🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 773
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 330
Големия играч Мартин не спира да повтаря как майка му е нотариус. Толкова нелепо се опитва да изпъква с постиженията на родителите си, за да се направи на голямата работа, че е пълен смешльо.
Горката жена, до сега дори и някой да не е знаел, вече ще знае. Не й прави услуга на имиджа синчето.

# 331
И не само това. Каза, че тя не била човек, който ще чисти, готви и глади, щяло да има жена, която да върши тази тези неща, а нейната работа щяла да бъде само да следи дали са свършени добре. Обясни, че парите са най-важното нещо в една връзка и нищо не може да се гради, ако двамата мислят как да си платят сметките. Нарече работещите хора жалки, тя имала време да чете книги, да пътува, а те горките по цял ден на работа. Иска 50-60 лева издръжка на месец, за да инвестира в имоти. Отделно Мартин трябва да стартира техен общ бизнес изцяло с негови пари, а после печалбата да е 80/20 за нея. Не спря да повтаря как тя никога нищо няма да купи, ще допринася само с "присъствие".

# 332
Мен даже не ме вълнува реакцията на Мартин, дали се прави или наистина й се връзва. Той самият ми е крайно антипатичен вече, пълен смешник!
Отвратена съм от Даниела Айгюл или както там се казва това подобие на човек. Тя била духовна...! 😆😆
То бива елементарност, то бива сребролюбие, то бива, бива, но такава крещяща наглост и липса на срам не бях виждала, честно! Ачик - ачик си казваш цената в национален ефир, обявяваш, че не работиш, нямаш и два лева в джоба, но не искаш и да изкараш, и даваш да те мачкат срещу определена сума. Имаме ли сделка?

Ето позиция стил Адвокат на Дявола, как да се приближиш към духовното, ако се занимаваш само с битови нужди аха аха 🤣😂  Тя си го каза, губила женската си енергия. Марто пък на синхрон как го изрецитира сякаш е съгласен. Някаква тотално луда да му държи кредитната карта за заложник аха аха 😂😂😂

# 333
Големия играч Мартин не спира да повтаря как майка му е нотариус. Толкова нелепо се опитва да изпъква с постиженията на родителите си, за да се направи на голямата работа, че е пълен смешльо.

Горката жена, до сега дори и някой да не е знаел, вече ще знае. Не й прави услуга на имиджа и репутацията синчето.

# 334
  • София
Обяви хората на заплата за лузъри. Ниски доходи, ходят на работа, сами си готвят и чистят, нямат време да пътуват и да четат, абе, пълни нещастници.

# 335
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Абе 50-60 хиляди. Тя и на картинка не е виждала толкова, само се пробва ако мине номерът. Ако е разполагала някога с тия пари, с такъв нос ли щеше да ходи? Гладна кокошка просо сънува.
Просто се опитва да се автосугестира, че действително е класна жена и мъжете биха се избивали за нея. Нали знаете приказката - Fake it till you make it.
Мартин й се хили насреща, ама хич не вярвам да е склонен да троши пари по труженички. Най-много да я пробва веднъж за спорта и кой откъде е.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 12:48 от Reinа

# 336
  • София
Тоз пак Бранимира, та Бранимира! Ненормалник.

Не разбирам с какво ви дразни Даниела. Казва си цена-мена, ако Мартин не иска такава жена, да я отсвири. Той се радва. Какъв е проблемът тогава?

Около Мартин е пълно с такива Даниели. От сутрин до вечер му се лепят такива типажи с надеждата, че ще го прикоткат, за да му харчат парите. Даниела му е интересна за момента, защото върви разговора, обаче лично според мен, ако само веднъж излезе с Косара, направо ще му се скрие шапката. За момента тя ми е най-интересния образ с тази дистанцирана студенина и премереност, които демонстрира. Мисля, че в един момент, като нищо и двамата ергени да си паднат по нея. Смятам, че и Мартин, и Виктор не са срещали жена, като нея. Особено Мартин, който е свикнал всички мацки да са му в краката, заради имиджа му на милионер.

И по този повод да си кажа, че официално тя ми става фаворитка. И по тази причина не мисля, че е добре да се забърква с типаж, като Мартин.

Относно Виктор - все повече ми харесва това момче. Но смятам, че баща му му е нанесъл много сериозна травма с това, което е направил.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 23:48 от Lady Cassiopeia Duval

# 337
Обяви хората на заплата за лузъри. Ниски доходи, ходят на работа, сами си готвят и чистят, нямат време да пътуват и да четат, абе, пълни нещастници.

Нора Недкова си каза как не яде макарони, храна за простолюдието. Тая Данчето същата стока ама Норчето сигурно е по-евтина, дори тя чак таквиз тъпотии не е говорила 😂😂😂

# 338
Само не разбрах защо Мартин покани отново Даниела на индивидуална среща. Нали има и други момичета, не трябваше ли да има поне две три срещи с тях, преди да я повтори? Колкото ми беше симпатичен, толкова почна да ми пада в очите. И това с Елвира беше много грозно.

# 339
Не само Данчето, ами и Мартин не е виждал 60К на месец за свободен харчлък. На кой свят е тази, не е ясно Laughing Защото тя на майтап, ама както казах, така си казваме истината...

# 340
Скрит текст:

Не разбирам с какво ви дразни Даниела. Казва си цена-мена, ако Мартин не иска такава жена, да я отсвири. Той се радва. Какъв е проблемът тогава?

Около Мартин е пълно с такива Даниели. От сутрин до вечер му се лепят такива типажи с надеждата, че ще го прикоткат, за да му харчат парите. Даниела му е интересна за момента, защото върви разговора, обаче лично според мен, ако само веднъж излезе с Косара, направо ще му се скрие шапката. За момента тя ми е най-интересния образ с тази дистанцирана студенина и премереност, които демонстрира. Мисля, че в един момент, като нищо и двамата ергени да си паднат по нея. Смятам, че и Мартин, и Виктор не са срещали жена, като нея. Особено Мартин, който е свикнал всички мацки да са му в краката, заради имиджа му на милионер.

И по този повод да си кажа, че официално тя ми става фаворитка. И по тази причина не мисля, че е добре да се забърква с типаж, като Мартин.
Относно Виктор - все повече ми харесва това момче. Но смятам, че баща му му е нанесъл много сериозно травма с това, което е направил.

Аз намирам Виктор за драма куийн. То за това не му вървят връзките - изглежда един такъв миличък, усмихнат, а всъщност е голям мрънкач и иска да му се угажда чрез вечно мърморене под сурдинка. Както писах назад, той има нужда да е нечий трофеен съпруг, казвам му го най-добронамерено ако чете тук. Момче, търси си богата кака, ще си живееш живота.

Мартин направо ми е противен с това пъпчиво и вечно запотено лице. Прави се на голям отворко, а всъщност е въздух под налягане. Никъде не е казано, че образованите хора са и умни. Образование и ум не са синоними.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 23:12 от Janelle

# 341

Относно Виктор - все повече ми харесва това момче. Но смятам, че баща му му е нанесъл много сериозно травма с това, което е направил.
Парите на мама и татко?

# 342
  • София
На мен ми харесват нещата, които говори Виктор. Много хубаво го каза на Силвия, за причината да й даде роза. И тя ми е симпатична, има топли очи. И Адриана ми допадна като си говориха. Аман от златотърсачки. Ще речеш, че е единствена и неповторима. Докато се усети, ще й минал мандатът. За мен пък това не е пример за успешна жена, а за жалка. Всяка една, работеща и грижеща се за нещо повече от собственото си добруване, е хиляди пъти по-смислена.

# 343
  • Варна
Като генерализираме, даваме ли пространство на човека да се променя?!? Joy

Какво смешно има?
Аз пък съм на мнение, че всичко което каза си беше на място.

Даниела я плюете, че иска да има хубав живот, ама да питам и аз, лошо ли ще ви е на вас някой да си ви гледка? Без да се налага да ставате рано, да ви дразнят колеги, да бързате за детето? Нищо лошо няма в това, аз също го искам и е нормално. Кой бяга от хубавото, м?
Нещото, което ме дразни в Даниела е, че тя си мисли или знае, че ще е избраната. Много подло постъпва с Мартина и постоянно се заяжда в присъствието на Мартин. Точно, когато той е там, тя гледа да я унижи.

Не ми харесва Любомира, никак.

# 344
Аз казвам аман от Бранимира. И от Косара. Аман от момичета със странни очи. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт