Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 26 995
  • 369
  •   1
Отговори
# 315
  • Be realistic - plan for a miracle.
Овобанк работят с донори от много държави и националности, не са само украински.

# 316
Да, и от латино държави не искаме, но май испанските донорки са по-малко?
Дали има някоя дама тук с опит с испанска донорска яйцеклетка или друга европейска донорка от Овобанк?

Овобанк работят с донори от много държави и националности, не са само украински.

# 317
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да, и от латино държави не искаме, но май испанските донорки са по-малко?

Можете да говорите с ембриолога да подбере произхода по ваши изисквания. Базата на тази банка е наистина гигантска, всякакви донорки има. Правихте ли конултация с ембриолог надълго и нашироко? Ако не сте, силно препоръчвам. Simple Smile

# 318
Аз имам консултация с ембриолог - каза ни че 90 % от донорките в Овобанк, които отговарят на нашия фенотип за украинки.

# 319
  • София
Честно казано и аз не искам украинка:(, ама разбрах ,че в Надежда са такива клетките ако не ти се чака свежа клетка от българска донорка,замразени поръчват от Украйна и идват за 2- 3 месеца

# 320
Ние също приключихме с три неуспешни опита със свежи ДЯ, нямаме повече Sad((
И сега се колебая на къде, времето напредва и не мога да си позволя още 1 г. чакане. Ще се ориентираме може би към замразени, но нямам идея на къде ?! Ние също не желаем Украински ... Но кой да знае?!

# 321
Ще споделите ли защо не искате украински, имайки впредвид, че те най-много се доближават до нашия фенотип?

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 10:25 от Mile Mims

# 322
И аз имам 3 неуспешни трансфера на ембриони с ДЯ от украинска банка . В момента чакаме следваща донорска (пак украинка) и в същото време започнах консултации с други клиники, които не работят с украински донорки.  И на мен ми стана любопитно защо не се предпочитат масово украинки като с тях си приличаме най-много.

# 323
Здравейте, не знам, но за нас са много различни, славяни са да, но самите им черти са типично украински. Не знам как определят фенотипа, но по намирам общи черти с Гърция, Италия, Испания. По-топли са. Генетично по ни допадат тези три примера, но все пак ще видим как ще се развият нещата. Успех на всички!
Ще споделите ли защо не искате украински, имайки впредвид, че те най-много се доближават до нашия фенотип?

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 11:45 от Bell555

# 324
Здравейте, не знам, но за нас са много различни, славяни са да, но самите им черти, са типично украински. Не знам как определят фенотипа, но по намирам общи черти с Гърция, Италия, Испания. По-топли са. Генетично по ни допадат тези три примера, но все пак ще видим как ще се развият нещата. Успех на всички!

Аз мисля по същия начин особено след като разгледах донорките в Биотекском. Туркините   по фенотип ми изглеждат много по-близки до нас. ( туркините в Европейска Турция)

# 325
Здравейте момичета. Аз имам два неуспешни ЗЕТ със свежа българска яйцеклетка. Един успешен завършил  в петък със спиране на сърдечна дейност в 15 седмица и нямаме повече ембриони. От 7 Я имахме 3 ембриона замразени на 5 ден. В Репробиомед бяха двата неуспешни а третия в Неовитро. Бях заяла донорка за предимство и въпреки това чаках три месеца за ред. Сега не знам да спра ли с опитите на 48 станах. Не знам на къде да поема

# 326
Здравейте момичета. Аз имам два неуспешни ЗЕТ със свежа българска яйцеклетка. Един успешен завършил  в петък със спиране на сърдечна дейност в 15 седмица и нямаме повече ембриони. От 7 Я имахме 3 ембриона замразени на 5 ден. В Репробиомед бяха двата неуспешни а третия в Неовитро. Бях заяла донорка за предимство и въпреки това чаках три месеца за ред. Сега не знам да спра ли с опитите на 48 станах. Не знам на къде да поема
Много е трудно да се понесе загубата, но вижте ние с моя мъж сме си казали, че ако не стане ин витрото, ще си осиновим. Така варианти има, не бъдете нещастна. Пожелавам ви късмет Simple Smile

# 327
Здравейте
Може ли някой пациент по ДП в Надежда да ми пише?

# 328
Обмисляли ли сте дали да кажете на детето си че е заченато с донорска яйцеклетка? Знам че психолозите съветват да се каже до 5 г. възраст, но тогава едва ли ще може да разбере какво означава това. Ако му се разкаже нещо тип детска приказка, след това като разбере какво е яйцеклетка или осъзнае по-добре казаното, няма ли да е същият резултатът все едно сте му казали на 12 г (например)?
Може да ми пишете и на лично.

# 329
Обмисляли ли сте дали да кажете на детето си че е заченато с донорска яйцеклетка? Знам че психолозите съветват да се каже до 5 г. възраст, но тогава едва ли ще може да разбере какво означава това. Ако му се разкаже нещо тип детска приказка, след това като разбере какво е яйцеклетка или осъзнае по-добре казаното, няма ли да е същият резултатът все едно сте му казали на 12 г (например)?
Може да ми пишете и на лично.

Моят съпруг е на мнение, че ако изобщо казваме на детето трябва да е в доста напреднала възраст,когато то ще разбира и ще е в състояние напълно да асимилира тази информация. Аз трябва да се съобразя с него,не мога самостоятелно да реша.Лично аз нямам точно мнение кога, но съм си мислила,че определено е хубаво детето в някакъв момент да разбере.

Общи условия

Активация на акаунт