🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 726
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 600
Едва ли Виктор е възразил.

# 601
Бих искала да изразя мнение за следното:
Във фейса яко хранят Мартин, за това как се е държал с Елвира, аз обаче тотално не съм съгласна, каза й директно, че не му е приятно да говори така за него, ако тя е употребила  дума като алкохолик си го заслужи, в крайна сметка не е никаква да слага такива квалификации.
Освен това ако това е вярно и човека консумира само като излиза по заведенията-ами не е никакъв алкохолик.
Този си е класно “пиянде”. Направо си се налива, пресушава чашката все едно пие вода.

# 602
Виктор, ако не е имал против, и ако жената очевидно е влезнала за Мартин, Мартин има право да си заяви позицията.

# 603
  • Street of Dreams
И сега какво? Мартин освен, че има проблем с алкохола, има още по-голям проблем с егото и авторитета си. По отвратителен начин отново строи Елвира. Не му харесали отговорите й, трябвало да иде да го пита. Какво има да го пита?
- Мартине, като хостеса съм те виждала редовно натаралянкан и откакто сме тук, постоянно смучеш просеко. Да не би да си алкохолик?
- Ама че си глупава, на алкухуиците им треперят ръцете, не знаеш ли?
- О, Мартине, много съжалявам. Понеже съм тъпа като галош и обърках нещата. Много ти благодаря, че ми обясни, отивам да се срамувам, извинявай.

# 604
Там работата е Мартин каза и ние решихме.

# 605
Виктор има интерес към две явен и да кажем Любомира, ама според мен беше по-скоро куртоазия там. Бранимира поне в определени моменти изглежда добре като се наконти. Любомира е като бабичка, с тия сенки под очите, гласът ѝ и той, а деколтето... Тя трябва никога да не е носила сутиен, че да е толкова тежко положението на уж младата ѝ възраст.

# 606
Тя Елвира си е за строяване. Като няма акъл да се защити с нещо различно от "ама те и другите го казват", как да й говори освен като на 10 годишно. Беше твърд. Но поне тонът му не беше и снизходителен като за детската градина като на псевдо-психоложката.

# 607
Честно казано не разбирам защо му се държи сметка на Мартин колко пиел, колко често излизал по заведения, колко харчел? Ами такъв му е начинът на живот, на него му харесва и не го крие. Лично на мен ми е по-симпатичен от неориентирания Виктор, който също харчи парите на техните, но го играе много скромен и на моменти направо дебилен. Изборът му на жени  е под всяка критика - Марто поне е консистентен и му фитват на лайфстайла.

# 608
  • Варна
Виктор, ако не е имал против, и ако жената очевидно е влезнала за него, Мартин има право да си изрази позицията.

Така като гледам май имат право да правят каквото си искат там с момичетата. Някои така правят и извън предаването с жените си - каквото си искат.

# 609
Любомира освен деколтето, има адски много бръчки по лицето. Вярно има такъв тип кожа като нейната, но определено няма вид на 29 годишна.

# 610
Ако Елвира мисли ,че е алкохолик Мартин и това  я притеснява-куфарчето и към България. Най-вероятно е знаела за кой ерген се записва, сега ли се сетила, че пиел?

# 611
Виктор, ако не е имал против, и ако жената очевидно е влезнала за него, Мартин има право да си изрази позицията.

Така като гледам май имат право да правят каквото си искат там с момичетата. Някои така правят и извън предаването с жените си - каквото си искат.
Да, направо ги бият в предаването. Горките момиченца, насила са там, нямат си идея от типа предаване, а още по-малко нямат какво да отговорят умно. Simple Smile

На Елвира маниерът конкретно по темата е просто едно типично дребно евтинко клюкарене. Хем се бута, хем се прави на интересна.

# 612
Пълно щастие няма. Като иска да харчи нечии пари, ще трябва да търпи и алкохол и какво ли още не. Свестен богат мъж няма да ѝ обърне внимание.

# 613
Мартин даже си е доста свестен за нея, мен ако питате. И точно заради това извън предаването, няма да го бъде с нея. Сега си чешат езиците, да не е скука.

# 614
  • Варна

Да, направо ги бият в предаването. Горките момиченца, насила са там и нямат какво да отговорят умно. Simple Smile
То остава и да набият някоя  Astonished. Само строяване е достатъчно, за пердах има време. Умни са толкова момичетата, колкото са умни и ергените. За единия особено  се знае, че не му е важен сериозен умствен капацитет  , други са му идеалите.

Общи условия

Активация на акаунт