🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 749
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 615
Елвира като най-глуповата другите каки я насадиха на пачи яйца.

# 616

Да, направо ги бият в предаването. Горките момиченца, насила са там и нямат какво да отговорят умно. Simple Smile
То остава и да набият някоя  Astonished. Само строяване е достатъчно, за пердах има време. Умни са толкова момичетата, колкото са умни и ергените. За единия особено  се знае, че не му е важен сериозен умствен капацитет  , други са му идеалите.
Да, да, жалко, че тази година няма съзтезание за обща култура. Сумарно даже има да го гонят Мартин според мен.
Може да не ви харесва като характер, ок, но си личи разликата между него и момичетата. То всъщност оставаше и да е по-глупав и ограничен от тях.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 18:15 от Linda*kiss

# 617
Честно казано не разбирам защо му се държи сметка на Мартин колко пиел, колко често излизал по заведения, колко харчел? Ами такъв му е начинът на живот, на него му харесва и не го крие. Лично на мен ми е по-симпатичен от неориентирания Виктор, който също харчи парите на техните, но го играе много скромен и на моменти направо дебилен. Изборът му на жени  е под всяка критика - Марто поне е консистентен и му фитват на лайфстайла.

Интересно мнение. За мен пък точно жените, които Мартин харесва, са под всякаква критика. На Виктор са обикновени момичета - с недостатъци, а не изваяни от пластични хирурзи. Няма нищо по-хубаво от естественото.

# 618
Аз досега не съм видяла лошо отношение към някоя от жените.
Пак да кажа -не съм фенка на Даниела , но поне има няколко думи повече в речника от Елвира .

# 619
Тя Елвира си е за строяване. Като няма акъл да се защити с нещо различно от "ама те и другите го казват", как да й говори освен като на 10 годишно. Беше твърд. Но поне тонът му не беше и снизходителен като за детската градина като на псевдо-психоложката.
Елвира като навържа отделни нейни изказвания ми се струва, че има сериозна драма с мъж алкохолик и предполагам, че е баща й. Ако си спомняте тя почти се разплака като говореше за липсващия баща на Виктор, а въпросът към психоложката пък беше че един вид търси баща си. А като се обясняваше на Мартин, точно приличаше на малко момиченце, хокано и тормозено от баща си. Честно казано почнах да й съчувствам. А факта че не си ползва и не разказва някакви лични драми като Виктор още повече ми допада.

# 620
Така е, хубаво е че Елвира е по-сдържана относно личните драми и не се възползва като някои други. Което си е, си е.

# 621
Според мен Елвира не беше насадена освен от самата себе си. Вярно е, че не за пръв път в разговор с други момичета много често набляга на това, че Мартин пиел. Така като я гледам и тя не е излязла от девическо училище, не виждам какъв и е проблема с пиенето и начина на живот на Мартин. Освен това на всяка церемония тя може да откаже роза под този предтекст например, е.... това вече ще е интересно... ама найси и тя е с цел там, очевидно не любов и искреност.

# 622
Елвира, може би защото е млада, не се усеща, че както тя обобщава за Мартин, така и за нея могат, задето работи в нощно заведение.

# 623
Не знам дали е коментирано - запорът на Даниелка е в полза на физическото лице Димитър Стоев Димитров, едноличен собственик на капитала и управител на ICDSoft - хостинг компания, с нелоши финансови показатели, например в последния отчет за 2021 има печалба след данъчно облагане 455 хиляди лева. Сега вече каква е връзката между двамата, не се наемам да коментирам.

# 624
Противна ми е Айгюлето, но и донякъде я съжалявам. Почти пред пенсия и с несполучливи корекции - какви мъже очаква да и се хванат на куките? Видяхме, че дори и във възрастовата група на вуйчо Ваньо си търсят млади бръмчалки.
И във възрастовата на Мартин, нали "бившата" му е 22-23 годишна. Човекът  не иска сериозни ангажименти или пък е свикнал и жените да не гледат сериозно на него и се е пуснал по течението с която падне. За едно е прав, никога не се знае дали няма да си намери майстора и да стане послушен. Но все си мисля, че такива като Мартин могат да се оплетат емоционално само с жена, която не могат да имат на 100%, а не с тези, които открито му се предлагат.

# 625
  • Варна
Мартин е имал възможността да е много по-напред интелектуално, при всички пари инвестирани от родителите му в него - образование, контакти и т н. , но кръчмата в душата му друго търси ...Нормално е да се спрат подобни участнички за него - подхождат му. Ако всъщност беше наистина интелигентен, нямаше да сменя жени като носни кърпички до 40 години. И то всички знаем какви жени. По този му модел са подбрани кандидатките.

# 626
Ох, дали наистина няма да има викторинка "Аз съм вече трети клас!" Това ми бяха любимите епизоди в предаването. Надявам се да не го изпуснат.

# 627
Лично аз смятам, че Мартин е далеч от "свестен тип" и не мисля, че с нещо превъзхожда момите си... За алкохола нищо не мога да кажа, защото почти всички там все смучат нещо и са с чашки в ръце... И не ми хареса да държи тон на Елвира като ощипана мома!
П.С., ако беше толкова интелигентен и начетен, щеше да има малко повече думи в речника си от средностатистически строителен работник, нямаше да повтаря накрая на изречението "бе" и нямаше да каже на пишман-писателката : "Ама ти сега и книга ли ще ме караш да чета?"

# 628
Честно казано не разбирам защо му се държи сметка на Мартин колко пиел, колко често излизал по заведения, колко харчел? Ами такъв му е начинът на живот, на него му харесва и не го крие. Лично на мен ми е по-симпатичен от неориентирания Виктор, който също харчи парите на техните, но го играе много скромен и на моменти направо дебилен. Изборът му на жени  е под всяка критика - Марто поне е консистентен и му фитват на лайфстайла.

Нали уж те “моми” са там да си намерят “ергеня”.  Не е ли редно да опознаят човека с когото “евентуално” ще съжителстват (не, някой е там за това в целия формат)? Какво лошо има да провериш и знаеш дали ще се фанеш с пиянка дето види само по кръчми и забива разни бръмчалки.

# 629
Отвратително беше държанието на Мартин към Елвира. И да, ако е забелязала червени флагове, има право да ги коментира. Както подразбираме, защото продукцията не благоволява да ни осветли, това си е тема сред момичетата, Елвира не си е говорила сама. И какво като е знаела за кого е отишла, нали не е длъжна да търпи пиянски истории за наказание? Може да е знаела, че попийва, но явно проблемът е по-сериозен, щом се повдига като тема. Едно е да го вижда в заведение, друго е в ежедневието. Браво на Елвира, че отбелязва алкохолизма като проблем.

Общи условия

Активация на акаунт