Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 29 263
  • 428
  •   1
Отговори
# 405
На 33, но имам 1 яйчник.
Амх беше към 1.70, но пак казвам нали долу горе има някакви там фоликули, яйцеклетки и тн, обаче качеството за мен е много под въпрос.
Колко си млада? Аз на 36г бях с амх 0.12 и ме пращаха за ДЯ, но забременях по естествен път. Оказа се извънматочна, после амх 0.01 и вече нямах друг избор на 38г.
За ДЯ има на различни пакети.

# 406
Колко си млада? Аз на 36г бях с амх 0.12 и ме пращаха за ДЯ, но забременях по естествен път. Оказа се извънматочна, после амх 0.01 и вече нямах друг избор на 38г.
За ДЯ има на различни пакети.

Моят случай е долу- горе същия , само че не беше извънматочна, а спонтанен аборт в 8-ма седмица. Един неуспешен трансфер със собствена Я , 2 неуспешни с ДЯ и сега се готвим за трети поред трансфер с ДЯ.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 14:22 от •MERA•

# 407
Мислила/ Правила ли си преглед в Турция?

# 408
Моят мъж е абсолютно против да се ходи до друга държава за такова нещо
Мислила/ Правила ли си преглед в Турция?

# 409
Моят неуспех със собствена Я беше точно в Турция. Там стимулациите бяха в конски дози.

# 410
Възрастта или амх не винаги е фактор, аз забременях на 31г с ДЯ с АМХ 1.5,но се оказах с генетичен проблем на яйцеклетките и беше категорично ясно,че с мои няма как да стане.

# 411
Как разбрахте за този генетичен проблем? Защото беше оклончиво мнението, че изглеждат добре яйцеклетките, но за качеството няма как да се каже
Възрастта или амх не винаги е фактор, аз забременях на 31г с ДЯ с АМХ 1.5,но се оказах с генетичен проблем на яйцеклетките и беше категорично ясно,че с мои няма как да стане.

# 412
Да, ние поемаме лекарствара. Те се плаща отделно от сумата, която цитирам.

Нали знаем, че финансово покриваме стимулациите (препарати, манипулации, лекарства) на донорките?

В коя клиника не са Ви искали пари за донорките? Сумата, която сте платили само за процедурата ли е била?
Никога не са ми искали пари за донор

# 413
Как разбрахте за този генетичен проблем? Защото беше оклончиво мнението, че изглеждат добре яйцеклетките, но за качеството няма как да се каже

Яйцеклетките стигаха най-много до метафаза 2,в Турция заподозряха за този проблем,в последствие генетични изследвания го доказаха.

# 414
Да ви кажа чесно, имам чуството, че в България те друсат до последно да се пробваш. Първо заради може би по малка компетенция, второ за да изкарат някой лев. Може и да греша, но когато стане дума да се предприеме нещо различно, всеки си бие пас и на никого не му се занимава. Никой не дава информация, никой не ти казва защо не става. Абе не знам и аз

Яйцеклетките стигаха най-много до метафаза 2,в Турция заподозряха за този проблем,в последствие генетични изследвания го доказаха.

# 415
Не веднъж съм казвала,че за мен лекарите в Турция са на друго ниво,ако бях продължила в България щях да се пробвам още поне 2-3 пъти чудейки се защо не става и лошото е,че лекарите тук нямаше да назоват точния проблем,някои от тях не го бяха и чували този генетичен дефект.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 18:04 от Antilop_9723

# 416
Ами както по горе казах 3 опита и всеки вика млада си, ама аз да не съм муле. Колко още да се пробвам и резултата е един и същ. Тъпо е, колко са некомпетентни
Не веднъж съм казвала,че за мен лекарите в Турция са на друго ниво,ако бях продължила в България щях да се пробвам още поне 2-3 пъти чудейки се защо не става и лошото е,че лекарите тук нямаше да назоват точния проблем,някои от тях не го бяха и чували този генетичен проблем.

# 417
В коя клиника не са Ви искали пари за донорката? Сумата, която сте платили само за процедурата ли е била?

Никога не са ми искали пари за донор

# 418
  • Маями
Момичета здравейте. Имате ли успех в България -забременяване с ДЯ? Бихте ли препоръчали лекар? От първият път ли стана при вас? Бихте ли споделили инфо относно самият път до мечтата, наречена бебе..самата подготовка за процедурата, има ли специфични изследвания, които да са искали да направите, какъв донор избрахте( какви народности ви бяха предложени, както и банки освин Овобанк). Интересува ме всичко от до. Благодаря и нека мечтите ни се сбъднат 🙏❤️

# 419
Някои от нас имат успех, друго още не. При нас не стана от първия път, и от втория не стана. Предстои ни трети опит в нова клиника и друг лекар, затова не мога да препоръчам още лекар. Неуспехите ни бяха е Тутракан. Пътят е индивидуален. Подготовката започва от преглед - консултация с лекарят,който ще изберете. Той ще ви информира за нужните изследвания и процедурата. В Тутракан работят с украинска банка замразени яйцеклетки, в други клиники може да работят с други. В новата ни клиника също работят с украински - Биотекском.

Общи условия

Активация на акаунт