🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 600
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 180
  • ВАРНА
Няма да е Мартин,но след предаването бързо ще усуче нещо на висока вибрация.

# 181
Усети се Мартин. Въпросите му са съвсем резонни.

# 182
Жените, които работят, не четяли книги! ЖДНБ! Ма, ти, Даниело или Айгюл, или там, както се казваш, колко книги и по-важно какви си прочела, та обобщаваш? За другите простотии, които избълва даже и не искам да коментирам.

# 183
Ива иска да знае , дали може да се вярва на Виктор, при положение, че тя е неразведена жена, която се е записала да участва в риалити !? И не на последно място прие роза от 2 ма мъже ?????????!!!!!

# 184
Тая задмина Капитонова, тя един часовник искаше, пък и работи. Joy

# 185
Жените, които работят, не четяли книги! ЖДНБ! Ма, ти, Даниело или Айгюл, или там, както се казваш, колко книги и по-важно какви си прочела, та обобщаваш? За другите простотии, които избълва даже и не искам да коментирам.
Чете по 10 книги на месец, от тези под 100 страници Joy

# 186
Освен всичко останало е и лъжкиня. На Ивета каза, че ако мъжа до нея започне да има финансови проблеми, директно ще го зареже. А на Мартин, че щяла да го "мотивира".

# 187
Да оставим Даниела за малко.
Любомира ме кефи.

# 188
Казах ви аз, че Данчето си има професия и то доста древна. Само дето не обяви на час колко взима....за консултация де.

# 189
Хорааа, не мога, не мога, това е безумно! Върнете историите за розата на Наум и махнете психоложката!
Така ме дразнеше Наум с неговите истории, но психо ме дразни многооо повече

# 190
  • Be realistic - plan for a miracle.
Даниела е меркантилна куха лейка, а Мартин се гъделичка яко точно от такива.
От друга страна, “когато пръдне гугутка” ми е вече нов любим израз.

# 191
  • София
Абе нищо интересно не казва Даниела, ама всички се превъзбуждат от нейните изказвания и все нея обсъждат. Чудна реклама си прави .  И тук таме някой подпитва срамежливо  “ ама какво пише в тази книгата” . Joy

# 192
Даниела е използвана от продукцията като контрафигура на Мартина, за да се имитира някаква конкуренция между двете. Нито Мартин й се връзва, нито ще остане до края. Само тя си вярва на претенциите, ако го имаше целия този живот, нямаше да е с нелепи интервенции и дългове.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 12:15 от Tsugumi_

# 193
Докато Мартин обяснява колко са построили и какво са постигнали родителите му, на Данка се виждаше в очите й, как пресмята като касов апарат! Крои там, прави планове, цъка тоя мозък, пушек се вдига!

Много са й хубави сметките, че парите са много важни, а нейният принос къде е??!

# 194
И на мен Любомира и Виктор ми харесаха.
Там няма пазарлък за пари, момичето го подтиква и той да говори за разлика от Бранимира. Тя някак си го подтиска и той се свива в черупката. Просто явно момчето не е намахано и трудно устоява на лошотията в погледа и.

Общи условия

Активация на акаунт