Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 27 118
  • 369
  •   3
Отговори
# 120
  • Be realistic - plan for a miracle.
В такъв случай - до три месеца макс Simple Smile

# 121
благодаря сърдечно

# 122
Здравейте! Ние чакахме точно 11 месеца за БГ донорка свежи яйцеклетки.

Здравейте мами и аз искам да задам своя въпрос към мами който са заченали с донорска яйцеклетка ,та въпроса ми е колко време се чака за яйцеклетка 2месеца чакаме вече но още няма отговор ще се радвам да имам отговори

# 123

И при нас беше толкова 2022г

# 124
Цитат на: Preggo link=topic=1745994.msg49638493#msg496Жлх38493 date=1745497959Благодаря❤️
[/quote
благодаря сърдечно

# 125
  • София
Ако е Украина, поискайте си генетичен тест за съвместимост с генетичния материал на съпруга ви. Това е един месец повече, но поне ще получите качествени яйцеклетки. И друго, искайте донорката да е под 25 г, при над 30 г. започват промени в митохондриалната ДНК, което се отразява на енергията, необходима за деленето на зиготата. В БиоТексКом ли сте?

# 126
Искам и аз да дам положително мнение за АГ Варна и д-р К. Александров. Чакахме за донор около седмица, просто в този период те имаха доста. Това става преди около 4 години. Забременях от първия път с близнаци - момиче и момче, които тази седмица навършиха 3 г. Момичето прилича много на мен, а момчето сякаш повече на таткото, но и той има от мен. Много са им благодарна, преди трансфера ми се наложи и операция, тъй като тръбите ми трябваше да се отстранят.

# 127
Момичета,пиша с голяма болка от опита с ДЯ в Надежда. Уж Всичко беше наред,а накрая нямаше дори имплантация. И сега извъртяха работата,че проблема сега бил в мъжа ми...Само изгубено време=1.5год ,напразни надежди,разсипано здраве,хиляди изследвания  и хиляди левове на вятъра.
Сега събирам мнения за док.Стефанов Ст.Загора,работили ли с свежи ДЯ и колко се чака?

# 128
mimka800, толкова много ти съчувствам. Знам колко е разочароващо, особено след всичко направено. И след обещанията, които дават. Реалността е друга.
Моят съвет е да търсите освен добър репродуктивен, но и добра ембриология. Поне да имате връзка с ембрионолозите и възможност за среща с тях. Аз не намерих в комбинация с желанието за свежи яйцеклетки.
Вземете си от Надежди всички изследвания и ембриопротокол, епикризи. Бъдете настоятелни, защото това в всичко, което имате като отправна точка

Момичета,пиша с голяма болка от опита с ДЯ в Надежда. Уж Всичко беше наред,а накрая нямаше дори имплантация. И сега извъртяха работата,че проблема сега бил в мъжа ми...Само изгубено време=1.5год ,напразни надежди,разсипано здраве,хиляди изследвания  и хиляди левове на вятъра.
Сега събирам мнения за док.Стефанов Ст.Загора,работили ли с свежи ДЯ и колко се чака?

# 129
За съжаление с моята приятелка се случи същото
Оплождат без Сди и накрая се оказа че е с много лоша морфология и днк фрагмантация .
Във фейса маса момичета обвиняват някаква акушерка която явно е на % и претупва
На вгора програма след лечение на мъгът има 4 ри ембриона и е бременна от първи трансфер
С  друго момиче  идентично и преди седмима роди

# 130
Здравей,
ако нямате мъжки фактор или някакви други сериозни проблеми, бих посъветвала да опитате в чужбина, например в Кипър, има доста клиники, специализирани в инвитро с ДЯ. Не че има гаранция за успех, разбира се, никъде няма. Но поне за сумата, която плащате, гарантират осигуряване на 2 ембриона с добро качество. Дали е още актуално не знам, но цените са близки до тези в България, единствено разходите за път и престой трябва да си заплатите допълнително. Успех!

# 131
Оплождат без Сди и накрая се оказа че е с много лоша морфология и днк фрагмантация .
На вгора програма след лечение на мъгът има 4 ри ембриона и е бременна от първи трансфер
Проблема е,че в началото казваха че спермограмата е ок и че яйцеклетките ми били некачествени,а сега след ДЯ взеха друго да говорят.

# 132
Точно защото е било само спермограма а това не е сериозно просто без Сди
Няма болница която да го прави това
Проблема е,че в началото казваха че спермограмата е ок и че яйцеклетките ми били некачествени,а сега след ДЯ взеха друго да говорят.

# 133
  • Dublin
Здравейте дами,
цопвам се и аз в темата, ще се пробваме с ДЯ.
Накратко за мен, през ноември ще съм на 47г. Като бях по-млада определено не бях настроена за деца, чак като станах на 40г започнах да се замислям.
в последните 4 години имам два инвитро опита в БГ, два в Ирландия + 2 инсеминации. Мислех си все, че ще излъжа природата и ще успея с мои Я, но разбира се не стана. За всички опити имам една биохимична бременност. Спермограмата на мъжа ми,не е цветуща, той е на 49.
Този път реших да не се занимавам с БГ клиники, защото въпреки малкия ми опит, според мен лабораториите/ембриолозите тук са по-добри. В Ирландия има опция за ДЯ(не-анонимно донорство, работят с банки от Испания, Англия или Финландия), базова цена Е 11,000 или анонимно донорство в Прага, цена Е 6,300.    
Избрахме местна клиника,която работи сателитно с ISCARE в Прага.
В цената влиза:
-началните кръвни изследвания, рецепта за лекарства в ирл. аптека, наблюдаване ултразвук, замразяване на сперма и транспортиране до Прага, ИКСИ, подпомагане на излюпване на ембриона, удължена култивация, трансфер, замразяване на 1 ембрион и съхранение за 1 година.
Дават гаранция за мин 2 бластоцида, при положение, че спермограмата показва повече от 2млн и 2% нормална морфология. Като се намери донор ще се синхронизират циклите, за да има свеж трансфер.
Аз все още имам цикъл, ама вече не може да му се вярва, та сигурно ще има медикаменти да ни синхронизират с донорката, а вече от там - ще видим какво ще стане... 
Изчетох почти цялата първа тема, доста време ми отне, та е ясно, че и ДЯ не е на 100% гаранция за успех, но пък все е по-добре от 1-2%, който ни даваха преди.
Успех на всички, които са в процес или ще действат. Поздравления на успелите мами и благодарности,че споделят супер- полезна информация.

# 134
Момичета,пиша с голяма болка от опита с ДЯ в Надежда. Уж Всичко беше наред,а накрая нямаше дори имплантация. И сега извъртяха работата,че проблема сега бил в мъжа ми...Само изгубено време=1.5год ,напразни надежди,разсипано здраве,хиляди изследвания  и хиляди левове на вятъра.
Здравейте много съжалявам за случилото се!Искам да ви попитам, вие при кой лекар сте ,Я свежа ли е била или замразени и трансфера замразен или свеж е бил?

Общи условия

Активация на акаунт