КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 23 296
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Супер, МЕРИАН! Ще опитаме твоите произведения.
МАМСИ, заформя се сериозна мъжка компания около нежната Емили.

# 661
  • София
Фло, мога да предложа кисели краставички от Лидл, много вкусни.
А също мога да спретна зелена салата. Пиши какво подхожда на яденето.

# 662
Ей ме на, добър вечер! Simple Smile
Телеграфно - ЗА организацията за автобуса със спирки по желание Wink
    Неда и групата са страхотни!

# 663
  • в сърцата на любимите ми хора
Пристигам с двете притурки - много ергени около Емили и се налага да си водя охрана 🤣

# 664
Фло, от мен кьопалу + език.
Казвай, какво друго

# 665
  • Вила Великула
Абе хора, ние на угоение ли отиваме? Май ще си носим в кутии храна за домовете. Точно свалих малко килограми и сега ще ме угоите добре.
Много се радвам за внуците.  Вики е на тенис по това време и няма как да я взема.

# 666
Голяма и весела сбирка се очертава. Да споделите после менюто с нас, липсващите, че да си сготвим някоя селска вкуснотия.
 И да внимавате с питиетата - гледайте да са ви таман

# 667
  • София
Всичко е готово. Утре остава само баницата. Нищо не казахте да правя ли супа топчета за децата?
АЙША, ще има дроб сарма. Зелената салата ще върви. И краставичките също. Каквото избереш.
ПИПИ, утре преди да тръгнеш за нас, скрий някъде кантара и няколко дни не го поглеждай. Stuck Out Tongue Winking Eye
КРАСИВА БЕЛЛА, трепач вкусища! Мммм кьопоолу... Мммм език!!! И нищо повече!
МАМСИ, много се радвам, че идваш с двете внучета. Току що казах и на Елиа. Ще има нови познанства! Grinning
ТЕТКЕ, ще доведеш ли твоите притурки?
Настроението още повече ми се вдигна!
ТАНУ, съжалявам, че няма да си с нас, но затова пък "причините" да не си с нас са много уважителни! От хубави, по-хубави! И на вашата маса наздраве от нашата маса! Поздравления за всичките рожденици, все скъпи за теб хора - брат ти, внукът ти и внучката! Всички да са здрави и благословени! Весело изкарване. Champagne
Лека нощ и светли сънища! Гушкам ви!!! Hug

# 668
  • София
Музика за загрявка за след 9 часа.

Дидиа, Неда ме очарова! Вокалната й техника вече е професионална и е готова за концерти или състезания. А пък и красавицаааа!!Както казват - РЕСПЕКТ!

# 669

Да ви сервирам първото кафе ,че ще се гласите и няма да имате време, ще го подгрявам до сутринта ,да е топло.
 То таласъмите не спят.

# 670
  • Вила Великула
Май не са един, а два таласъмите. Борянка, Мая какво правите вие по тъмни доби? И аз не можах да спя тази нощ, но лежах в леглото по-голямата част. Сутринта в 6.00 не издържах вече и станах. Сега пия от Борянкиното кафе и се подготвям за срещата.
Снощи май хапнах малко повече и цяла нощ ме боля стомаха. Надявам се бързо да мине, че го чака на обяд ново предизвикателство.
Хайде, момичета - до скоро. С част от вас ще се видим след броени часове, а с другите може и да се чуем.

# 671
Добро утро, ранобуднички и къснолягащи !
Домочадието още не е станало, Кучо е разходен и сега и той спи, само дето аз не се чувствам наспала се и отпочинала и ме боли главата.

Към 8.30 ще трябва да ги будя внуците, че и двамата ще ходят на занимания - каката сама, а на внука съм придружител.
Не знам как се справят младите майки с работа и деца, страшно изморително ми се струва.
Направо ми се иска да си отида в моята къща, да се завия презглава и два дни да спя.

# 672
  • София

Не знам как се справят младите майки с работа и деца, страшно изморително ми се струва.

Клечи, ключа е в думата млади.
То ако можехме да се справяме  и ние 24/7 щяхме да можем да раждаме  на 60 г.
Но природата е определила младите да се занимават с малки деца.
Ние само от време на време.
Посях мъдрост, а сега Добро утро.
И Мрънла спада към вампирките - в 6.30 се наспа и скочи да ходи при дядо.
Така е като ги тръшнах в 21.30 ч. А и са свикнали да стават рано за градината.

# 673
Добро утро, освен до Златоград и до Кавала ли ще ходите, в началото на месеца ходихме на екскурзия за три дена до Кавала беше много хубаво.

# 674
  • София
Добро утро, момичета.
Тази нощ и аз заспах след 2. От вълнение ще да е било. Сега пия от БОРЯНКИНОТО кафе, после и от моето и денят започва.
При нас засега е мръчкаво, но се надявам да се покаже слънчицето.
Изчезвам.

Общи условия

Активация на акаунт