КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 23 246
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря на Фло за гостоприемството, на Пипи за тениските и организацията, на всички за вкусните специалитети.
Аз се прибрах благополучно, но се наложи да помогнем на съседите, които правят ремонт, та още сме у тях с ММ. Радвам се, че се запознах с  момичетата, очаквам с нетърпение Златоград.
Лека вечер!

# 691
Фло, как си?
Днес доста се преумори,
дано Ромео отново бъде
благосклонен и със своето
чувство за хумор.
Момичета, големи вкусотии
бяхте приготвили. Благодаря ви!

# 692
Добър вечер!
Благодаря на всички за чудесната ни среща! Чувствам се заредена с позитивна енергия!
Предадох на ММ отзивите ви за неговия качамак и той щастливо обеща пак да направи Wink
       Сега съм се кротнала на диванаТа и мързелувам. От 7.30 утре пак поемам дребосъчковците. Ще им сготвя кюфтета бял сос и пиле с ориз, "заешка салата" зеле и моркови, а десерта ще го бъркаме заедно.

# 693
Здравейте момичета!
Голям купон! Усеща се, че настроението е било на макс. Благодаря за клипчето и затова, че пренесохме това настроение в момента и на мен! Много е хубаво и много се радвам за вас и затова, че съм една от вас! ❤️
Диди, още веднъж, адмирации за Неда и другите млади хора! Прекрасни са! Днес ние малко пътувахме и аз с гордост пуснах клипчето на нашите приятели. И реакцията беше - ама кои са тези, олеее, много хубаво пеят! И аз - ее, на една дружка това е внучката Simple Smile

# 694
  • София
А кой казва, че съм се преуморила? Удоволствието ми е огромно, а то цена нЕма. Имам заряд за още.
След вас попях. Малко ми беше. Трябва да разпечатаме песнопойки. Пеенето винаги ме разтоварва и зарежда.
Много ви се радвам, момичета! И на старите пушки, и на новите попълнения - НАМИ и ЖАНА. Вярвам, че ще им хареса с нас. А  отбора на внуците беше чудесен. Каквито бабите, такива и внучетата. Льосенчо пораснал и той спортува, Мрънч беше почти неотлъчно до мен и ми помагаше - по-бърз сервитьор не сте виждали. А нежната прелест Емили е голяма хитруша - слушах я как брои, докато останалите се скрият - кара през две, през три. И накрая силно обявява 20!  Пазете, че идва едно овне с характер. GrinningПожелахме успех на порасналото момче на МАМСИ - отиде на състезание по плуване.
Пералната пере, миялната мие, а ФЛО-то краци вири.
Питате, защо не сме снимали пълните чинии. Кой да се сети? А и нали знаете, че не сме по демонстрациите. Преди да бъдат празни, знайте, че бяха пълни с връх! Хайде поне да ви изброя какво имаше: Погача, качамак със сирене и пръжки, дроб сарма, копривена разядка, няколко вида трушийки, кьопоолу, зелена салата, свински хапки, зелник, бухтички със сирене и боровинково сладко, баница. И бонбони, и бутилки, и шоколадови яйца, и китки. А десертът беше умопомрачителен - само чуйте името му - жадната монахиня! Ще чакаме рецептата. Та така - добре похапнахме, ама слабо пихме - при толкова много напитки - ракия, водка, уиски, розе, бяло и червено вино, бейлис, ние наблегнахме на водата и безалкохолните. Това не ни попречи да попеем. Имаше и ревю на тениски! Ще смаем Златоград и околностите! Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря ви, чаровници, за времето, прекарано с вас! Heart
Звънях на бат'Павли, може би е зает, ще очаквам обаждане и пак ще се появя.

# 695
  • София
И ние с Мрънч благодарим на Фло за гостоприемството и организацията. Благодарим на Пипи за яйцето, на Росен, Емили и адаша за игрите. На Ениса ще и благодарим постепенно за фикситата. Че ще им  ги даваме на час по лъжичка за да не възникнат войни. Мрънла и тя иска, той си ги пази и сражението е готово.
А баницата на Фло обра овациите и вече имам поръчка да направя такава.
Но първо утре ще са кюфтетата с бял сос.

# 696
  • София
Момичета, не искам да ви повтарям, но и аз благодаря на Фло, затова че ни организира, че ни посрещна толкова радушно, че ни пя и ни разказа истории!
Радвам се, че се видях с някои отново, а с други за първи път и че имаме уговорка за нови срещи!
Много са ми хубави униформените тениски!
Съжалявам, че бързичко тръгнах, но трябваше да обърна внимание на внуците. Докато пускаха хвърчила се получи инцидент с каката, но не е сериозно, аз у дома съм подготвена с превързочни материали и предадохме децата наред!
Хубава да ви е вечерта!

# 697
Ето ме и мен.
Както сутринта ми беше сдухано и изморено и толкова ме болеше глава, че исках да легна и да проспя деня, сега след срещата ми е толкова  приповдигнато настроението и ми е толкова  хубаво и въодушевено.

Благодаря на Фло за гостоприемството!
Благодаря на Пипи за тениските и на Цветеарт за красивото лого.
Още следващата седмица ще я разходя моята тениска на хубави места, само дето ми е малко беден речника, да мога разкажа за КГБ на чужденците.

Сега съм с моята банда без команда в моята си къща, лежа си в моето легло, внучета, куче и те са по леглата и ми е едно хууубаво.

Няма да повтарям преди мен написаното, че беше един много хубав ден. Благодаря на всички ви !

# 698
Чета ви и толкова ви се радвам Heart
Днес като гледах клипа, доста си мислех да ви звънна на Вайбър. После се отказах - в еуфорията на живото присъствие, детския глъч и задушевните разговори, едва ли щеше да е много уместно.
С нетърпение ми се иска да се видим и разговаряме на живо.

Пипи, ако не ти е проблем - ще преведа паричките по сметка, а ти може да ми изпратиш тениската със Спиди до бокс. Като решиш, ще чакам сметка - аз ще ти изпратя адрес.

Доволно се изморихме днес и се хоризонтирам след един хубав Коледен филм по Диема фемили.

Спокойна нощ и на вас!

# 699
  • Вила Великула
Леле Айша, голям съм заплес. Как не ме подсети за фикситата. Сложих ги в чантата да не забравя да ти ги дам, но покрай емоциите съм изтрещяла.
Макавели, щом така ти е удобно  на лични ще ти пратя сметката. Ще чакам няколко дни и другите девойки да си кажат желанията, че като ходя при куриера да са заедно.

# 700
  • София
Сложих точка на шетането. Приключих доста по-рано, но си поговорих с руските ни приятели, та затова чак сега пиша. Показах блузата с логото. Изпращат ви поздрави!
Всичко е наред! Мислете тема за следваща среща. Grinning Поради наситения пролетно летен график - някъде през есента ще да е.
ПИПИ, дай пояснение за плънката на радомирския зелник. Grinning
НАМИ, разкажи ни за жадната монахиня. Grinning Бях чувала за нея, но не бях я срещала. Grinning
МАМСИ, как не съм се сетила в тези бухтички да сложа сирене. Следващите ще са така. Grinning
ЯЖКЕ, тази копривена разядка е витаминозна стихия. След като поех толкова желязо, сега дрънкам като тенекия за сирене.Такова нещо не съм опитвала. Разкажи как се прави Grinning Само не казвай, че баба ти я е правила с Филаделфия! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ромео ще се зарадва на всички буркани с вкусни зимнини. И какъвто е лакомник, ще нападне всички сладости, които донесохте. Ще трябва да ги скрия!
МАЯ, ЖАНА, съседите дойдоха и си взеха от вашите вкусища.
Още един път да ви благодаря, за чудесното настроение, с което дойдохте и за всички благини, с които отрупахте масата. Май друг път трябва да сме по-скромни в асортимента.
КАГ, неколкократно ни предупреди да не прекаляваме с яденето. КАГ, изобщо не сме те чули. Stuck Out Tongue Winking Eye
Гушкам ви, момичета.
ПП МАКАВЕЛИ, твоя слънчев пост сутринта щедро ни стопли. Истина е, че денят се познава от сутринта! Hug

# 701
  • Вила Великула
Фло плънката посредата е задушен праз лук със сол. Нищо друга. Между  плисираните 3 реда кори отстрани има много масло и сирене.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 09:50 от pipilota6

# 702
  • София
Беше много вкусно! По Брезнишко е по друг начин. Трябва да го демонстрирам, нали?Grinning
Толкова ми е свежо, че изобщо не ми се спи. Имам хубава книга, ще почета.
На вас спокойни сънища и лека нощ! Hug

# 703
Готини, та готини! Няма спор!
Разказвах на нашата компания за вас. Имате много поздрави и наздраве. Съжалявам, че късно ги предавам, но
плановете се препланираха в движение, сменяхме обстановката и чак сега се укротихме. Внучката остана да спи при мен. Не, че е заспала - още гледа телевизия. Добре, че утре е неделя.
Пипи, прати ми тениската по Еконт или Спиди с наложен платеж, ако не те затруднява. Ще ти пратя адрес на лични.
Спокойни сънища на всички! Дано червената луна не ви безпокои!

# 704
Добро утро.
Нов ден, нов късмет!

Писах, писах и какво скролнах и всичко се изтри.

Затова пожелавам хубав и спокоен ден и за да не плачете за мен обещавам, че пак ще дойда Simple Smile Wink

Общи условия

Активация на акаунт