🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 550
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 605
Данката пише книги, бутик има, милата се е изгърбила от работа. Явно балуши да и плащат, за да си лежи няма, а е такава жена. Мая в Надкаст твърдеше, че издръжка от 50-60000 лева не била много. Тези жени да не се друсат Joy, даже не са кой знае колко красиви и млади не са.

# 1 606
Мартин и Даниела се държат свойски. Като стари познати. Също ми направи впечатление  като седяха на шезлонгите на плажа след разходката с въртолета той и каза “аз не си падам по спокойствието.” И тя “ забелязах” и после явно се осъзна, подскочи като ощипана бързо погледна в камерата и изтреля “ всъщност не съм забелязала, но така съм чула. “ Някъде около 38 минута е за, който иска да си го върне.

# 1 607
Реално Елвира го е коментирала, но заедно с други, които удобно си замълчаха. А фактът, че Мартин пие и то не малко, няма да се промени и за мен да се бориш за мъж, който се хвали, че животът му минава в лежане на диван и ходене на дискотека с цел алкохолизиране+подпляскване на парцалеси там, говори много за теб самата.

В този сезон ме изненадват колко парашутисти има.

Скрит текст:

Георги-много талантливият харесвал снимки на Алекс преди 2 години. И силно се съмнявам да ги е харесал сега. 😀 Както и се следват взаимно в Инста с двете сестри.
Реално някой им е платил почивката и новите последователи.

# 1 608
Ама пак бихте взели Марто накрая, щот Виктор ще ви писне 😂🤣 the good guys finish last. Що му казвате смотан, а? Кой в крайна сметка е мъж та мъж? Вашите, нали? 😂🤣😂🤣😂🤣 Съвсем нарочно са ги събрали таквиз крайно различни. Да, далеч по-вероятно е да чуете тоя с татусите, алкохолизъм и заведение да изплиска идея като плантация за марихуана. Ама нещо е объркал държавата, тва спада за Тайланд далеч повече.
Ннякак си мисля, че залитате в крайните категории "добро" - "лошо" момче. Разбирам гледната Ви точка, въпреки това... Не всички добри момчета са скучни мекотели и не всички лоши момчета са интересни и имат някаква истинска мъжественост.
Точно, но момчето е малко и се сугестира лесно, затова и веднага въпрос "вашите ли са истински". Слава богу има по-различни типове, не се свежда до тези двамата в живота. На 40 г да ходиш по дискотеки само, за мен е провален човек, а не "лошо момче".
Аз не бих избрала нито един от тях, бих чакала сама, докато срещна някой, който ми пасва. Единият категорично не е семеен тип, другият още не е зрял мъж.

# 1 609
  • # супернатурална #
Даниела се отдръпна от целувката.на Мартин, защото, извинете, беше пиян. На никоя жена няма да и е приятно да и налитат в пияно състояние, (освен на също толкова пияна) първо защото налитащият е гнусен, и второ, защото си мисли, че би налетял на всяка-демек не е специална. Предполагам, че това имаше предвид, като каза "имам си принципи", но не може да го признае пред камера, видя, че му е чувствителна тема.

# 1 610
  • Обран бостан ;)
И какво, Мартин щял да отрака Виктор? Освен да го пропие , друго не виждам Grinning Добре , че Виктор е смотаничък, че Мартин да изглежда голямата работа в сравнение с него..Ама до един истински мъж, ще лъсне на Елвиса и нежната страна Grinning
И аз това си мисля.
Можеше вместо Наум да сложат за водещ Кубрат Пулев.
И дисциплината щеше да е на ниво защото, а са го ядосали, а ги е пратил в спешното. Wink

# 1 611
Целта е да се излагат, не да има дисциплина.

# 1 612
Реално Елвира го е коментирала, но заедно с други, които удобно си замълчаха. А фактът, че Мартин пие и то не малко, няма да се промени и за мен да се бориш за мъж, който се хвали, че животът му минава в лежане на диван и ходене на дискотека с цел алкохолизиране+подпляскване на парцалеси там, говори много за теб самата.
Ако така продължава, може да го гледаме пак на по-стари години като Стоте манекенки (да почива в мир) в Милионер търси съпруга.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 08:39 от Анонимен

# 1 613
Даниела се отдръпна от целувката.на Мартин, защото, извинете, беше пиян. На никоя жена няма да и е приятно да и налитат в пияно състояние, (освен на също толкова пияна) първо защото налитащият е гнусен, и второ, защото си мисли, че би налетял на всяка-демек не е специална. Предполагам, че това имаше предвид, като каза "имам си принципи", но не може да го признае пред камера, видя, че му е чувствителна тема.
Е и това го има, но за 50-60к тя отдавна се продаде и колкото и грозно да звучи, трябва да знае, че държанките по собствена воля търпят доста повече от пиянски целувки... Пък и той кога не е пиян изобщо? Освен това,  нетрезвото състояние на Мартин може само да я улесни, защото му пада съвсем гарда. Фръцна се този път, колкото да излезе принципна, но май от тук нататък тя ще трябва да се натиска за целувки, защото играта стана "ти гониш". Колкото и пиян да беше Мартин, той изглежда злопаметен и този удар върху мъжкото му его, може да го направи и отмъстителен (както видяхме).

Ако така продължава, може да го гледаме пак на по-стари години като Стоте манекенки (да почива в мир) в Милионер търси съпруга.

Милионер ще стане, когато наследи майка си и баща си, да са живи и здрави хората. До тогава ще е само  милионерски син.

# 1 614
Вярно,че е гнусно някой пиян да ти налита ! Но  си мисля ,че мъжете които са й платили кьопавите интервенции и те не са били по-читави,та й се е налагало къде по-гнусни неща да прави да си заслужи заплащането,не е било заради хубавите й очи.

# 1 615
С риск да прозвуча като защитник на Даниела, която изобщо не харесвам, съгласна съм, че е правила със сигурност далеч по-гнусни неща, но не пред цяла България. Мартин беше очеизвадно почерпен, не знам как успяват да го вдигнат после до някакво нормално ниво за финала на епизода и много грозно и чичкенската тръгна. И аз бих се дръпнала. Като цяло много мразя някой да ми говори толкова близо до лицето... Отврат беше. Сигурно щеше да я задърпап към тоалетната, както може би е свикнал.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 09:02 от RoseofVersailles

# 1 616
С риск да прозвуча като защитник на Даниела, която изобщо не харесвам, съгласна съм, че е правила със сигурност далеч по-гнусни неща, но не пред цяла България. Мартин беше очеизвадно почерпен, не знам как успяват да го вдигнат после до някакво нормално ниво за финала на епизода и много грозно и чичкенската тръгна. И аз бих се дръпнала. Като цяло много мразя някой да ми говори толкова близо до лицето... Отврат беше. Сигурно щеше да я задърпап към тоалетната, както може би е свикнал.
Това го мислиш от позицията на жена ,която си има достойнство.
Но Даниела не я беше срам да си обяви цената пред очите на цяла България, пък после  я е срам от една целувка ,доообре Joy ако беше й обещал тия 50К сама щеше да го завлече в някоя тоалетна докато не е размислил Grinning

# 1 617

Милионер ще стане, когато наследи майка си и баща си, да са живи и здрави хората. До тогава ще е само  милионерски син.
Аз няма да се учудя да бъде прескочен в наследството и парите да отидат директно при внучките.

# 1 618
Серай набива суджуците и се налива като смок. Другите вЕрно на малкия пръст не могат да и стъпят….в тези неща… освен Ана Мария евентуално….

# 1 619
Аз се отказах донякъде от идеята, че е милионер вече, родителите му също. Гласили го били за държавната администрация и политиката, демек от соца мироглед. Тия, дето са се счупили от работа цял живот и си представят само бачкане, обикновено са си останали бедни. Гадно, но факт.  Наистина макс 1-2 имота да има Марто оставени като наследство.

Общи условия

Активация на акаунт