🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 496
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Защо да е нямал паралелно семейство бащата на Виктор? Хваща си любовница, тя му ражда дете, той ги посещава чат-пат. Познавам такъв случай. Само че тук явно е решил в крайна сметка да отиде за постоянно при любовницата. Което не е престъпление, но ако се е "развел" и с детето си, е пълен нещастник.

# 1 291
Определено не го оправдава, но от Мартин се очакваше. А Елвира трябва да очаква интриги от жени на такова място също.

Да, ужас ако е имал паралелно семейство. Но има хора, които се развеждат и тогава си правят ново доста по-успешно семейство. Нещастник би бил да остане в нещастно семейство уж заради децата, всеки пък са потърпевши от такива саможертви.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 09:32 от Tanya Valcheva

# 1 292
  • някъде другаде
Време е ергените да започнат да канят на срещи и другите момичета за сега се въртят Мартина и Даниела от Мартин и Бранка от Виктор.
Елвира е коментирала , но едва ли си е говорила сама. Тя стана жертва , трябваше някой да бъде натопен.

# 1 293
Тези двете българо-американки наистина приличат на кухи лейки, излезли от някой тамошен сериал като "Спасители на плажа" например. Сигурно не е лесно да говориш на родния си език когато на пет си отишъл в друга държава, но в семейството на английски ли са говорели с родителите? Там има български общности, събират се, играят хора, не прекъсват връзката с България. Тези са ми някакви абсолютно претопени. Чак неадекватни. Нашенките ги посрещат просташки, те с широки белозъби усмивки присядат и се правят, че аудиторията ги приветства.

# 1 294
Аз наистина губя нишката на лирическото произведение. Откъде се взеха тия двете моми-американки и за кого се борят? Да бяха вкарали Шрековица повече логика щеше да има.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 10:04 от Snowche

# 1 295
Отказът на Даниела е нож с две остриета. Или ще стане още по-интересна като недостъпна, или Мартин ще се насочи към по-дащните. Логиката е да стане първото - той определено има интерес. Мартина се е опнала на тезгяха полугола и не е нужно никакво усилие за нея. За другите даже не знам какво да кажа, защото то за Мартин само две има там. Към Косара сякаш хвърля по някое око, но тя сякаш има повече интерес към Виктор, даже му се измоли за някаква нещастна целувка по врата, която го ужаси Joy

# 1 296
Тя Косара го целуна с цел да предизвика ревността на другите, но червилото й не оставя следи и тя помръкна.  Joy

# 1 297
Аз искам да видя физиономията на Брана, ако Виктор се върне със следи от червило Joy

# 1 298
Скрит текст:
Аз лично съм потресена от процента на участниците в реалити формати, които споделят, че са отгледани само от майките си.

В този аспект Любомира много ми се издигна в очите, че е преодоляла огорчението от детството си и е потърсила баща си.
Виктор още не е готов да прости.

Лейди, има и друг аспект, според мен. Да, много е тежко да разбереш, че баща ти има паралелно семейство, но и ролята на майката е много важна, познавам не е едно разведено семейство, в което детето се гледа приоритетно от майката. Ами някои такива майки, изоставени от мъжете си по една или друга причина (а понякога причината е и в тях), търсят отмъщение като още повече настройват децата срещу баща им. В тази връзка съм ставала свидетел на грозни сцени. Та, нещата не винаги са черно-бели и винаги има субективен елемент от страна на екс съпрузи и деца . Какво е станало, само те си знаят. А единственият неоспорим факт в случая е, че родителите са разделени и Виктор е живял с майка си.
Какво има да прощава, бащата е изоставил майката, а не него, той трябва да оправи комплексите в себе си, иначе ще ги пренася във връзките си. Какво значи паралелно семейство? Имал е две семейства едновременно ли? Надали, просто е имал ново семейство, понякога това е по-добре за децата, отколкото да живеят с родители, които не се обичат.
...
В няколко разговора Виктор спомена, че баща му предпочита другите си деца. С него не е изградил връзка и все нещо не му достигало, за да го забележи баща му. Това в добавка на паралелното семейство. Бил е на 8г., когато са се развели, а връзката на бащата е започнала доста по-рано.

# 1 299
Тя хубаво го целуна по врата, но реакцията и репликите му след това бяха все едно му го е прерязала. Може Яна да е права и "все още" да не му се става гей.

# 1 300
  • София
Сетих се нещо, което ми направи впечатление снощи на база на видяното.
На срещата на маса Мартин и Мартина пиеха някакъв сок, но имам подозрения, че в него имаше алкохол.
Начина на отпиване и на двамата беше като за напитка с алкохол - на малки глътки. С това си обяснявам и зачервяването им, стана им топло, посядането на Мартина в скута му.
Мартин винаги държи чашките като професионалист Smiley

# 1 301
Мартин снощи беше на черешата.
Ферай е изключително семпло и с просташко поведение момиче, на което трябва да му забранят да пие алкохол.

# 1 302
Косара трябваше да му целуне ризата, все щеше да остане следа... Те тогава да и видя на Брана надутата физиономия и змийските очета как щяха да изглеждат. 😁

# 1 303
От всички "моми"  най- много харесвам барманката леля Гошка ! Абсолютно оправда очакванията ми! 😀😘

# 1 304
Да, тя беше искрено обидена от това, че я свързват с него и леко ужасена от реалната възможност всъщност да е.

Общи условия

Активация на акаунт