🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 463
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 230
Всички се изложиха много тази вечер - и Косара и Мартина, и Мартин, Виктор, продукция... Единия пиян и злобен, другия безхарактерен и неориентиран, трети - злобни и агресивни патки, четвърти - алчни за пари и безскруполни.
Язък, оставиха много лош вкус в устата на зрителя.

# 1 231
Научих нещо ново,че алкохолиците имали по няколко месеца сухи периоди.Пълни глупости

# 1 232
На мен не са ми оставили лош вкус. Клюкарствала ли е външна информация пред неподходящи? Клюкарствала е. Май се оказва, че информацията е минала през две други, но те не са я фейнали на мегдана. Дали е вярно или не няма значение. Ако се е чувствала пренебрегната, да си е тръгнала.
Никой няма да я търпи и чака да види какво още ще изръси.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 00:14 от usmihni_mi_se

# 1 233
  • София
Свършиха ми лайковете. Много тъпа интрига спретнаха, даже не знам дали не е по сценарий. Елвира точно си я сготвиха, но тя няма много акъл да се усети и защити.
Мартин се напрегна и от отказа на Даниела, беше нелеп. Виктор с признанието си удари греда, но мисля на много жени са им се случвали такива любовни обяснения, на които не могат да откликнат, тъпо е и за двете страни.

# 1 234
  • # супернатурална #
Не е вярно. Има тежки алкохолици с продължителни сухи периоди-седмици, дори месеци. До първото близване и...сначале. Не говоря конкретно за Мартин, той може да си порка системнно и без да се алкохолизира.

# 1 235
Аз съм много разочарована от сезона и дори вече не гледам с интерес.
Мартин не ми е интересен като Ерген, той се върти само с едни и същи жени, които не са ми приятни като зрител. Това, че няма да мълчи, го показа само спрямо едно объркано момиче.
Другият освен да се свързва чрез травмите нищо не прави. А не - и лъже момичетата в очите. Днес поне два пъти последователно дадоха как си противоречи на синхрони и в действие - например казва на синхрон, че разговорът с Ивет не върви, а на нея казва, че си говорят много приятно.
За момичетата не знам какво да кажа… която ми беше приятна, днес ме разочарова. Поне си затвърдих впечатлението, че Ферхунде е най-зле от всички.

# 1 236
На Мартин двете цели в Ергенът се бият помежду си. Хем да се забавлява по своему, хем да чисти имидж - трудно. А смешното е, че той се има за по-значима публична личност, отколкото е, защото до днес никой не се интересуваше чак толкова  от имиджа му.

# 1 237
М, според мен никакъв имидж не чисти, баш е дошъл да покаже "лице до име", че го приемат като "Мартин на Емануела".

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 05:06 от zlatenceto

# 1 238
Групичката на четворката - Даниела, Мартина, Ана-Мария и Ферай, наподобява 4 богомолки, скупчени на обща територия. Уж една порода, а всъщност хищници. Всяка от четирите преценява силните и слаби страни на другата и в подходящия момент биха се атакували безпощадно. Ферай го каза де - дръж врага си близо.
Съгласна съм, Даниела не е в никаква женска енергия, направо минава и двамата ергена с мъжката си енергия, само за пари говори и то не само нашега, натъртва вече, и хич и не се свени. Мъжка енергия е това, хищническа, няма никаква мекота, само върти очи и преценява следващия си ход. Ферай е млада, но много хитра също, лукава направо. Ана- Мария си е ощетена отвсякъде, даже сама се е направила на плашило. Между другото, съм я мярвала на някакви лайфове с Кобилкина из фб, нещо споделяше за мъж, та нищо чудно да е обвързана навън. Мартина с тази тактика не си вярва и тя самата. Имам чувството,  че са ги събрали в началото,  на всеки са дали роля и сценарий как да се държи и оттам снимат. По- кринджав Ерген не е имало.
Иначе съм впечатлена от красотата на Косара, има възпитание на кралица, Ралица е супер естествена и това й е чара, а Ивет ми навява спомени като от  20- те години миналия век, много секси, и същевременно хладна красота в едно, тя ми е най- загадъчна. Ива, астроложката, Силвия, Любомира ме дразнят с нещо, не знам с какво, но сякаш прикриват много неща. Даниела как няма да стигне напред, като е техен човек, с това самочувствие..

# 1 239
Даниела не е в никаква женска енергия, просто са и толкова елементарни схемите, че си е помислила "Ако сега ги изпляскам тия 50-60 жълтици, може и да ми се случи" Simple Smile И си вярва.

# 1 240
Някой ще ме светне ли какво всъщност е женска и какво мъжка “енергия”? За излъчване ли говорим? За интереси? За поведение? Такива разтегливи понятия хич не обичам, а всяка втора самопровъзгласила се за “коуч” ги повтаря.

# 1 241
  • София /Абсурдистан
Мартин не бил пияндур, да бе. Всяка вечер по кръчмите, естествено, че там се пие, а не се чете поезия.
Нищо не търси той. Дошъл е за купона.
Само не знам с каква цел са взели Бранка, тя мрази целия свят.

# 1 242
Очевидно Елвира си е клюкарка, но не е преценила, че е в осарник и ще я нажилят конкурентките. Аз например също не обичам да ми клюкарят и да интриганстват пред мен, та я разбирам и Косара, че постави въпроса на масата.
За Виктор и Бранимира: Виктор явно си я е харесал отвън и може да я е поканил под претекст, че ще ходи на екскурзия и да му дава кураж. Може и да си е правил сметки да я плени там. Тя обаче вероятно го е приела като приятелска покана и затова гледа като борсук. Ние може и да не я харесваме, но любовта е сляпа и Викторчо си е във филма.

# 1 243
  • България
Цитат

Иначе съм впечатлена от красотата на Косара, има възпитание на кралица, Ралица е супер естествена и това й е чара, а Ивет ми навява спомени като от  20- те години миналия век, много секси, и същевременно хладна красота в едно, тя ми е най- загадъчна.
Къде и кога е проявено това възпитание на кралица у Косара? Днес се представи като клюкарка. Така се излагаме пред ергените и пред публиката.

# 1 244
Някой ще ме светне ли какво всъщност е женска и какво мъжка “енергия”? За излъчване ли говорим? За интереси? За поведение? Такива разтегливи понятия хич не обичам, а всяка втора самопровъзгласила се за “коуч” ги повтаря.
Не си духовна, не си... Ин и Ян
https://www.forlife.bg/mazhka-i-zhenska-energiya-da-uravnovesim-yin-i-yan

Общи условия

Активация на акаунт