КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 23 301
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Като го разделиш на 2 става 44,65лв на една посока.По скъпо е с 65 ст от това,което намерихме в нета,което не се знае дали е актуално.Но,ще сме сами и не забравяй : "като по пътя се спира във избрани от вас маршрути" .

# 646
Чудесно!
За мен цената е ок

# 647
  • Вила Великула
,За цена в двете посоки е супер. Яжка, математика си е математик. На мен не ми остана време да влизам в такива подробности, но ти си го направила абсютно компетентно.
И аз съм в 5 минутна почивка и след малко влизам в банята. Много ми е досадно миенето и сушенето на косата, но няма как. С моята тънка коса  се налага доста често.
Да ви се похваля, днес бебчо са го захранили с пюре от тиква. Гледах клипче, много му хареса  а с лъжицата яде, все едно го е правил винаги. Доста е яшничък, ако спеше и през нощта  щеше да е бебе мечта.

# 648
КАГ се обажда телеграфно. Съгласна е с всичко, което сте планирали. Няма претенции за нощувки къде и с кой.
Има вероятност да я качите на возилото на Пазарджишкия ШЕЛ , което ви  е на път, вместо да отбивате във  Филибе, но това ще го уточня допълнително.
За сега толкова. Имам дворна работа.

# 649
  • в сърцата на любимите ми хора
Явявам се само да благодаря НА ПИПИ, ЯН и ФЛО за всичко, което правят за организиране на пътуването ни до Златоград 🤗.
Утре към колко часа трябва да сме при Фло? Може и аз да съм с притурка, евентуално. ФЛО, разрешаваш ли 😉?

# 650
  • София
Ураааа, увеличава се групата на внучетата!
МАМСИ С двете притурки ли ще дойдеш? За Емили ще има двама кавалери. А Алекс ще си има компания в лицето на Елиа. Довеждай внуците!
А други баби искат ли да доведат внуците си?

# 651
  • в сърцата на любимите ми хора
Само Емили, но все още не е сигурна. Алекс има състезание по плуване от 17 ч. Аз също трябва да успея да стигна до басейна.

# 652
Може ли да пратя само внуците ,да не липсват в картинката?

# 653
  • София
Значи,на картата има два маршрута до Златоград.Първит е през Хасково и е по-дълъг.Предишните ми изчисленияя са за него.Вторият минава през Асеновград и Пампорово.Не знам откъде се минава и направих изчисление и за него,като този път КАГ тръгва от Пазарджик.За 13 човека от София -цена 88,30лв,1 човек от Пазарджик-цена 53лв.Намирам на няколко места различни клм за едно и също разстояние и не знам кое е вярно.За първият маршрут цената на клм е по-ниска,защото клм са повече.За вторият маршрут цената е по-висока,защото километрите са по-малко с85клм за двете посоки.

# 654
  • Вила Великула
Яжка, не вярвам чак толкова да се вманиачим до лече или два.
Борянка, пращай ги. Със сигурност ще са нахранени.

# 655
И аз така мисля , ще ме заместват поне, че завиждам като не мога.

# 656
  • София
Ще бъде ли удобно утре да доведа един юнак на 5 години?

# 657
  • София
Пипи,аз също мисля така.Дори,ако ни разкарва по Асеновград или Бачково,да закръгляваме нагоре и за шофьора.

# 658
  • София
Хайде, баби, грабвайте си внуците и идвайте! Много се радвам!
Ех, БОРЯНЧИЦЕ, да да можеше да ги вземем твоите сладури, а и ти с тях. Мисля, че скоро шщ се видим поне с теб, а може би и с тях.
МЕРИАН, защо само юнака? А внучката? И твоите са сладурчета. Познаваме се.
А пиЯтеля, а художничката Вики? А на МАЯ съкровищата? На НАМИ буболечето е мъничко. Ще го чакаме да порасте. На БЕЛЛА красавиците са далеч. ТЕТКЕ, я ги доведи твоите, да се запознаят с други деца. И на ЯЖКА момчетата са далеч, а ние се готвим да се сватосваме. Кой да знае, може и да стане след 15 години. Grinning
Та да питам - да направя ли поне една супа топчета, да не останат гладни внучетата? Не знам как биха погледнали на селските вкусища. А храна ще има поне за един взвод войници. Joy
И накрая една молба. Вече нямам никаква трушийка. Ако някоя от вас има, да донесе малко. Ей така да има, за обогатяване на менюто. Сега да не се юрнете, та всички да понесете бурканите. Пишете в темата, та да не стане дублиране.
Изчезвам, че имам още малко работа, а и Ромео ме вика за вечеря. След половин час ресторантът затваря. Stuck Out Tongue Winking EyeКой ял, ял.
За автобусите съм пас, ама нали с ПИПИ имаме връзки със самолетите, да предложим един аероплан? ТАНИТА може да ни уреди с кораб. Joy И ЯН може да осигури параход, заедно с капитана. Други предложения? Joy

# 659
  • София
От мен имате туршия от червена капия. Да взема ли домашни стерилизирани краставички?
Каката вече си има нейна програма, затова само малкия чаровник ще ви доведа.

Общи условия

Активация на акаунт