Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 39 825
  • 653
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм в голяма чужденка дали да не поръчам един малък пакет замразени докато чакам ембрионите от Биотекском. Ако ще чакам пак толкова, има време за един междинен опит.

# 466
Здравейте, може ли да споделите повече информация за купуване на ембриони от Биотексиком

[/b][/b]
Аз съм в голяма чужденка дали да не поръчам един малък пакет замразени докато чакам ембрионите от Биотекском. Ако ще чакам пак толкова, има време за един междинен опит.

# 467
Здравейте, писала съм по-назад- ние пращаме сперма, там правят ембрионите със свежи Я, замразяват и връщат.

# 468
Към потребител Yubiri: Здравейте, опитвам да Ви пиша, но лимитът на входящи съощения е пълен.

# 469
Здравейте, писала съм по-назад- ние пращаме сперма, там правят ембрионите със свежи Я, замразяват и връщат.

Здравейте, бихте ли споделили колко ембриона изпращат, цена и срокове? Коя клиника тук поема съхранението и трансплантацията? Може и на лично ако не желаете да е публично.

# 470
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз ще се радвам поне част от информацията да се сподели публично 🙏

# 471
3 страници по назад писах- дадохме материал в клиниката на д-Р Кунев в Русе, правиха селекция . Началото на октомври го дадохме( Мин г). След Нова  година беше там, направиха ни два ембриона със свежи Я 4АА и 4АБ, имаше проблеми с транспорта и чак юли се върнаха( двата са в една сламка). Август не направих лигавица, септември имаше трансфер. Едното се хвана, но 5/6 седмица спря развитие. Те си организират всичко. Избирате си донорки по снимки, задавате критерии, но не знаете коя е точно.

# 472
Благодаря ти, Акирал, аз чета доста внимателно, но кой знае защо съм пропуснала. Мерси, че пак написа Simple Smile Доста време си отнема, но това май е нормално за всичко в този процес. Пожелавам успех скоро!

# 473
Има ли тема за д-Р Онал и Кипър?

# 474
Да, но никой не пише в нея от години, поне не със смислена информация. Момичетата минали при него не желаят да споделят публично.

# 475
Много благодаря за информацията Акирал, а като финанси горе-долу колко излиза всичко?

# 476
В момента е обявено 5хил евро на сайта му, но аз съм платила по-малко, тъй като сме близки.

# 477
Вижте платформата До Теб в интернет и фейсбук

Някой може ли да ми препоръча психолог, с който се е консултирал относно майчинство чрез донорска яйцеклетка.

Не мога да препоръчам психолог,но например може да се свържете с Майки за донорство.Ежедневено работят и с донори и с реципиенти така,че предполагам ще могат да отговорят на въпросите ви или да ви насочат към подходящ психолог.

# 478
Да, но никой не пише в нея от години, поне не със смислена информация. Момичетата минали при него не желаят да споделят публично.
Всъщност може би просто липсва време, не е нежелание. Когато заминахме за Кипър 2022 г., липсваше всякаква информация. После писах по темите, които имат отношение към др. Мурат. Говорила съм по телефона с много момичетата, за да обяснявам, заминаха, гледат си децата сега. Малко е трудно с близначките постоянно да съм на линия при нужда. И мисля е логично. Няма общо с нежелание, чиста преумора е. Има вариант с лични съобщения, има и вайбър, телефон и сие. Продължавам да поддържам връзка с доста момичета, получавам си и новини. Не съм правила нарочна тема, не чувствам задължение да пиша в нея, леко е замряла. Всеки, който търси информация, може да ми пише, едно момиче съвсем скоро го направи.

# 479
С лични съобщения отнема повече време да информираш един по един желаещите, отколкото да се напише в темата и който търси да го има сложено вече.
В много от случаите (не във всички) става дума за нежелание за публично споделяне и го знам от първа ръка.
Обясняването как се търси сам информация е излишно - както съм изринала и интернета и имах гигантски файл със събрано инфо в него, така и на лични съобщения съм писала (нямах отговор).
Разбираема е липсата на време, както и че вече изобщо не четат из тия теми, логично.

Общи условия

Активация на акаунт