Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 29 667
  • 440
  •   1
Отговори
# 435
  • Маями
Да ви кажа, вашият коментар много ми помогна. Ние сме още много в началото, тоест имаме опити с мои яйцеклетки. Но стигнахме до извода, че ще е по адекватно да ползваме донорски. Та тъй като проблема е само в мен. Можем спокойно да се насочим към замразени, както ни препоръчаха от клиниката Simple Smile
Може ли да споделите дали има смисъл да се пробваме в България
Момичета , свежите Я се препоръчват на случаи , в които е налице и мъжки фактор. Правила съм консултации с много клиники в различни държави и това са ми го казвали не веднъж . Аз имам неуспехи със свежи и със замразени, така че както казаха по-горе, понякога си е чист късмет и разбира се правилна подготовка от лекар, организъм и ембриолози. Клиниките са бизнеси , не лечебни центрове за съжеление.И те плащат сметки, заплати, консумативи и т.н.

И ние сме в същото положение. Проблема е само в мен. Моят мъж иска да пробваме тук в БГ първо. Чувам добри отзиви за д-р Станулов за сега, а и сме били при него на преглед преди 1г. Той първи каза,че съм за ДЯ. Всички други какво ли не ми правиха и какво ли не ми даваха да пия и нищо. Станулов като ми го каза това за ДЯ така се радстройх,че не исках повече да чувам за него. Но човека гледа реално на нещата и се оказа прав.

# 436
  • Be realistic - plan for a miracle.
Хм, на пакета се вижда колко яйцеклетки общо са извадени от донора? Не колко са в пакета?
Това не ми беше казано, аз съм консултирана за Овонбанк и за украинската криобанка.

# 437
Ако не е тайна, на колко години сте, в коя клиника бяхте след консултацията със Станулов и все пак направихте ли опит с ваши яйцеклетки?
Да ви кажа, вашият коментар много ми помогна. Ние сме още много в началото, тоест имаме опити с мои яйцеклетки. Но стигнахме до извода, че ще е по адекватно да ползваме донорски. Та тъй като проблема е само в мен. Можем спокойно да се насочим към замразени, както ни препоръчаха от клиниката Simple Smile
Може ли да споделите дали има смисъл да се пробваме в България
Момичета , свежите Я се препоръчват на случаи , в които е налице и мъжки фактор. Правила съм консултации с много клиники в различни държави и това са ми го казвали не веднъж . Аз имам неуспехи със свежи и със замразени, така че както казаха по-горе, понякога си е чист късмет и разбира се правилна подготовка от лекар, организъм и ембриолози. Клиниките са бизнеси , не лечебни центрове за съжеление.И те плащат сметки, заплати, консумативи и т.н.

И ние сме в същото положение. Проблема е само в мен. Моят мъж иска да пробваме тук в БГ първо. Чувам добри отзиви за д-р Станулов за сега, а и сме били при него на преглед преди 1г. Той първи каза,че съм за ДЯ. Всички други какво ли не ми правиха и какво ли не ми даваха да пия и нищо. Станулов като ми го каза това за ДЯ така се радстройх,че не исках повече да чувам за него. Но човека гледа реално на нещата и се оказа прав.

# 438
Прочетете темите за инвитро със собствени Я и ще придобиете представа. Според мен ви го е казал лекар, който работи предимно със замразени Я.
Моят лекар ми е казвал, че когато жените даряват Я не са толкова точни с всички лекарства и инжекции( като не е за тях, а за непозната жена) и това обърквало работата му. Затова не искал да работи със свежи Я, неуспеха на негов гръб.
Е това със инжекциите .... нямам думи , просто.  За съжаление това са тези които нямат донори и така говорят. Световната статистика показва че със пресни е в пъти по успешно.  Не напразно клиники като Уника, Кипър, Украйна не работят със замразени яйцеклетки.  Тук ни правят на маймуни постоянно

В тази група има успели и със замразени, една от които съм аз,нека не генерализираме.

# 439
Хм, на пакета се вижда колко яйцеклетки общо са извадени от донора? Не колко са в пакета?
Това не ми беше казано, аз съм консултирана за Овонбанк и за украинската криобанка.
Вижда се в самия сайт на Овобанк - тук дори и ембриолозите може би не разполагат с тази информация, защото се минава през представител на Овобанк за България.

# 440
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ясноooo, защото изрично питах знае ли се това и ми беше казано, че не. Въпросът ми беше общ и за двете банки тогава, по-скоро генерален за стимулациите на донорките, като инфо... Явно на ембриолозите тук не се предоставя тази информация. Пфу.

Общи условия

Активация на акаунт