"Никой няма да те спаси. Никой няма да отнеме проблемите ти. Трябва сам, да се спасиш. Стъпка по стъпка, ден след ден. Почисти къщата си. Погрижи се за тялото си. Намери нещо, върху което да работиш. Нещо, което те прави щастлив. Нещо, което искаш да научиш. Купувай книги и ги чети със сърцето си. Обличай се в дрехи, които те карат да се чувстваш добре. Просто така, за себе си. Нямаш нужда някой да ти казва, че си красив. Научи се, да правиш хубави неща за себе си. Научи се да се спасяваш..."
Добро утро!
След всички описания и емоционални отзиви като че си станах виртуален участник в срещата. Е, друго си е на живо ...
Сега имам една идея - тя се отнася за по-новите участници и такива като мен
Ако на някой от вас му се занимава - направете един списък с истинските имена на групата и nikname, също и кой от къде е. За мен лично ще е от полза, да си знаем кой кой е
Може да си го изпратим на "лични".Пипи, изпращам паричките - ще добавя и 5 лв. за куриера. Чета, че Спиди има промоция за пратки.
*Промоцията е валидна до 30.04.2025 г. за пратки:
- Изпратени от офис/автомат на Спиди и адресирани от подателя до автомат на Спиди;
- Взети от автомат на Спиди в срока, указан на получателя в линка Смарт Контрол. В случай че пратката не е взета в срока ѝ на престой в автомата и същата е насочена за съхранение в офис на Спиди, промоционалната цена не се запазва/прилага;
- До 3 кг, отговарящи на изискванията за размер на пратки за доставка в автомат.
За днес съм планирала разчистване на гардероби и един Невъзможен пай
Хубав ден на всички и щастливи мигове с внучетата /при който са на гости/
Имам запланувано над какво да работя днес. Ще отида до тръстиката - Една спешна пациентка с болка, една нуждаеща се ( паднал мост във фронта, а утре пътува за Италия), двама от Брезник и щерката. След обяд ще си готвя лекцията за сряда - Сън и здраве. Това ми носи удовлетворение и ме прави щастлива. Ще почета от новата книга - ето, че ще науча нещо ново. Трябва да извадя от пролетните дрешки, но някак не ми се бърза, че баба Марта знам ли какво мисли? Мислите, които МАКАВЕЛИ сподели с нас, все едно за мен са писани. Впрочем са валидни за всяка една - спазвайте ги, момичета.