КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 23 279
  • 731
  •   1
Отговори
# 675

Същността на живота в 6 изречения.
1. Който е доволен от себе си, не се сравнява с другите.
2. Който не се сравнява с другите, не завижда.
3. Който не завижда, не е огорчен.
4. Който не е огорчен, той е щастлив.
5. Който е щастлив, ще направи повече щастливи
някои.
6. Този, който е до себе си с някой друг
прави себе си щастлив, той е открил смисъла на живота, без да го търси...
Мерил Стрийп

Добро утро!

Ама вие верно сън не сте спали Simple Smile
Благородно ви завиждам за срещата мили дами - духом ще бъда с вас, а и телефона ще е с мен.

Иначе ние ще сме малко на агрофитнес Simple Smile

Дидиа, много ми хареса изпълнението на Неда - да е жива и здрава и да покорява върхове Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Да ви е слънчево и спокойно и весела среща!!!

# 676
Добро утро!
Благодаря за кафенцето, имам нужда, за да отворя очи!
Фло, благодаря за поканата и към внуците, но днес си извоювах ден за мен, че утре отново ще съм цял ден с дребосъчковците. Както и следващия уикенд. Баща им ще финализира магистратура и баба ще е насреща.

# 677
Добро утро и от мен!
                Аз пък спах много добре на отворен прозорец. Сега пия кафенцето на Борянка. Е, малко поизстинало, но го подгрях!
                Желая ви весела среща с внуците! Много положителни и запомнящи се емоции. Съжалявам, че пропускам, но в последно време много неща не зависят от мен!
                Макавели, Мая, благодаря за добрите отзиви за Неда. В плановете и не влиза музикална кариера. Иска да учи само една специалност в СУ и даже не може да включи втора, като гаранция за прием. Не иска. Така, че се надявам да успее. Местата са ограничени и ...ще се състезаваме. Музикалните и умения ще останат, като хоби.Поне за сега плановете са и такива.
                Лек и спокоен ден, че мен ме чакат задачки - битовизми.

# 678
  • Кубрат/ Пишурка
Я и аз да се появя, че ще ме забравите. Наложи ми се 3 дена да пътувам до Варна по една задача и после ми беше много уморено. Тръгване в 8, връщане около 17 - 18! Четох ви по пътя, но нямаше как да пиша.
За Неда - както винаги прекрасна! И много добре е решила да има професия! Браво!
За Златоград, като се замисля ни остава само 1 цял ден - събота. Така че кое по - напред. Да разгледаме Златоград, да ходим в Смолян, или в Кавала?! В петък ще се пътува, в неделя
 също.
Ииии приятна среща днес. Фото!

# 679
  • Вила Великула
Седя в колата и чакам да отворят един офис да си взема пратка. Трябваше отдавна да е отворено  но виси табела- ще отворим в 11.00ч. Дори и телефон няма,  а имам срок да я взема. После отивам да взема Ениса, и на купон. Ако знаете колко вкусно мирише в колата. Само слюноотделям.
Янче, и моето мнение е, че е твърде кратко, за да ходим до Гърция. Ходила съм стотици пъти. Няма какво да видя ново. Но всеки има право на избор. Има фиксирана цена на човек. От хотела ми предложиха по-малко бусче за Гърция. Билета е 35 лв.до Кавала и 25 до близкия плаж. Аз лично няма да ходя. Важно, че всичко е планирано и имаме индивидуален транспорт. Офертата на Ян е много приемлива. Да видим и другите какво ще кажат.
ЦветеАрт, обещах да ти покажа тениската. Не е най-манекенската снимка, но с това разполагам като материал за сега. А след тържеството ще има още някое килце отгоре.

# 680
Здравейте! Приятно изкарване на тези, които ще бъдат на купона! Имате НАЗДРАВЕ и да ви е ВКУСНО от мен! Но после да не се сърдите на кантара като мен.
За екскурзията, на базата на доста пътуване в последните 7-8 години, мога да кажа, че при добра организация има време за всичко. Важно е да не се мотаме за излишни неща и като се каже час, да се спазва, Аз съм ЗА Гърция, независимо дали Кавала или Солун. И за двата града си заслужава.
На всички, които не са на купона, приятен ден!
Отивам на предходните постове, за да чуя и Неда, защото тези дни бях по-заета от обикновено и не съм чела подробно.

# 681
  • София
Мисля, че вече съм готова. И у дома ухае на вкусно.
Внучката ми обърна концепцията - бабо, каква супа, децата обичат пица! Права е - всички имат по достатъчен брой зъби и ще си хапнат вкусно.
За програмата в Златоград, аз си представях така нещата. Ако сме достатъчно организирани и тръгнем около 7.00, пътя е около 6 часа. спирки, разходки по пътя около 14,30 да сме там, да се настаним и след това мисля, че можем да обиколим Златоград. В събота - Гърция, а в неделя - Смолян и обратно към София. Не е задължително това  да е програмата. А може би ще има и възможност за избор. До тогава ще го измислим. Първите гости вече дойдоха! Grinning
Чакаме ви!

# 682
Диди,  чух Неда и другото момиче. Браво ! Пеят много хубаво и бих казала по-добре от някои " професионални" певици.

Фло, напълно съм съгласна с програмата ти. Така и така се пътува, и затова е хубаво програмата да е разнообразна. "Да идеш до Рим и да не видиш папата" е , ако не отскочим и до  Гърция. Та то е по- близо отколкото от нашия град до прмерно Пазарджик  (40 км). Една от причините  да се запиша е тази, че  ще се отиде и на други места, освен Златоград. Но нали всеки ще има право на избор. Които искаме, отиваме. Другите си почиват в Златоград.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 15:38 от К.А.Г.

# 683
  • Вила Великула
Купона върви с пълна сила. Не знам дали ще се отвори. Ако не, в къщи като се прибера.
https://youtube.com/shorts/WZN0elvMHtk?si=uGXbz6kDzfZqeZcN

# 684
Купона върви с пълна сила. Не знам дали ще се отвори. Ако не, в къщи като се прибера.

Лакардионя свири, оп са...

# 685
Ами къде сте вие, девойки! Гласчетата чух, но вас не ви видях. Трябваше да пуснете новите дружки поне. С трапезата сте се справили добре като гледам, но трябваше първо да я пуснете преди унищожаването и, че така само празни чинии на преден план. Виж настроението се усеща - на мах!

# 686
Купонът е на  макс, ама и яденето е било на макс.

# 687
  • Вила Великула
Е, няма как да публикувам тук лица на дръжките.
Запознахме се с Нами -изключително симпатична. От една порода сме. Новата дружка Жана, с която се запознахме преди време, но беше забравила паролата и не можеше да влезе, сега с помощта на нашите "хакерки" -Нами и Ениса , има достъп и очакваме включване и от нея.
Трапезата беше пълна, препълнена. От всичко по много.
Супер беше. Благодаря ти Фло за безупречна та организация. А посрещането ти, облечена в литак, беше уникално.

# 688

Ето ме с тениската! В момента се пере. Пипи, благодаря!

Прекрасен ден с хубави хора! Благодаря на Фло за гостоприемството и настроението!

Децата ми харесаха много. Умни и красиви като бабите си.

# 689
  • Вила Великула
Тениските се харесаха. Благодаря на  ЦветеАрт за дизайна на логото ни.
Момичетата, които не са ги получили, да решат дали в Златоград или по куриер да ги пращам.

Общи условия

Активация на акаунт