Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 28 323
  • 395
  •   1
Отговори
# 390
Polina1980, да права си - донорството и там е анономно.
От предоставената информация - може да се придобие визулна представа и елементарни данни за жената донор.
Наскоро имаше магериал как се подменят снимки и затова не им вярвам ама грам. Те майките ще си продадат ако могат...предпочитам Уника, Чехия.  Европейски съюз все пак, регулация

# 391
Ами за това има свободен избор, и всеки сам проучва и решава къде да пробва с ДЯ.
Преди няколко години мислех да пробвам в България в Надежда-София за ДЯ, ами като прочетох коментари, че масово циганки даряват Я и се отказах. Това бяха коментари на жени, които са ги видели с очите си. Не твърдя, че е на 100% вярно, може и да не истина, но ме отказа от опит в България.

# 392
Ами за това има свободен избор, и всеки сам проучва и решава къде да пробва с ДЯ.
Преди няколко години мислех да пробвам в България в Надежда-София за ДЯ, ами като прочетох коментари, че масово циганки даряват Я и се отказах. Това бяха коментари на жени, които са ги видели с очите си. Не твърдя, че е на 100% вярно, може и да не истина, но ме отказа от опит в България.
Не знам кой къде дарява . Но знам, че в нашите групи много често се сипе ненужен хейт. Наскоро и стана огромна драма с умишлено пуснат пост по друга тема, от жена която си каза всички. Затова и предпочитам сама да се убедя.  В случая по материали или лично .

# 393
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не го вярвам тоя слух за циганките, според мен умишлено се разпространява.
За протокола, не съм пациент на Надежда и не ги харесвам.
Но най-голямата мотивация на жени да даряват биха били парите, а в България даряването е безвъзмездно.
Затова даряват толкова малко жени.
Мислите, че циганки даряват "масово" поради добротата в сърцата си? И те са хора като всички - колкото са мотивирани българките да даряват безплатно, толкова са и те...
Ако спекулираме, че някоя клиника плаща тайно и под масата на циганки да даряват яйцеклетки, то това е много сериозно обвинение и се надявам ако някой го казва, да го подплати с доказателства.
Жената, която го е "видяла с очите си" не съм сигурна какво е видяла... "масово даряване" под формата на 20 циганки наредени в коридор да даряват?
Една пункция се прави... всички знаем как. Ден след ден следене, инжекции, после упойка, манипулация...
Това не е на конвейер.
Нищо не е видяла.
Чудя се кога ще спре тая война между клиниките. Мръсна е. И от нея страдаме само ние.

# 394
Не го вярвам тоя слух за циганките, според мен умишлено се разпространява.
За протокола, не съм пациент на Надежда и не ги харесвам.
Но най-голямата мотивация на жени да даряват биха били парите, а в България даряването е безвъзмездно.
Затова даряват толкова малко жени.
Мислите, че циганки даряват "масово" поради добротата в сърцата си? И те са хора като всички - колкото са мотивирани българките да даряват безплатно, толкова са и те...
Ако спекулираме, че някоя клиника плаща тайно и под масата на циганки да даряват яйцеклетки, то това е много сериозно обвинение и се надявам ако някой го казва, да го подплати с доказателства.
Жената, която го е "видяла с очите си" не съм сигурна какво е видяла... "масово даряване" под формата на 20 циганки наредени в коридор да даряват?
Една пункция се прави... всички знаем как. Ден след ден следене, инжекции, после упойка, манипулация...
Това не е на конвейер.
Нищо не е видяла.
Чудя се кога ще спре тая война между клиниките. Мръсна е. И от нея страдаме само ние.
По точен коментар не съм чела .
По въпроса за Надежда, виждала съм няколко пъти донори там рано сутрин. Абсолютно умишлено от моя страна. Ми тъмни не съм виждала.
Но реално има доста роми пациенти/ чудя се как точно които седят нон стоп в кафето или за изписване/. Виждала съм и цели тумби които влизат в кабинет 3 .
Но войната е просто ужасна Sad

# 395
Аз съм гледала каталога с донорки на Биотекском и бяха 400-500. Всеки ден някои даряват и отпадат, идват нови. Така че изобщо не вярвам, че някой взима нашия подбор насериозно. Моя единствен избор беше дарителката да е нашата кръвна група със съпруга ми А+. Нищо повече не ме вълнува, нито на колко години е, ще пуснем прена тест за всеки случай. Като цяло за мен това, че е ползвана ДЯ, не моя, е затворена страница.

Общи условия

Активация на акаунт