🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 676
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 270
Мартин много го бива да чете конско на жените.Едно време в ИВ така и на Денислава и врякаше ,когато тя го предаде ,сега и тук.Не пада по гръб Елвиса.

# 271
Обърках се аз вече. Елвира не каза ли на Маги, че Мартин има проблем с алкохола? А бе някоя каза нещо тази вечер. Да се издири.

# 272
Сега се сетих на кого ми прилича Мартина - на младата Аня Пенчева, мъжемелачката, секс-иконата на българското кино. Даниела как му го начука на Мартин - 50 бонбонки месечно и май не се шегувкаше. Не мога да я харесам, има нещо много отблъскващо за мен у нея.

Аня Пенчева

# 273
Мартин,може и да не е алкохолик,  но си е пиянка. Елвира каза истината, а истината  боли! Колкото до Даниела- там работата е като в онзи виц : " Ние вече разбрахме каква си, сега уточняваме цената'!
Виктор продължава да си е влюбено в Бранимира дърво, а Любомира...ех, там нещата май са- "водих те на среща,за да изревнува Бранка"! Такива ми ти работи!

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 22:05 от Lady A

# 274
  • Варна
Някоя порта е издала какво си говорят всички. Но...кое не е така? Joy
Коя е портата се чудя аз...

# 275
Обърках се аз вече. Елвира не каза ли на Маги, че Мартин има проблем с алкохола? А бе някоя каза нещо тази вечер. Да се издири.
Точно тя го каза пред психоложката ,била го засичала в заведенията все с чашката в  ръка.

# 276
Елвира повдигна темата за пиенето на Мартин, когато Даниела се върна от първата среща с него. Пита я пред всички момичета дали били обсъдили проблема му с пиенето. Даже се чудех как това ще мине без последици. Но сякаш всички са го коментирали, а само тя пред камера.

# 277
Боже, боже, Мартин чичакът, на какъв се правеше на това момиченце?! Егати спечения киселяк! Засрамил се от истината и реши да й го изкара през носа, много е зле!
Росица, Любомира и Косара ми харесват, аман от евтини блядове с големи заявки!

# 278
Много започна да пошлее Даниела. С тези пари на всяка втора дума. Ако си мисли, че е в тренда с тези клишета - аз не готвя аз само пътувам и бла бла. Повечето кифли, които ги говорят такива това са мечтите им, а не реалният им живот.

# 279
Данчето подценява интелекта на Мартин.
Може да ѝ поддава на женските номерца с разговорите хихохахо и попипване, но започва да я усеща накъде бута нещата.
Ще я обърне в реала и после ще я изпрати по живо, по здраво.
//
Любчето ме изненада приятно. Хубава среща с еполучи.

# 280
А не допускате ли, че освен момичетата и психоложката е натопила Елвира, все пак с нея коментираха темата.

# 281
  • София
Елвира се заяде с Даниела след предишната им среща дали е зачекнала проблема. Залагам 20 лв че тя е портата и 10 лв на Ана Мария.

# 282
Тая дето дръпна Виктор….не мога да й запомня името - е за мен това е жалка жена. Тя ще го дърпа, да го пита защо й е дал роза, усетила била не знам какво, само защото Виктор ТРЯБВАШЕ да си пробута розите някъде. Уж дошла за Мартин, пък след една роза от Виктор - вече готова да смени лагера. Ако не го беше дръпнала тя, никога нямаше да има разговор с Виктор.

# 283
Данчето, освен че е най-откровена разпоретина (моля, не се обиждайте от нейно име, тя директно се заяви сама), е и доста подла и самодоволна гад - ама защо ме гледаш такаа, не мога да разбера с любов ли ме гледааш или с омраза?! - към Мартина, след срещата им с Мартин.

# 284
Къде е този голям интелект на Мартин, че досега и намек не съм видяла за подобно нещо. С това набиване на канчето на Елвира пък тотално изпростя. Впиянчен чичак, който дори не е симпатичен.

Общи условия

Активация на акаунт