🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 592
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 300
Като цяло за мен ако си над 20 и не можеш да готвиш, независимо дали си мъж или жена, си е огромен червен флаг.
Така е. А за мен като цяло няма такова нещо като "не мога да готвя", по-скоро "не искам", или "не мога да чета" Joy

Малко off-topic, ама топ профилни снимки от теб Hands Ok Hand

# 301
Мартин изглежда бесен в промото. Да видим коя ще получи един голям Нуй и ще хване самолета за България.

На мен ми е интересно ако Виктор има интерес към въпросната кво правят? 😀

# 302
Виктор всяка тема е темата за родителите… имам чувството, че на психотерапия превръща срещите.

# 303
Мартин ли ще я издържа Данка?! Смешки.
Тя се "промотира" за бъдещи продажби, но мечтите й са далеч от предлаганото от нея, сериозната и по-добра конкуренция. Мартин няма планове никой да издържа, защото най-малкото, самият той е силно зависим.

# 304
Мернахте ли в промото новия ерген?

# 305
Надявам се Мартин и Даниела да са си уточнили вече тарифите. Още един такъв разговор няма да преживея. Срещата на Виктор и Люба ми хареса много.

# 306
имам чувството, че на психотерапия превръща срещите.
Да му се чуди човек на акъла, при наличието на топпсихиатър в предаването, защо тормози зрителите

# 307
"Иронично колко скъпо излиза да изглеждаш евтино" - по- точно не мога да опиша Даниела...

# 308
Някоя порта е издала какво си говорят всички. Но...кое не е така? Joy
Коя е портата се чудя аз...

Много е възможно от продукцията да са му подшушнали. Ако някоя беше изпортила непременно щяха да го излъчат.

# 309
Мернахте ли в промото новия ерген?
Това е барманът! Smiley

# 310
Мартин ако изгони Елвира заради клюките яко ще да се е засегнал. Но пък и тя няколко пъти го каза, че там работила и той ходил. Ами като си го знае какъв е и това я притеснява за какво отиде до Шри Ланка да го изтипоса. Някои момичета не знаят какво искат на 27. В шок съм....

# 311
Виктор вече няколко пъти оправдава провалената си връзка (тази с пръстена, който сам е направил) с това, че още в началото нещата тръгнали погрешно. Което ме кара да се чудя що търси този човек от Бранимира? С нея също нещата още от началото тръгнаха погрешно. Което пък ме кара да се чудя - като настъпиш лопатата един път, що искаш да я настъпиш пак? Ти какво, глупав ли си, що ли? Thinking

# 312
Мартин се лигавеше с момичетата “ти ще ме обидиш”, накрая наистина се обиди.

# 313
Мартин ако изгони Елвира заради клюките яко ще да се е засегнал. Но пък и тя няколко пъти го каза, че там работила и той ходил. Ами като си го знае какъв е и това я притеснява за какво отиде до Шри Ланка да го изтипоса. Някои момичета не знаят какво искат на 27. В шок съм....

Заради екскурзията. И затова започна да мята белтъци към Виктор, видя, че има по-нормален, и веднага се преориентира.

# 314

Любомира е страшно различна от това, което е в социалките и това, което виждаме в предаването.. все едно друг човек...
А в социалките каква е? Изглежда ми естествена тук.

Чисто визуално имах предвид. Иначе  на мен ми допадна на срещата им. Изглеждаше земна и непринудена. Триста пъти я предпочитам пред Бранимира.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт