🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 526
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 585
Както е дадена извадката от контекста " за мен ти повече в тази къща нямаш !" , все едно са в неговата къща...Самонадеян е , и малко повече си позволява , ми се струва тоз ерген втора употреба .Все
 пак на са му нагости девойките у тях . Ще видим де, може изобщо да е съвсем различна ситуацията ...
Ами има право, защото те са там за него. Предаването е Ергенът. Така че преценява, че не я иска. Много нормално даже.

# 586
То наистина не е сериозно това с диалога Даниела - Мартин, ама да предположим, че й дава едни 40 хиляди на месец... За тези пари не искаш да му гладиш ризите и да сготвиш една гозба на ден ли? Да пуснеш една пералня и прахосмукачка и да измиеш чиниите ли? А какво ще правиш, освен, че ще се размятваш по молове и ресторанти и ще пишеш книги за по 50 лева бройката, от които едва ли ще бъдат продадени 10-20 екземпляра... Защото не е Шекспир, все пак... Щяла да ги инвестира в имоти (като че ли той сам не може да си ги инвестира), щяла да го мотивира да изкарва повече пари и да се развива... Как? С нагайката като кон ли?
Далеч съм от мисълта, че жената в семейството трябва да е покорна слугиня, но малко в повече ми идва това наслагване на идеята за лесен и охолен живот при младите хора, без да си дават никакъв зор да учат и да си изкарват прехраната с истински умения и труд.

Гръмнало, че ги събрало. Той и Марто ск каза: за кво му е да се напъва като родителите му са постигнали определено ниво в дадена сфера. Този е бизнесмен колкото тя писател.

# 587
Прави ми впечатление как тези момичета, сигурно и много други, не знаят да се обличат спрямо контекста и културните особености. Като уж обичаш да пътуваш, трябва да попиваш и тези неща.

В промото за довечера дадоха Мартина с голямо деколте и къса пола в храм, изключително неуместно. На сватбата, на която случайно попаднаха с Мартин, пак беше много разголена с циците напред и огромна цепка на полата, а булката и младоженецът покрити целите. Беше много криндж като застана до тях.

Снощи Любомира разгърдена по сутиен/бански във фермата, а местната жена беше с дънки и дълги ръкави. Също като ядоха улична храна беше с къса рокля, дълбоко деколте и гол гръб. В курорта за чужденци и на плажа може, но не и по улиците на нормалните квартали. Видя се как я гледаха мъжете-бачкатори от автобуса. За секунда показаха на заден план някаква западна жена на тротоара зад тях, беше облечена както трябва — свободна риза с дълги ръкави и широки дълги панталони или пола.

Това са много консервативни култури и от чисто възпитание, а и съображения за сигурност, трябва да си съобразяваме дрескода.

# 588
  • София
Mартин каза преди, че иска кокошкарникът да стане змиярник , ама змиите засъскаха срещу него 😜…

# 589
Ще е интересно да видим някоя да му разклати нервичките малко и да се пропука най-сетне образът на пича, който все е над нещата. 

# 590
Прави ми впечатление как тези момичета, сигурно и много други, не знаят да се обличат спрямо контекста и културните особености. Като уж обичаш да пътуваш, трябва да попиваш и тези неща.

В промото за довечера дадоха Мартина с голямо деколте и къса пола в храм, изключително неуместно. На сватбата, на която случайно попаднаха с Мартин, пак беше много разголена с циците напред и огромна цепка на полата, а булката и младоженецът покрити целите. Беше много криндж като застана до тях.

Снощи Любомира разгърдена по сутиен/бански във фермата, а местната жена беше с дънки и дълги ръкави. Също като ядоха улична храна беше с къса рокля, дълбоко деколте и гол гръб. В курорта за чужденци и на плажа може, но не и по улиците на нормалните квартали. Видя се как я гледаха мъжете-бачкатори от автобуса. За секунда показаха на заден план някаква западна жена на тротоара зад тях, беше облечена както трябва — свободна роза с дълги ръкави и широки дълги панталони или пола.

Това са много консервативни култури и от чисто възпитание, а и съображения за сигурност, трябва да си съобразяваме дрескода.
Да, именно това имах предвид, че те като пътуват не се връщат окултурени. Един действително осъзнато пътуващ човек ще забелязва разликата в културите. То и в Европа не е ок да се изтъпанчиш навсякъде с нещо на ръба на бельо. Редно е, проява на интелигентност е да се съобразяваш. Но при такива жени къде ти. Евтинджоз.

# 591
Бих искала да изразя мнение за следното:
Във фейса яко хранят Мартин, за това как се е държал с Елвира, аз обаче тотално не съм съгласна, каза й директно, че не му е приятно да говори така за него, ако тя е употребила  дума като алкохолик си го заслужи, в крайна сметка не е никаква да слага такива квалификации.
Освен това ако това е вярно и човека консумира само като излиза по заведенията-ами не е никакъв алкохолик.

# 592
Е ние го виждаме как консумира и дали е само като е по заведенията.

# 593
Мартин го виждаме да се налива постоянно, това, че функционира да върже изречение не значи, че няма проблем с алкохола. Дори фактът, че се е жегнал показва, че му е болна тема.

# 594
Освен това ако това е вярно и човека консумира само като излиза по заведенията-ами не е никакъв алкохолик.
Проблемът е, че той всяка вечер е по заведенията. 😁 Иначе не мисля, че е алкохолик. Ако беше, нямаше да издържи месеци в ИВ. Той си е обикновен пияница - има разлика.

# 595
Е ние го виждаме как консумира и дали е само като е по заведенията.
Ергенът за него е едно голямо заведение. То кой ли не пие там. Ирина, бесарабската българка, от Сезон 2 според вас има ли проблем? Защото и тя все си наливаше. Мисля, че по темата доста се преувеличава и се говори сензационно.
Според мен добре я скастри Елвира, защото има нужда и те малко да се усещат какви ги дрънкат. Небивалиците им за професиите им вече са висока летва, но успяха да я надскочат.

# 596
Тази Даниела като е такава мотиваторка на милионери, как така още не е намерила подходящ за целта, а обикаля предаванията и има не знам колко дългове?
Лично за мен тази жена има сериозни комплекси. Сменила си името и физиономията, за да избяга от произхода и това, че не се харесва. Назубрила е едни въздушни постулати от разни психоложки тип Кобилкина и обикаля социалните мрежи с тях.Че и консултации правела - въх, божке!
Много ми е интересно тя самата колко пари месечно може да изкара, че има претенции колко да й се осигуряват като издръжка. Защото мечтите са безплатни, но отстрани и бая смешни някои от тях.

# 597
Бих искала да изразя мнение за следното:
Във фейса яко хранят Мартин, за това как се е държал с Елвира, аз обаче тотално не съм съгласна, каза й директно, че не му е приятно да говори така за него, ако тя е употребила  дума като алкохолик си го заслужи, в крайна сметка не е никаква да слага такива квалификации.
Ама тя като салонна управителка наред с останалите, са работили в заведения, които той посещава, и явно неговото ходене на дискотека е през ден.

# 598
И аз съм но това мнение. То се лепят етикети ,поставят се диагнози.  Той си е на почивка , миналата година Алек беше доста пиян в няколко епизода ,аз не виждам нещо скандално.
Елвира няколко пъти говори на тази тема , ами ,ако мислиш ,че е толкова пропаднал какво правиш там? Той се ядоса,че ходи и коментира с другите , а не го е питала директно., бяха и на среща и имаше възможност.
Аз предполагам, че тя го коментира ,за да си придаде важност.Grin -още с влизането си му заяви, че се познават той хал хабер си нямаше и според мен това си знае ,това си бае-как го засичала по заведенията  и тн.

# 599
  • Варна
Както е дадена извадката от контекста " за мен ти повече в тази къща нямаш !" , все едно са в неговата къща...Самонадеян е , и малко повече си позволява , ми се струва тоз ерген втора употреба .Все
 пак на са му нагости девойките у тях . Ще видим де, може изобщо да е съвсем различна ситуацията ...
Ами има право, защото те са там за него. Предаването е Ергенът. Така че преценява, че не я иска. Много нормално даже.

Само дето той не е единствения там. Една подробност , там има още един мъж. А и каквото ще да е, начина да говори в ефир така на една жена говори много за характера му, представете си извън ефир. Аз не искам да си представям.

Мартина се облича като лека жена с тия деколтета и изкуствените ц*ци . Ами  никава класа, стил , закачливост не е това . Не подхожда и на годините и такова поведение на лолитка.

Общи условия

Активация на акаунт