ПОМОЩ-Ревматоиден артрит в много ранна възраст

• 398 943
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 375
Аз останах довална от Стоилов пак на Урвич !За Рашков също само хубави нещо чувам, а Кет и Чародейка хвалят много Маринова,която скоро мисля и аз да посетя,чакам да ми стане и сцинтиграфията...... .
Обиколи съм почти всички болници с ревматолози и като че ли на Урвич си остават специалистите.
Имай предвид ,че за повечето трябва да си запишеш час минимум седмица по-рано.Така че не тръгвай без уговорка Naughty

# 376
Що се отнася до Стоилов и аз съм доволна до определена степен. Аз ходих при него преди трансплантацията като идията ми беше той да я прави. В последствие промених решението си и предпочетох Рашков.
Моето мнение е, че е за предпочитане практикуващ специалист и затова препоръчах Маринова. В много случаи в които имаше спор за лечението ми това, което каза тя се оказа вярно. Свидетел съм как лекува Чародийка и как постави диагноза от първата среща с нея.
Това е моя опит и го споделям, а всеки сам си решава.

# 377
Кет,какво искаш да кажеш ,че Стоилов не е практикуващ ли newsm78
И ,защо до време само си била доволна от него.........,ако искаш пиши на лични Peace
Аз се чудя за тази трансплантация дали да не я направя в Русия.........чакам отговор от там.Все още сме на вълна коренспонденция....

# 378
По практикуващ имах в предвид "прост доктор" който е на кабинет и цял ден прави само това.
Стоилов не ми направи никакво впечатление на консултацията , която проведох за трансплантацията. Бързо говори и накрая почти нищо само общи приказки.
Това е мое мнение не ангажирам никого с него.
Ти знаеш най- добре как да постъпиш за трансплантацията.Проучи как стоят нещата там и тогава реши, но ако избереш трансплантация тук мисля, че екипа на Рашков е по- добър от този на Стоилов.
Рашков работи с др.Ботев -  хематолог.

# 379
Привет пак и от мен.Благодаря за бързата реакция и имената на лекарите.Сега ви моля да ми пишете и някакъв телефон за връзка с регистратурата на Урвич за да си запазя час. Ориентирах се май към Маринова ,дано не бъркам. Междувременно мъжът ми се разболя от грип и маи скоро само от това не сме брали дертове.Тъкмо се похвали ,че май е малко- по - добре и се тръшна от грип. Сега сме на първоначалното състояние със същите болки и проблеми и все още не можем да тръгнем за София. Ако някои има телефон на Маринова ,моля напишете го.Разбрах, ч е се чакало около 7-ца за час.Но ние и без това не сме за път в това състояние.Благодаря предварително!!!

# 380
  • На края на света !
За съжаление на Урвич е без запазен час ,там е винаги лудница и винаги има и доста хора от провинцията ,така че с предимство няма ,всеки си чака на опашка ,аз винаги ходех още преди да отворят  клиниката и преди мен винаги имаше чакащи ,към обяд успявах да вляза.
Телефон на Урвич незная ,но за кабинета на Пиротска може да запазиш час за Д-р Маринова на тези телефони Адрес: София 1303, ул. Пиротска 66
Телефони: 029318593; 0887766958
За съжаление там не работят със здравната каса Tired Peace

Поправям се  За Урвич открих това ,надявам се да ти е от полза
Клиника по ревматология (към МБАЛ "Св. Иван Рилски)

ул. "Урвич" 13,
тел.: 02/ 9 58 29,42,25,27

# 381
Здравей,
има два варианта да посетиш Маринова единия е да си вземеш направление за ревматолог и да се въоръжиш с търпение и да дойдеш на Урвич. Не зная телефона, но мога да ти дам графика и:
понеделник от 13.30- 19.00
вторник : 8.30- 19.00
сряда: 13.30- 20.00
за четвъртък не съм сигурна
петък: 8.30-13.30
Без предварителни записвания е.
Но имай в предвид, че много се чака /може би  3-4 часа /.
Другия вариянт е да дойдете в един друг медицински център"Пиротска", там се заплаща но е с часове и не се чака толкова много.Там тя приема
понеделник: 10.00- 12.30
сряда: 10.00- 12.30
Ето ти телефони за записване на Пиротска:
02/9318593
Като се обадиш ще си запишеш час така е по- удобно.
Ако мого да ви помогна с нещо обадете се ,мога да ви дам мои координати, но ми пишете на eotsetova@abv.bg
До скоро и успех!

# 382
Извини ми информацията се повтаря с тази на Чародейка , чак сега забелязах.
нищо

# 383
Здравейте,
изписаха ме от болницата в понеделник,операцията мина добре,сега ще се възтановявам 2-3 месеца.
Милички много трябва да се внимава с матилпреднизолона и метотраксата,благодарение на тях стигнах сега  до тук.Както се казва едно оправят друго рушат.
Чародейка как си? Hug

# 384
  • BG
Здравейте, момичета
току що се прибирам от болницата -  Cry диагноза, съмнение за ревматоиден артрит, утре съм на лекар ревматолог. Доста съм объркана, защото съм на 32г. и това не е единственото ми сериозно заболяване. Ще видя утре как стоят нещата и в понеделник ще замина за София (от Враца съм) .

# 385
Нямате грешка!!! Благодаря Чародейка и Кет за екзактният отговор. Ще помислим къде е наи -удобно за нас като време и като се пооправим от грипа ще идваме към София. Тази Маринова доцент по Ревматология ли е или ,,обикновен,, лекар ревматолог? За да има такова търсене при нея явно ,,чува петлите,,. По надолу в саита Vili пише ,че е пила Метилпреднизолон и Метотрексат- тоест това ,което изписаха и на нас в конска доза и пише ,че затова е на този ред? Какво точно има в предвид и ако е удобно- каква операция е претърпяла?Аз много се опасявам от тази комбинация и както по- рано писах отказахме пулс тарапията ,която последно ни изписаха.Доста наши приятели лекари ни предупредиха за последствията ...!Опасявам се ,че травмите на органите са огромни и затова искам да се консултираме и с Маринова за да имаме още едно мнение!

# 386
  • На края на света !
ИРА за тези заболявания възраст няма ,ако видиш по напред в темата има и малки дечица с тази диагноза ,за съжаление Tired

румбето каквото и да си пишем ние ,най добре е да се направят изследвания и да се види на какъв хал са нещата ,а това най добре ще го направи лекар ,най добре се консултирайте и с друг лекар и тогава ще прецените какво да правите,Успех и дано нещата са по добри занапред Peace

# 387
  • Варна
Незнам какво да ви кажа............Просто нямам думи.Толкова съм отчаяна,че....Ами ако се предава по наследство....ако след време и мойте деца го получат.На мен майната ми,ама децата.Аз вече съм се деформирала!
.Скоро правих такова изследване(генно) да проверя дали не се предава по-наследство-казва се В12,но несе поема от касата и струва 70лв.

# 388
Не се притеснявай Ира предварително, има различни видове артрит и не всички са неизлечими.
Един съвет - ако разбира се искаш.
Като ходиш при  е хубаво да носиш изследвания.
Задължително трябва да имаш:
утайка,   С протеин, пълна кръвна картина,  и желателно е ANA.
Ако си без тези изследвания ще те пратят да ги направиш и мисля, че така губиш време.
Без тези изследвания поставянето на диагноза РА е несериозно.
Успех!

# 389
  • BG
 ket13 , много ти благодаря за куража и съветите. Цял ден седя пред компа, притихнала и чета статии за РА. Днес от 15часа съм при ревматолог във Враца, предполагам, че той ще ме изпрати на изследвания. Днес по-малко ме болят ставите, пооправих си къщата, дори прострях прането Wink
Аз нямам изкривявания на ставите, но имам болки в раменете, китките и сега започна на показалците на ръцете. Но пък имам гръбначно изкривяване  Sad
Ще видя днес какво ще ми каже специалиста и ще продължавам обиколките по болници.

Общи условия

Активация на акаунт