🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 619
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря за новата тема. Пропуснала съм тарифата на Даниела, но това е безумно. Ако имам такъв доход на месец, ще се поддържам с най-скъпите процедури, ще имам топ гардероб и всяка година ще си купувам апартамент или кола. Сигурно няма пари да си плати сметките, ама претенции.

# 316
Благодаря за новата тема. Пропуснала съм тарифата на Даниела, но това е безумно. Ако имам такъв доход на месец, ще се поддържам с най-скъпите процедури, ще имам топ гардероб и всяка година ще си купувам апартамент или кола. Сигурно няма пари да си плати сметките, ама претенции.

Жената има запори за 120 хиляди/ което жълтурките пак са преписали от тук/ , та тя си иска пари да си оправи положението. Няма да се изненадам, ако дължи пари заради корекциите. Много жени теглят кредити да се тунинговат и да намерят някой богат другар. Третата книга може да е как да инвестираш в себе си, че да намериш по-богат мъж и ако не успееш се записваш за Ергенът. Малко ми е като Капитонова с нейните курсове за забогатяване.

# 317
То накрая ясно, че ще вземе кой колкото даде. Проблемът не е в самото число (ясно е, че никой няма да даде толкова), а че посочи цена изобщо.

# 318
Даниела има корекции ,които Мартин одобрява и бели зъбки ,а Шрековица нищо няма по нея.Тя си е просто една козметичка.

# 319
  • Viena
Да,точно!

# 320
И аз не виждам много разлика между Шрековица и Даниела, освен в пи-силния диалект на първата. Може би това го е подразнило Марто 😅

# 321
Сигурно няма пари да си плати сметките, ама претенции.
Е, за нея се говори, че има два запора и задълженя 2×100К...
Аз като знам колко трудно се изкарват толкова пари и като познавам хора, които ги изкарват... Мисленето им изобщо не е за какво да ги похарчат, а нужно ли е. Обикновено се влагат обратно в бизнеса и хората поддържат нормален стандарт - без лишения и без разхищения. Естествено има и такива чалга пеперудки като Мартин...

# 322
Според мен при Даниела и Мартин е свирено, изглежда много нагласена при тях работата

# 323
На мен пък Даниела въпреки ужасния нос ми е чаровна. Като се усмихне, изглежда симпатична.

Изпуснах епизода. Може ли да ми разкажете с какво ви подразни толкова Даниела?

# 324
С опасния си чар.

# 325
  • София
Само на мен ли ми прави впечатление- Мартин според мен не само пие..а употребява и други субстанции. А и в хеликоптера се изказа, че щял да прави плантация за марихуана..
Тая Дяниела не ми се коментира, само мога да кажа, че заради нея спирам да гледам предаването. Ще пускам от време на време заради другия ерген. Мартин и компания са дъното тая година..

# 326
Мен даже не ме вълнува реакцията на Мартин, дали се прави или наистина й се връзва. Той самият ми е крайно антипатичен вече, пълен смешник!
Отвратена съм от Даниела Айгюл или както там се казва това подобие на човек. Тя била духовна...! 😆😆
То бива елементарност, то бива сребролюбие, то бива, бива, но такава крещяща наглост и липса на срам не бях виждала, честно! Ачик - ачик си казваш цената в национален ефир, обявяваш, че не работиш, нямаш и два лева в джоба, но не искаш и да изкараш, и даваш да те мачкат срещу определена сума. Имаме ли сделка?

# 327
На мен пък Даниела въпреки ужасния нос ми е чаровна. Като се усмихне, изглежда симпатична.

Изпуснах епизода. Може ли да ми разкажете с какво ви подразни толкова Даниела?
Каза си цената, на която се продава.

# 328
  • София /Абсурдистан
То пък някой се е засилил да я плаща тази цена.

# 329
Тази среща на Виктор в дъжда беше тотал щета. Значи пари за хубави срещи нямат, но за безсмислен персонал на екрана - има.

Общи условия

Активация на акаунт