живи и здрави може някой път и аз да се уредя за някое от следващи приключение с вас.
               Поздравът за Пипи, Фло и Ян си остава! Всички други, ако ви е интересно гледайте, ако ли не - подминете!

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 12:20 от Didia

# 632

Само да се обадя как съм се документирала, селфи  с кафето. Че  да не липсвам в темата.

# 633
  • Вила Великула
Добро утро, момичета! Днес поспах порядъчно. Събудих се в 8,00 и пак съм заспала, та до 9,00часа. Чувствам се добре, навън поне не е мрачно, прокрадва се слънцето и южняка спря с поривите си. Че тук в наше село много са силни южните ветрове. Преди години, когато купихме мястото и постоихме къщата не знаехме, че има толкова много мъгли. На района са му викали в древни времена- Мраката. Сега обаче от 2-3 години нещата се промениха. Започнаха тези южни ветрове  и не позволяват на мъглите да се задържат. Не знам кое е по-добре - мъглата или вятъра, но каквото и да е, харесвам си го.
Борянка, добре че си се фотографирала и пусна да те видим, че снощи се бях сетила, че не си писала май цял ден.
Дидия, много талант в твоята Неда. Нямам думи. С кеф изгледах цялото видео. Освен талантлива е и умна.
Макавели, имате ги стаите на 2 етаж. Не знам точно как е разпределението, но ще го наредим някак си. Мисля, точно така да направя, за да няма после хър, мър. Предварително ще  е ясно кой в коя стая е. Аз и на третия етаж да съм - нямам проблем. Поне ще имам по-хубава гледка, нищо че коленете ме предават, но ще се облупя с пластирите от Мамси и ще съм пушка.
Белла, дължиш ми 15 лева за тениската. Нищо друго не съм плащала. Вече казах, че за сега не искат капаро от хотела. Може би като наближи времето, ще уточняваме.
Чакам с нетърпение утрешната среща.
Фло, радвам се, че си успяла да се боядисаш, ама и при небойдисана щяхме да дойдем. Спомням си предишната среща у вас. Беше запомняща се. А и ще се радвам да се запознаем с новите момичета, които успеят да дойдат.
Хайде сега се захващам със задачките, че мен чакат.

# 634
  • на чист въздух
Момичета получих оферта от Боби бус . Вижда ми се скъпичко взимане от София във удобно за вас време.  Пътуване до Златоград, като по пътя се спира във избрани от вас маршрути и връщане на 15 до София 1200лв за 16 човека. За Гърция съдейства до Кавала, Порто разходки 40лв на човек в двете посоки с 2 буса тъи като има изисквания за превозните средства да са до 3.5т за да се мине през кпп Златоград. Пътя до кванти е около 1час в едната посока.
Чакам Рожен експрес и Пампорово бус

# 635
То добър ден е станало, докато се прицънцуря и аз тук Simple Smile .
Но пък по всяко време може да се каже
здравейте , нали така Simple Smile ?

Красива Бела,
много ми стана драго, че ти липсвам и питаш за мен Simple Smile .
Черен гологан се бе губи, жива и здрава съм само малко с по - сгъстена програма, целият месец ще е така ...

Не съм ви чела подробно и не съм съвсем в час с форумния живот.
Тези дни не сме си в къщи с Кучо, та малко различна ни е дневната  организация.

Утре ще се видим -
надявам се твърде много да не закъснея и всички организационни въпроси за Златния град  ще се доуточнят, ако още има нужда.
Знаете - нямам никакви изисквания и с всичко съм съгласна.

Ян,
здравей!
Засякохме се в къщичката ни Simple Smile .
Ще се радвам да се видим след 2-3 месеца.
Благодаря и на теб за това, което правиш .

# 636
  • София
Здравейте ,момичета!
 Дидиа,много различна е вече Неда.Все по-добра става и вече си е сериозна певица!Много бързо израства.Споделям радостта и гордостта ти!
 Ян,ако правилно съм разбрала тази сума включва и двете посоки - София-Златоград-София.Ако е така,то иззобщо не е скъпо.Нали видяхме цени от 44лв само за отиване.Дори това: "като по пътя се спира във избрани от вас маршрути" е бонус.Само не разбрах от София до Пловдив дали ще може да ни поберат в едно бусче,а второто от Пловдив/ако са 8 местни/или имат по-големи.Но,това което си написала е много приемливо.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 12:33 от Яжка

# 637
  • на чист въздух
Яжке здравей, да ще ви вземат от Пловдив, а 40лв е само за Гърция и там ще са 2 буса. Иначе София,  Златоград, София ще е един.
Да видим другите превозвачи какво ще кажат.
Клечи със сигурност ще се видим, само да сме живи и здрави.
Сега продължавам с чистенето, пък дано смогна и по градината да изляза някоя китка да пооправя

# 638
Дидиа, не изгледах видеото
защото упомена определени хора.
Ян, за мен е по-скъп "Боби бус"
Да видим и другите превозвачи.
Каквото-такова.

.

# 639
Дидиа, не изгледах видеото
защото упомена определени хора.
......
                  Красива Белла, ти сериозно ли???

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 12:21 от Didia

# 640
  • Вила Великула
Ян, не мисля въобще, че е по-скъпо от всичко гледано за транспорт до сега. Буса ще ни събере всички 14 момичета./Разбрахме, че Мамси ще пътува от друго място/. Ще минем през Пловдив и ще вземем от там дружките, които са пристигнали с влак. За цена отиване и връщане и удовлетворяване на всичките ни прищевки е перфектна. По-ниска е дори от редовните автобусни линии. Да чуем и другите, но за сега мисля, че е това. Благодаря!

# 641
Ами, да с усмивка, Дидиа!
Радвам се за твоите деца,
всъщност за нашите!
 Желая  само хубави неща и
успех!

# 642
  • София
Привет, момичета.
От сутринта летя като отцепен крачол. Важното е, че скоро ще се"довлека" до финала! Stuck Out Tongue Winking Eye
За награда надникнах в колибата ни. Има оживление - след като две сериозни момичета ПИПИ и ЯН са се заели с проблемаТа, изходът ще е отличен! Няма да коментирам. Изцяло им се доверявам Където всички там и Манго. Grinning
И изненадаааа - музикален поздрав! ДИДИА, гордейте се с Неда, а и другото дете щом е твое, значи гордостта ти е двойна! Ето и сега пиша и ги слушам. Чудесно си схождат гласовете им и се получава много професионално, а все пак са толкова млади! Имат бъдеще. Браво на децата! Предай на Неда поздравите ми! А и на другото дете също.
Оооо, схванах шегата на КРАСИВА БЕЛЛА. Ревнува, че ДИДИА отправя поздрава към определени хора ( ПИПИ, ЯН и ФЛО) Joy
Е, почивката ми свърши. Хайде да яхвам моторизираната метла. От сутринта и Ромео е включена в отбора, та не се сражавам сама. Последно се сети да обезопаси контактите, дето ще си играят Мрънч и Росенчо, че да не вземат да опитват да бъркат там. За всеки случай!
Чао, мацки!

Да допиша, че ТАНУ се притеснява, да не закъснее влака и затова реши да преспи при децата си и да тръгне с групата. Геройче е ТАНУ-то. Вярвам, че ще се справи!  И ТАНИТКА така ще пътува - от София. От Пловдив - само КАГ.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 13:15 от Flo 51

# 643
  • София
Значи,ако от София пътуваме 13 човека и 1 от Пловдив цената ще бъде 89,30лв за тези от София и 39,10лв за КАГ.Изчислила съм го за разстоянията в клм.,които дават в интернет./331км от София до Златоград и 152 от Пловдив до Златоград/Това е за Боби бус.

# 644
Ами, да Яжка, много е!

Общи условия

Активация на акаунт