🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 105 318
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 30
Единствено може би Ива е свикнала на висок стандарт на живот, съдейки от ИГ ѝ. Лети първа класа, почива в Монако, кара скъпи коли, носи Гучи и Шанел. Другите само си мечтаят.

И Косара също. Потребителката Тес в предната тема много точно отбеляза, че през 90-те, когато тя е зачената, само топ тузарите можеха да си позволят да ходят на Малдивите.

Интересно ми е за Ферай. За да се води официално безработна, и да не се напъне поне инфлуенсър да е, значи я издържат или мъж, или родители. Второто по-скоро не, понеже диалектът ѝ е от някоя много много дълбока провинция.

МъжЕ 😉

# 31
Мартина пък как я помните 🤣

# 32
Дано не ви разочаровам, но чак сега осъзнах на кого ми прилича Мартина.. на малък Тошко - Тодор Славков.. JoyInnocent

# 33
Марто сега дали Косара ще избере за летенето

# 34
Айде пак Даниела, то ако не е Мартина ще е тя

# 35
Благодаря за новата тема! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

На мен Мартина малко ми прилича на Елен Колева със сегашния й фейс.

# 36
Благодаря за новата тема Clouded 🌹 Даниела днес е във висока вибрация, затова ще лети с хеликоптер😆Може това да преподава на консултациите за 100лв. 🤣

# 37
Добре, че Виктор не избра Брана, че тъй, както е тръгнало, ще гледаме само 5 физиономии в цялото предаване. Аз имената на другите не могат да запомня, те се въртят едни и същи.

# 38
Целулит ли видях на краката на Даниела? Не ми харесва визията, която е избрала за срещата.

# 39
Готина среща се очертава .

# 40
На Даниела с това оранжево на тоалетчето хич не ѝ прави услуга с тена, манго вайб направо.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 20:26 от mariposa_viv

# 41
Целулит ли видях на краката на Даниела? Не ми харесва визията, която е избрала за срещата.
Точно за фермата с плодове тази пижама на праскови😂

# 42
Е неее, тая вече набеляза къде иска имение и категорично го отреза за 50/50 подялба 🤣😂🤣😂🤣😂🤣

# 43
Даниела готова на всичко, само и само пари да има….даже и марихуана да отглеждат Joy

# 44
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гледам,гледам.Облякла съм се в тон с джунглата в Шри Ланка.
Laughing Аз трябваше да съм на този хеликоптер.
Мартин проявява нежност към нея. Като чуе за 120 000 лв дългове, ще се свести Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 01:12 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт