🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 629
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 195
Тая задмина Капитонова, тя един часовник искаше, пък и работи. Joy

Капитонова далеч по-добре знае как да си го поиска и навремето ги казваше като мечти. Може да звучи много меркантилно, да, ама не е баш същото като тая тука. Супер много хора бленуват за някои такива вещи, мъже също бленуват за разни часовници, коли, дрехи, големи къщи с басейни.

# 196
Освен всичко останало е и лъжкиня. На Ивета каза, че ако мъжа до нея започне да има финансови проблеми, директно ще го зареже. А на Мартин, че щяла да го "мотивира".
Е, Мартин има гръб, ще го мотивира, все пак ако е много зле мама ще помага.

# 197
Даниела го играе , че не и е на всяка цена , това при мъже като Мартин е по-добър подход от “много искма три деца и семейство “.

# 198
За съжаление, накрая в живота, най-добре си живеят такива като Даниела. Без работа, образование и каквито и да е качества и знания. И в същото време същата тази пътува, храни се добре и си угажда. Бая находчиви са този тип хора.

Достатъчно е един льольо да се хване на нейното хоро и после обществото се почесва по главата и се чуди откъде се навъдиха мързеливи, меркантилни, за нищо неставащи пикли. Ако няма мъже, които дават - няма и да се навъждат такива…..

# 199
  • София
Върнете Наум с притчите......

# 200

Тук Ана Мария не прилича толкова на махленка, вероятно защото не чуваме гласа й.

# 201
Любомира не може да си позволи да бъде без сутиен. Положението е…зле.

# 202
Виктор е безумно скучно момче. И го казвам съвсем отговорно.

# 203
Изоставам, тъкмо се успокоих че имам само 2- 3 странички да наваксам... То - нова тема! Имам домашно 🤓

Любомира е страшно различна от това, което е в социалките и това, което виждаме в предаването.. все едно друг човек...

# 204
Любомира не може да си позволи да бъде без сутиен. Положението е…зле.
Ужасяващо зле! За първи път през живота си виждам толкова грозно деколте.. и не е само от увисналия, малък бюст, а това хлътване навътре и тези кокаляци..

# 205
Само на мен ли не ми е романтично, когато ме плющи пороен дъжд? 😁

# 206
  • София
Ех, щеше да е хубаво Даниела да седне на джънк фудс на улицата.

# 207

Достатъчно е един льольо да се хване на нейното хоро и после обществото се почесва по главата и се чуди откъде се навъдиха мързеливи, меркантилни, за нищо неставащи пикли. Ако няма мъже, които дават - няма и да се навъждат такива…..

Яко симп култура, социалните мрежи ти набиват филма, че нямаш ли пари си никой. Ако не си ходил там, не си правил това, нямаш еди кво си, то си никой и т.н. Млади момичета на кръстопът дали да си правят онлифенс или не.......Нагледно знам готини много красиви жени, които си станаха бързичко ей таквиз държанки веднага след гимназията, учили нещо си ей тъй като параван.

# 208
  • Варна
Тая Данче явно е живяла в голяма бедност и недоимък.
Сполучливостта на подобренията по фейса й са показателни за финансовото ниво на спонсорите й до които е успяла да се докопа.

# 209
  • някъде другаде
Само на мен ли не ми е романтично, когато ме плющи пороен дъжд? 😁
Е , то в тяхната среща това е най - романтичното.

Общи условия

Активация на акаунт