Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 39 421
  • 653
  •   1
Отговори
# 300
Пакет от 7 замразени ДЯ от Овобанк - предпочетохме ги пред замразени украински заради повечето генетични изследвания.

# 301
  • София
Пакет от 7 замразени ДЯ от Овобанк - предпочетохме ги пред замразени украински заради повечето генетични изследвания.
В Украина правят CarrierSeq (Ion AmpliSeq targeted sequencing is used to analyze 14,044 amplicons covering the coding regions (CDS) of 420 genes including +/-25 bp flanking intron/exon boundaries, as well as selected intergenic, intronic and homologous regions). Овобанк на колко гена правят секвениране?

# 302
В Украина правят CarrierSeq (Ion AmpliSeq targeted sequencing is used to analyze 14,044 amplicons covering the coding regions (CDS) of 420 genes including +/-25 bp flanking intron/exon boundaries, as well as selected intergenic, intronic and homologous regions). Овобанк на колко гена правят секвениране?

Говорите за замразените,които идват от украински банки?

# 303
  • София
Не, "пресни", по поръчка. Секвенирането е на донорката.

# 304
Не, "пресни", по поръчка. Секвенирането е на донорката.
Здравейте,
Ще ми споделите ли, от къде могат да се закупят тези "пресни" по поръчка и ориентировъчни цени на пакета? Може и направо линк, ако е удобно, за да разгледам условията.

# 305
  • Be realistic - plan for a miracle.
За пресни яйцеклетки се записваш в клиниката (която и да е тя) в списък за чакащи и чакаш. Когато се появи подходящ донор и дойде твоят ред ти се обаждат и действате. В България обаче се чака доста така, защото даряването е безвъзмездно и съответно много по-малко жени даряват яйцеклетки.

# 306
За пресни яйцеклетки се записваш в клиниката (която и да е тя) в списък за чакащи и чакаш. Когато се появи подходящ донор и дойде твоят ред ти се обаждат и действате. В България обаче се чака доста така, защото даряването е безвъзмездно и съответно много по-малко жени даряват яйцеклетки.
Останах с впечатление, че в последните постове се говори на донорски Я от Украйна. За в България, реда ми е известен Simple Smile

# 307
  • Be realistic - plan for a miracle.
А, ясно. По мое инфо, с украински "пресни" се действа само в Биотекском в Украйна - те си имат тема тук във форума плюс сайт и доста добри координатори. Не съм срещала досега някъде другаде да се работи с украински пресни, само замразени. По принцип винаги може да се падне украинка донор и в други държави, де (да кажем Кипър, Испания, Прага), но по-скоро е рядко срещано. Да ме поправи някой, ако греша, разбира се ✌️

# 308
  • София
Фесков, не БиоТексКом. Иначе сред украинците най-известната/най-голямата клиника е  Изида.

# 309
Момичета, как ви мина деня след трансфер? Колко време лежахте?

# 310
А каква е гаранцията, че в Овобанк са правени точно такива генетични изследвания..на хартия всичко може да се напише..Малко е скептично, но с толкова опити започваме да ставаме много мнителни..

# 311
Момичета, как ви мина деня след трансфер? Колко време лежахте?

Лично аз не съм лежала, помня, че си бях взела малко болнични след трансфера главно за да си почина от работа (нищо, че работя отвкъщи и без друго работата ми не е физическа). Живейте си живота нормално, ако ще се случи, ще се случи.

# 312
Някой може ли да ми препоръча психолог, с който се е консултирал относно майчинство чрез донорска яйцеклетка.

# 313
Някой може ли да ми препоръча психолог, с който се е консултирал относно майчинство чрез донорска яйцеклетка.

Не мога да препоръчам психолог,но например може да се свържете с Майки за донорство.Ежедневено работят и с донори и с реципиенти така,че предполагам ще могат да отговорят на въпросите ви или да ви насочат към подходящ психолог.

# 314
Здравейте, тъй като тепърва започва нашият път за ин витро с донорска яйцеклетка, искам да попитам, тази банка Овобанк в Испания, само украински яйцеклетки ли предлагат, защото ние не искаме донорката да е украинка и така сигурно си вкарваме автогол и ще чакаме дълго, как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт