🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 105 345
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 15
Единствено може би Ива е свикнала на висок стандарт на живот, съдейки от ИГ ѝ. Лети първа класа, почива в Монако, кара скъпи коли, носи Гучи и Шанел. Другите само си мечтаят.

# 16
  • Варна
Изгледах клипчето с Даниела и я подкрепям. Защо пък не? И аз искам така. 😁
Кло, благодаря за темата 🌹❤️

# 17

Това е от инстаграма.. значи ще са две девойки, ще се загорми драма тази вечер.

# 18
Единствено може би Ива е свикнала на висок стандарт на живот, съдейки от ИГ ѝ. Лети първа класа, почива в Монако, кара скъпи коли, носи Гучи и Шанел. Другите само си мечтаят.

И Косара също. Потребителката Тес в предната тема много точно отбеляза, че през 90-те, когато тя е зачената, само топ тузарите можеха да си позволят да ходят на Малдивите.

Интересно ми е за Ферай. За да се води официално безработна, и да не се напъне поне инфлуенсър да е, значи я издържат или мъж, или родители. Второто по-скоро не, понеже диалектът ѝ е от някоя много много дълбока провинция.

# 19

Божке и тая ли е няква си там? 🤮🤮

# 20
Е, нито знаем дали Косара е зачената на Малдивите, нито че Даниела е изкарала месец на Бали... Grinning Благодаря за темичката.

# 21
Да де, за Косара няма как да проверим, освен ако тя не дигитализира някоя хартиена снимка от родителите ѝ на въпросното пътуване и не я качи в някоя социална мрежа. От пътуването на Даниела обаче би трябвало да има бая снимки.

А за Ива - веднага стана ясно, че не е случайна. Каза, че с мъжа ѝ са живяли в Дубай. Не каза дали е българин.

# 22
Боже колко много информация за тия посредствени хора имате… нямах идея кой е Мартин до преди предаването, пък той бил известен. Което само потвърждава убеждението ми, че сериозни хора с професии, възпитание, морал, няма да тръгнат из кое да е раиалити, камо ли Ергенът.

# 23
  • София
Нов цирк явно се очаква днес, ще го видим.
Не знам какво точно ми липсва тази година, но нещо куца.
За Яна беше очевидно, че не си кликнаха, но Персиана не показа нищо от себе си.

Хайде да влизат новите.

# 24
Да де, за Косара няма как да проверим, освен ако тя не дигитализира някоя хартиена снимка от родителите ѝ на въпросното пътуване и не я качи в някоя социална мрежа. От пътуването на Даниела обаче би трябвало да има бая снимки.

А за Ива - веднага стана ясно, че не е случайна. Каза, че с мъжа ѝ са живяли в Дубай. Не каза дали е българин.

Дори и да има бая снимки от Бали, може да не е била за цял месец там.

# 25
Човек като стигне до Бали по- добре по- дълго да постои там, не е безобразно скъпо. Само пътят е цифра. Така че месец на Бали не е кой знае какво. За някои инфлута и уеб номади да стоят с месеци на Бали си е вид спестяване на средства.

# 26
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Интересно ми е за Ферай. За да се води официално безработна, и да не се напъне поне инфлуенсър да е, значи я издържат или мъж, или родители. Второто по-скоро не, понеже диалектът ѝ е от някоя много много дълбока провинция.

Eдна да има с реалното си занимание - безработна.
Като започнат с "собственик на бизнес" , "собственик на агенция за не знам си какво", "писателка"... Кой им вярва?!

За диалекта й -  момичето си говори основно турски и затова не е овладяла мелодиката и произношението на българския език. Няма да се изненадам ако се окаже,че си живее в Турция.

# 27
  • София

Това е от инстаграма.. значи ще са две девойки, ще се загорми драма тази вечер.
Да не вкарат близначки? Ще си ги делят ли? Или един ще вземе двете? 😂

# 28
Да им вкарат тризначките искам аз! Grinning Нали и те фалираха Grinning

# 29

Eдна да има с реалното си занимание - безработна.
Като започнат с "собственик на бизнес" , "собственик на агенция за не знам си какво", "писателка"... Кой им вярва?!

За диалекта й -  момичето си говори основно турски и затова не е овладяла мелодиката и произношението на българския език. Няма да се изненадам ако се окаже,че си живее в Турция.

На мен Ферай ми е една от най-приятните, красивите и честните вътре. Сега погледнах по-добре профилът на таз Ива. Ми тя се прави на няква премерена, сериозна, зряла дама в шоуто, пък си е абсолютно същата лигла като Бранка, като Мартина Симова, като Шермин, Капитонова и т.н. ужассс а и разбира се и тя имаше някакъв си боклук бизнес за парцали.

Общи условия

Активация на акаунт