🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 664
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 345
Не само Данчето, ами и Мартин не е виждал 60К на месец за свободен харчлък. На кой свят е тази, не е ясно Laughing Защото тя на майтап, ама както казах, така си казваме истината...

Аз искам да чуя теории как бихте изхарчили 2к ВСЕКИ ДЕН. Или да разбираме, че иска просто да живее в олинклузив курорт 1000 евро нощувка и точно така е съчинила тази цифра 2к лв на ден, 60к на месец 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

# 346
Мартин тотално ми се срина в очите с начина, по който извика Елвира и й държа сметка по супер унизителен начин.
Отделно дрънка едно и също - мама и тате така, мама и тате иначе. Защо, видиш ли, след като те били изградили толкова много, той също трябвало да се бъхти?! 🙄🫣🫣
Жалкото му самочувствие е изградено изцяло върху постиженията на мама и тате. Той е кръгла нула.
На мястото на родителите му, място нямаше да мога да си намеря от срам!

И за капак, Марто е плешив -

# 347
Честно казано, от нейната камбанария на човек, който не работи и харчи на поразия, разбирам защо нормалните, работещи хора й се виждат лузъри. Проблемът на тази госпожица е, че има срок на годност, който изтича и то не след дълго (вече е на 32). И ако не излъже някой паралия да й направи дете скоро, та то да й е билета за охолен живот, много скоро ще трябва не само своята къща да чисти, ами може и на други хора къщите (казвам го с цялото ми уважение към жените, които почистват домове!)

# 348
Даниела е брутално глупава и нагла. Все пак основната им цел е да се промотират, сега ще стане за смях. Че кои са тези мъже , които дават по 50-60 к на държанките си? Тази не е в час. Дори Златка и Джулиана се напъват нещо да работят и не е като да нямат собствени приходи. Мартин има и две големи дъщери , тепърва ще ги им плаща образование, ще гледа да ги осигури. Че той за Фолк певачката не се е раздавал толкова, точно за тази …не не, абсурдна е.

# 349
Не само Данчето, ами и Мартин не е виждал 60К на месец за свободен харчлък. На кой свят е тази, не е ясно Laughing Защото тя на майтап, ама както казах, така си казваме истината...

Аз искам да чуя теории как бихте изхарчили 2к ВСЕКИ ДЕН. Или да разбираме, че иска просто да живее в олинклузив курорт 1000 евро нощувка и точно така е съчинила тази цифра 2к лв на ден, 60к на месец 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Как ли? С кеф!

# 350
Аз като един типичен лузър работя от 9 до 18, ако се налага и до по късно, чета много книги, ама много нещастен живот живея, чистя, готвя, изобщо не знам що не се метна от покрива на панелката.
Айгюл тетка не е виждала ни на картинка ни никак 50-60 к, освен под формата на запори, ама както някъде ми се мерна тези дни - има два запора, ама има три отвора, все ще се справи някак.
Друго да питам аз, в началото на епизода като стреляха с лъковете, защо ми се чу че ще
Има плуване с костенурки на срещата на победителя в стрелбата? Такова не видях.

# 351
  • София
Имам няколко познати като Даниела. Ако няма мъжът няколко хилядарки на месец, не го броят за мъж.
Е, на по 36 - 37 станаха и още търсят. Въпросът е, че тях започнаха доста по - малко да ги търсят.

И все по-малко ще ги търсят. Даже скоро ще спрат, защото не им трябват 36 - 37 годишни златотърсачки, като вече идва новото поколение 20+

Много моля някоя добра душа, която знае, на коя ще говори Мартин толкова лошо утре, че не й е там мястото, да ми прати едно съобщение на лични и да ми каже коя е момата, че няма да мога да спя Simple Smile

# 352
Аз съм навита да съм нотариус от 9 до 17, само да ме вземат Simple Smile

Майка му на Мартин харесва  това😃

# 353
Лекцията на голямата писателка Даниела на тема "парите са любов и любовта вирее само с пари" явно на Мартинчу му допадна.. После ще се жалва, че жените са златотърсачки, а такива мъже като него всъщност това им харесва

За психиката на някои хора е по-лесно смилаема идеята, че любовта си има цена и се поддържа от финансови инжекции. Пито-платено. Реалността, че любовта всъщност се поддържа с отговорност, дисциплина и саможертва, не е за слаби стомаси.

————————

С фантастичната си тарифа Даниела вместо да впечатли публиката, само се издаде колко ниска финансова култура има и как никога не е виряла сред дори леко заможни хора.

————————

Косара ме кефи. Езикът на тялото ѝ е рядко спокоен и уверен. Нито едно излишно движение, нито един нервен тик, никакъв визуален шум. Седи си на диванчето, слуша и гледа, не се озърта, не се лензи, не се свива, не търси успокоение в околните, дори сякаш не ги отразява. Движенията са бавни и премерени, думите — минимални.

Дали е притихнала от леност или в дебнене на плячката, не е ясно, но във всеки случай това е поведение на хищник. Или поне на някой на върха на хранителната верига.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 23:30 от Clare

# 354
  • София
Честно казано, от нейната камбанария на човек, който не работи и харчи на поразия, разбирам защо нормалните, работещи хора й се виждат лузъри.

Това и аз го разбирам, но щеше да е по-умно да не си изплясква мислите по BTV.

# 355

Ем така де, ама след два айфона, 3 пъти на ден на ресторант, сладоледчета, плейстейшън, дрехи, обувки, чанти, пак маса пари ще останат. Или да разбираме, веднага ламбо или ферари на лизинг? Чудно ми е наистина нормална жена докъде ще го докара преди да ѝ писне? Трябва да приемем някакси, че на тая Данчето наистина ѝ трябват толкова 🤣😂🤣😂 Как става това?

# 356
  • София
Мартин в началото по ми харесваше. Днес направо много ме издразни вече на срещата с държането и изказванията си. Пълен нарцис.

# 357

Е, тя каза: за да инвестирам в имоти

# 358
  • София

Ем така де, ама след два айфона, 3 пъти на ден на ресторант, сладоледчета, плейстейшън, дрехи, обувки, чанти, пак маса пари ще останат. Или да разбираме, веднага ламбо или ферари на лизинг? Чудно ми е наистина нормална жена докъде ще го докара преди да ѝ писне? Трябва да приемем някакси, че на тая Данчето наистина ѝ трябват толкова 🤣😂🤣😂 Как става това?

Екзотични пътешествия. На Бора Бора не било никак евтино.

# 359
  • Варна
Мартин в началото по ми харесваше. Днес направо много ме издразни вече на срещата с държането и изказванията си. Пълен нарцис.

Ами правилно й го каза, като искаш да разбереш нещо дали е така, просто питаш, не разнасяш клюки. А Елвирчето почти се н@@ка.

Общи условия

Активация на акаунт