🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 105 317
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 45
Целулит ли видях на краката на Даниела? Не ми харесва визията, която е избрала за срещата.
Точно за фермата с плодове тази пижама на праскови😂
Наистина на пижама прилича 😀

# 46
Благодаря за темата и зодиите на всички момичета Clouded🌷 Два епизода в седмицата изобщо не са достатъчни 😒 Що за програмни решения от Btv

# 47
Майко, Елвира каква е страшна без грим... Тя не че иначе е много хубава, ама тук ме изплаши. А Люба без огледало ли се е гримирала или са я цапнали от едната страна? Да не ни спестиха някой бой...

# 48
Питър Пан вика “Мартин завиждаше на моите интересни и динамични срещи”

Божкеее Joy

# 49
“Камон са ва” Joy

# 50
След инцидента с на слона пипалото, Виктор е решил да залага само на пухкави зайчета. 😁

# 51
Айде и Любомирчето не е момиче от народа. Как пък една касиерка в Лидл (примерно) няма в това предаване.

# 52
На мен ми е интересна визията на Любомира, малко Мона Лиза вайб Simple Smile явно Виктор предпочита по-естествената визия , което си е супер.

# 53
Ама Виктор има сериозна травма от развода на техните

# 54
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не ми харесва Любомира.Освен очите не виждам нищо атрактивно у нея.
Обаче голям театър ни разиграват,непознати,които за първи пък си говорят.
А иначе приятели в ИГ и лайквал нейни снимки от година поне.

Хайде пак поредния разговор за разводи. Отказвам да приема,че млади хора,нямат за какво друго да си говорят.

# 55
Кози, кози, кози Joy Joy Joy

# 56
Харесва ми Любомира и се държи супер човешки с Ерген-младши. Отиват си, ама явно има някаква история там вече.

# 57
Миналата година момите използваха Алек като психотерапевт, сега Виктор ползва момите. Остана ли някоя, която да не е чула за развода на техните?

# 58
Не ми харесва Любомира.Освен очите не виждам нищо атрактивно у нея.
Обаче голям театър ни разиграват,непознати,които за първи пък си говорят.
А иначе приятели в ИГ и лайквал нейни снимки от година поне.

Хайде пак поредния разговор за разводи. Отказвам да приема,че млади хора,нямат за какво друго да си говорят.

Пак е възможно изобщо да не я виждал на живо, да не са общували на живо и то толкова дълго. Много е досадно, че го карат само за това говори, да не е първият с такъв развой в семейството........

# 59
Бабет дойде, защо не я пенсионират? Не мога...

Общи условия

Активация на акаунт