🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 615
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 210
Тука продукцията май мина метър.. по един омлет с кетчуп на крак в ма'алата плюс чаша лимонда, вир вода.. Wink

# 211

Любомира е страшно различна от това, което е в социалките и това, което виждаме в предаването.. все едно друг човек...
А в социалките каква е? Изглежда ми естествена тук.

# 212
Не зная защо някои намират Виктор за скучен, на мен като поведение си ми е точно като моя приятел, ами и като цяло го намирам за адекватен човек на около моите години. Може би грешката е в мен, не знам.

# 213
Любомира не може да си позволи да бъде без сутиен. Положението е…зле.
Ужасяващо зле! За първи път през живота си виждам толкова грозно деколте.. и не е само от увисналия, малък бюст, а това хлътване навътре и тези кокаляци..

Е, айде сега……по-добре така, дори без сутиен, отколкото поредната силиконка. Като й е удобно без сутиен, да си ходи, а вие не се заглеждайте там…..

# 214
Оф, тоя Виктор е мазохист… Бранимира, та Бранимира. Какво вижда в нея само той си знае.

# 215
  • somewhere over the rainbow
Любка има очи на настъпана жаба. Иначе не е лошо момичето, но този льольо пак за Бранка Пипалото мисли.

Данка с нейните пари /т.е. парите на мъжа/ ми е опротивя. Исках да ѝ дам шанс, щото красотата не е всичко... нали, но тая е изгубена кауза.

# 216
Росица защо седи, гледа в една точка и се тресе? Изглежда сякаш получава криза.

# 217
Чак и се хвали с меркантилността си...Дори и да е на шега, ми идва в повече...

# 218
Върнете Наум с притчите......
Да направим подписка. Даниела ми е смешна, не мога да ѝ се издразня сериозно, но Маги е друга бира. "Да случим", вярно, че е модерно сред кифлите, но тя уж големи претенции има.

Любомира ми е много изцъклена, не си отиват с Виктор.

# 219
Ехааа... Така мазно усмихнатичко чакай да кажем на другите колко са зле, а аз съм дъ бест. Даниела е зла, но глупава. Добронамереността ѝ е поза.

# 220
Тоз пак Бранимира, та Бранимира! Ненормалник.

Не разбирам с какво ви дразни Даниела. Казва си цена-мена, ако Мартин не иска такава жена, да я отсвири. Той се радва. Какъв е проблемът тогава?

# 221
На Виктор момичетата изглеждат много смачкани.

# 222
Даниела май не се е поглеждала в огледалото. Големи претенции, а отсреща кофти визия и характер.

# 223
Казва, че учи жените да търсят качества в мъжете, ама и парите били важни. Аз го разбирам като търсете богат мъж, пък после ако има съответните качества добре, ама ако няма, ще се примирим. 😆

# 224
Даниела май не се е поглеждала в огледалото. Големи претенции, а отсреща кофти визия и характер.
Тя направо е съсипана и грозна.

Общи условия

Активация на акаунт