ПОМОЩ-Ревматоиден артрит в много ранна възраст

• 398 755
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Пчелната отрова- това е " лекарството" за артира. Особено ако си още в началото на болестта забравяш за нея много скоро......

# 1 426
Много те моля, пиши къде и как става лечението с пчелна отрова.
Мъжът ми също спря мтотрексата, не му понесе.Сега ще го лекуват с Арава, ще видим....Някой пил ли го е?

# 1 427
  • София
пиши на лични ще споделя
за аравата съм чувала че била радиокативна, не знам.....

# 1 428
здравеите,аз сам маика на 2 моми4ета миналата година по това време голчмата ми да6терч се разболч много .Побе4е от половин година никои не мойа да разбере какво то4но и е те и сега не са сигорни но ве4е я лекуват.Пие кортизон иметотрексат изследванията ве4е по4наха да се подобряват...........Искам да попитам след като спре лекарствата дали ще се по4не на ново си4ко тя има и ебщаин бар?

# 1 429
Пчелната отрова- това е " лекарството" за артира. Особено ако си още в началото на болестта забравяш за нея много скоро......
[/quo

Това е тема в която обсъждаме и споделяме болките, подобренията,влошаване на болеста, а не временни  изказвания,колкото да напишеш нещо обоснови се,защо на лични, тук всички се надяваме да научим нещо което да ни помогне.

# 1 430
Здравейте!Отдавна не съм писала но причината е че няма нищо ново и добро с което да се похваля.Болката продалжава-лечението също.Попаднах на статия за лекарство инжекции-HUMIRA 40mg.Отзивите са различни но прочетох листовката доста се уплаших.Въпроса ми е някой лекумал ли се е стова чудо и какво е впечатлението.Мерси. newsm78

# 1 431
  • София
каси а как върви приема на ставолек? пишеше че май се чувставш по-добре от него?

# 1 432
пих го 3 месеца и спрях защото ми се натрупаха много лекарства сега го почнах пак.ами доволна съм за сега.

# 1 433
Здравейте!Отдавна не съм писала но причината е че няма нищо ново и добро с което да се похваля.Болката продалжава-лечението също.Попаднах на статия за лекарство инжекции-HUMIRA 40mg.Отзивите са различни но прочетох листовката доста се уплаших.Въпроса ми е някой лекумал ли се е стова чудо и какво е впечатлението.Мерси. newsm78

Здравей kasi7,
Имам приятели, които взимат Хумира в продължение на повече от 1 година и се чувстват прекрасно - възстановили са голяма част от подвижността си и започнали активно да спортуват плуване. Аз лично се лекувам с Енбрел от скоро и все още нямам сериозни впечатления. Относно противопоказанията - не съм чул или видял някой до сега да има, каквито и да било оплаквания, но така или иначе това не е гаранция. Правят се ежемесечни изследвания и ревматолога ти прави сверка как се развиват нещата. Поздрави!

# 1 434
Благодаря ти!То при почти всички лекерства има странични ефекти дано да е добре.За изследванията чувам от теб-ревматолога не ме е казал нищо.Ще питам.Успешен ден.

# 1 435
Здравейте,аз съм от провинцията.Искам съвет,дали с направление от личен лекар биха ми обърнали нужното внимание в клиниката по ревматология в София.Трябва ли да си взема предварително час.Благодаря ви предварително.

# 1 436
Здравейте!
 Чета темата от известно време, пиша за първи път.
 От януари ми поставиха диагнозата РА. Пих 6мес. резохин и целебрекс. Болките намаляха значително, но РА не бе приспан напълно.
 Сега ми изписаха Купринил (смениха резохина). Някой има ли впечатления от това лекарство?
Благодаря!

# 1 437
  • София
Здравейте,аз съм от провинцията.Искам съвет,дали с направление от личен лекар биха ми обърнали нужното внимание в клиниката по ревматология в София.Трябва ли да си взема предварително час.Благодаря ви предварително.

да, ще ти обърнат
и предполагам е добре да имаш предварително записан час

# 1 438
Здравейте,момичета, и благодаря ви че ви има!  bouquet Вече преполових темата, а дори не зная дали имам РА..С болки  в гърба, китките и стъпалата (понякога и в пръстите) съм от 5 месеца,ревматолог от Варна го описа като реактивен артрит в следствие на хламидии, понеже тестът за антитела беше положителен. Само че аз си направих вагинален тест и се оказа, че нямам хламидии ooooh! Така че за момента не пия нищо и дори си нямам диагноза Simple Smile Въпросът ми е може ли да се кинсултирам в София в ревматологията и веднага да ми поставят диагноза, без да оставам да лежа в болницата? Или пине да назначат изследвания, които после да им занеса, понеже съм с малко детенце и трябва да си го гледам...И има ли значение при кой лекар ще отида?
За момента съм спряла месото (знам, че сладкото също вреди много на ставите), мисля да направя и 20 дни плодолечение под лекарски контрол - възлагам много да това пречистване! Занимавам се с йога, правя си масаж с карамфилово масло веднъж седмично, пия ленено масло и от понеделник започвам курс с кални бани...Какво е вашето мнение? Мислите ли, че може да е РА? Нямам отоци и сутрешна скованост, изследванията ми бяха ок - само повишен фибриноген имах.
Благодаря ви за вниманието и стискам палци при вас всичко да се оправи! Peace

# 1 439
Raniya, реактивен и ревматоиден артрит не е едно и също Wink При реактивния артрит е възможно, ако се открие причината за отключването му навреме и се отстрани, да се стопира проблема и да няма последствия. Peace
Ревматоидния артрит е хронично заболяване, т.е. за цял живот.
А теста за хламидии...имам спомени че трябва да е кръвен, най хубаво и двата теста- кръвен и вагинален, само вагинален не е достатъчен. Щом имаш засечени антитела , по скоро повтори кръвния.  И посети лекар да ти предпише антибиотик евентуално. Thinking Успех

Общи условия

Активация на акаунт