Майски бебета 2024г. - Тема 6

• 18 187
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Ние сме на втори етаж и си я мъкна пеша, не е най-леката количка, но свикнах. Наистина в групата се продават доста добри колички и може да намериш нещо много запазено.

Наближават рождените дни на децата, как смятате да ги празнувате? Хич не си падам по "банкетните" изпълнения, ама то така е модерно.  Май ще се съберем около 30 човека и вкъщи няма как да се съберем,  освен заведение няма къде другаде явно

# 121
Аз съм много доволна от нашата количка - ABC Design, препоръчвам я. Тежичка е иначе, но аз не я нося, та не ми пречи.

За рождения ден - и аз не си падам по малки сватби за първи рд, още повече че детето нищо няма да разбере и запомни.  Ще се съберем вкъщи с приятели, тъй като по Великден ще сме със семейството и малко преди рд се прибираме. Не смятам нищо специално да правя, торта, малко балони за децата и това е.

# 122
Аз се надявам за рождения ден да не вали и да е на двора. Ще го направим в събота, тъй като се пада в сряда и е неудобно за пътуващите. Ще събера най-близките. Ще наредя сладки, лимонади, неща, които директно да вземеш и да хапнеш. Така направихме погачата и беше много приятно. Има доста дечица в семейството и това е повод да ги събера да поиграят. Саши се пуска и прави 10тина крачки сам. Надявам се до 21 май вече да ходи по-стабилно.
Дадоха ни бюджетна лятна количка. Да, много е лека, но предимствата спират до тук. Усеща най-малката неравност по пътя, а при дупка пропада в нея и няма мърдане 😅 В Монтана имаме доста от тях. Ползвам я, когато трябва да изпера другата.

# 123
Рожденият ден най-вероятно няма до го празнуваме.Може да направим малка почерпка,но празненства няма да има.Малък е още,няма и дечица ,които да поканим.От време на време ходим някъде за 1,2 нощувки,може да измислим нещо за тогава,да съчетаем рожденните дни-детето е на 22-ри,аз на 24-ти

# 124
Аз днес излязох в тоя ураганен вятър, който изведнъж се появи. Такива завихряния, такова чудо, ужас. В крайна сметка събуди девойката. Обикновено не обичам да излизам при такива ветрове не само заради риск от летящи предмети, но и заради ужасната мръсотия, която се вдига и детето трябва да я диша. Пускам пелена пред бебето, обаче с тоя ураган нищо не става.

Mimi9999, моля те кажи какви обувки си взела. И аз се замислям да взема някакви, колкото да е обута с нещо, когато сме навън и я взема от количката, а тя реши да подскача.
Колев и Колев розови туп буйка спорт се води с цип отдолу към 54 лв бяха 🙂
В Бургас нямат фирмен магазин писах им казаха ми едно място,но не зареждат редовно,обаче аз намерих в Славейков
Нашата количка не е скъпа и малко съжалявам ама няма за кога.....задните гуми се разцепиха поръчах нови,коша също ни е скъсана отдолу ама ще избутаме.Иначе взех една супер сгъваема муув он и още по-лека ...и двете са Чиполино 😂

За рд само държа да е  на датата,който може ще дойде от баби,дядовци...и така в семеен кръг,заведение или вкъщи.Торта, балони-това вкъщи😇🌞

# 125
Ние ще го празнуваме 2 пъти. На обяд с баби, дядовци. Вечерта с приятели като малката ще дойде за 1 час и след това се прибира с баба си и дядо си. Няма как да събера толкова хора вкъщи.Blush

# 126
Ние ще празнуваме вкъщи в градината с баби, дядовци, вуйчо, вуйна, чичо, леля и децата им, около 12 човека общо. Няма да е на точната дата най-вероятно, защото половината хора ще пътуват и са на работа през седмицата. На датата ще си го отбележим вкъщи само тримата с домашна торта. Не мога да повярвам, че вече на дневен ред са рожденните дни. 😊

# 127
  • Варна
И ние няма да правим голямо събитие. Моите родители са починали. Ще  бъде малка почерпка с най-близките в къщи . Ще направя и домашна торта, ще има балони. Мисля да отидем и някъде за  няколко дни. На 21 имам имен ден, а  на 23  е детето. Някак ще го съчетаем. Догодина повече.

# 128
  • София
И ние няма да правим голямо тържество. Ще се съберем най-близките. Вероятно ще сме на вилата. Ще поръчам торта, ще взема и балони. Не си падам като цяло по събирания с много хора, без значение от повода.

# 129
Аз взех обувки от Колев и Колев, засега само в проходилката търчи с тях, още е плах и не иска да върви и стои самичък.

Планирали сме рожден ден и кръщене в едно. Първо църквата, после ресторант с детски кът, че повечето ни приятели са с дечица. Най-близките роднини и 3-4 семейни двойки с дечица, както и да ги въртиш са си 40тина човека хаха

# 130
Да не проходиха всички, та изведнъж замлъкнахме? 😂

# 131
При нас няма нищо ново.Едно и също всеки ден.Изправя се по мебелите моят син,лази активно,прави бели и така.Започнах да прибирам зимните дрешки и тези които не му стават.
Аз съм на тема диети сега.Имам доста да отслабвам,как ще стане незнам.Качих 20 кг през бременността,а сега съм минус 8 Cry

# 132
Саши от няколко дни не спи особено добре през деня. Максимум 30-40мин. Будува по около 3.30ч. и заспива почти веднага, но след 30мин. е готов за игра.  Какви са режимите на вашите деца ? Иначе е безтрашен и се пуска, че даже се опитва да тича и съответно пада 😅 ледена съм вече. Само се чуди от къде каква да бутне.

# 133
Аз скачам с въпрос към вас - бебетата на вечеря супа/пюре ли хапват или мляко? Чудя се кога да започвам заместването на вечерята?

# 134
Вечеря с нас каквото и ние, после пие мляко преди сън.

Охх, с режимите е мъка - сега сме на 3,30/4/4 с около 2ч сън през деня в две дремки. Май й е добре така. Пак се буди нощем, но според мен е от асоциация.

Общи условия

Активация на акаунт