Европа по времето на Тръмп

• 47 005
  • 977
  •   1
Отговори
# 330
Че те САЩ не за първи път го въртят този номер.
Споразумението няма никаква стойност, но не ми се вярва за него Украйна да шикалкави като минските.
Решат ли американците ще вземат каквото искат от Украйна, само че май зад всичко въобще не седи това тъпо споразумение.

# 331
Споразумението няма никаква стойност, но не ми се вярва за него Украйна да шикалкави като минските.
Решат ли американците ще вземат каквото искат от Украйна, само че май зад всичко въобще не седи това тъпо споразумение.
По един или друг начин, нали? Сега вече така се прави.
Споразумението въобще не е тъпо, ако мине ратификация. Реално си е заробване за няколко поколения напред.
Плюс узаконяване на анексията, обезоръжаване и кастриране на Украйна. Ако въобще двата крокодила планират да оставят нещо от нея.

# 332
  • София
Тръмп си следва него си, трябва да ви е ясен. Гръмки слова, дим, завеса и после лека - полека влиза в коловоза. Методичен е, не знам защо всички и всеки път му се хващат.

Речта му беше един час за неговата величая личност, малко холивудска драма на гърба на страдащите американци и щения към Гренландия, Панама, обичта му към Мъск и т.н.
Нищо съществено за никого.

Ще си стои в НАТО, ще си дава помощта и ще си крета мандата, иначе ще се наложи да си ходи.

# 333
Накратко.

Тръмп иска да скара Европа с Русия. А ако предизвика и война между тях,мед ще почне да му капе от сърцето.

# 334
И кой ще го принуди да си ходи?

# 335
  • София
Брожденията на избирателите, някой компромат, малко сенат, малко съд. Все ще се намери, разбира се, ако ката в същия безпардонно циничен стил.

Накратко.

Тръмп иска да скара Европа с Русия. А ако предизвика и война между тях,мед ще почне да му капе от сърцето.
А, разсърди Китай.

# 336
Стига с тоя Китай! Той въобще ни влиза в картинката... И никога не е бил фактор...

# 337
  • София
Е, добре, щом не е Laughing

# 338
  • София
То така лесно се взима. Взимаш чувал и пълниш. Първо трябва да проучиш, да влошиш милиарди и може и да намериш нещо. Договор е за бъдещи, а не вече открити находища.

# 339
Брожденията на избирателите, някой компромат, малко сенат, малко съд. Все ще се намери, разбира се, ако ката в същия безпардонно циничен стил.

Нали следите как овладява силовите служби? Медиите? Съда? Нито съд, нито протести ще го притесняват в скоро време. Мисля, че вече дори има съдебно решение за спиране на указа за замразяване на международната хуманитарна помощ, той просто не се съобрази!
Зад Тръмп стоят едни 50 милиона МАГА фанатици. Опозицията е раздробена и не може да предложи равностойни кадри. Компроматът с Епщайн беше закономерно потулен. Какви компромати след чистките във ФБР и Пентагона?

# 340
Стига с тоя Китай! Той въобще ни влиза в картинката... И никога не е бил фактор...
Аа, не е фактор Laughing
Като започнем от 6 стратегически пристанища, част от глобалната стратегия „Един пояс, един път“, минем през лития/ батериите, Stellantis правят милиардни инвестиции ...

# 341

E, как да не е фактор? Ние европейците си мислим, че нашия вилает е върха на света, но към момента точно Азия е върха.

До момента САЩ имаха доста агресивна и враждебна политика към Китай. Китай ги обвиняват за Ковида /както е характерно за манталитета им - не директно/. Да видим Тръмп ще прави ли промени и в този курс.

# 342
Е какво да направи? Изтрещя ги с още мита. Китайците заплашват с всякакъв вид война. Дипломация от класа.

# 343
  • София
Петров, аз все още вярвам в американската демокрация, класическата.
Средната класа удря, тя го вдигна, тя ще го катурне.

Въпросът е, колко още може да си позволи.

# 344
  • София
По един или друг начин, нали? Сега вече така се прави.
Споразумението въобще не е тъпо, ако мине ратификация. Реално си е заробване за няколко поколения напред.
Плюс узаконяване на анексията, обезоръжаване и кастриране на Украйна. Ако въобще двата крокодила планират да оставят нещо от нея.
Това няма да стане. И от территории, Украйна никога няма да се откаже. путин се надява, че с подпис ще успее да ги задържи территории, как ли пак не. Цялата негова федерация се държи в страх, усетят ли слабинка в Кремъл, ще се разпаднат за часове. Трябва някой да започне. Нима някой мисли, че бурят обича московчанина или татарина, а може би чеченца? Те нямат нищо общо помежду си, освен език. Те са федерация, десетки различни народи. Лошо, че чакат Украйна да им осигури свобода.

Общи условия

Активация на акаунт