🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 658
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Същото е с камилите и рибите, но не вярвам нашите да са стигнали дотам.

Според мен Даниела е натопила Елвира, тя се опитва все да дискредитира и Мартина. Точно двете, които е канил на индивидуални срещи.

# 406
Разбира се, че е по-хубаво да имаш пари и за това хората работят! Не просят и не проституират, както прокламира другарката от тв-то. 🤐
И според мен точно Айгюл е портата, съдя по това, че нонстоп излага Мартина като се появи наследника на министъра.

# 407
Оставете я жената, тя каза, че е била на кастинг и е спечелила мъж и дете. Иначе темата е за предаването Ергенът, а не "защо изпитвам дълбока нужда да защитавам личните си избори пред група непознати работнички, чийто живот осъждам, но искам и одобремието им". В тази връзка преди мислех, че е добра идея да вкарат вътре психолог, но след тези откъси с психоложката... Идеята добра, реализацията гола вода.

Ами то всичко си е наизустено. Първо на първо, разговорите с психолог не следва да стават обществено достояние. Второ на второ, кофти изпълнение беше. Трето на трето - айде нЕма нужда.
И тя психоложката се явява клюкарка, пък дечкото Мартин каза, че няколко момичета му били казали, че тя пускала слухът че фирка... айде, айде..  и един шоколад завива мармота в станиолче.

# 408
Аз също имах гадже преди мноого години като бях на 20, чиито родители имаха доста пари и му даваха, той ги харчеше по мен и едва ли не звезди ми сваляше и обясняваше как нямало да се наложи да работя никога, той всичко щял да плаща. Е да, ама това до деня, в който имахме много сериозен спор за нещо и той накрая изтърси за пръв път “аз плащам, аз поръчвам музиката”. До там беше връзката ни.

И само да кажа, че във фирмата, където работя, е пълно с 30-35 годишни бивши държанки, дето някой е щял да ги гледа цял живот, те само да хубавеят, ама са минали 30така и са ги сменили. Сега са на entry level позиции барабар с 20 годишните, понеже нямат никакъв опит заради водене на “лекия живот”.

ЕДИТ:
Ясно е, че за да водиш по-спокоен живот, си трябват пари, но под спокоен живот лично аз разбирам да не се притесняваш като дойде сметката за тока, да пазаруваш спокойно в супермаркета, да отидеш на някоя и друга почивка. Това да искаш постоянно скъпи парцали, да не мърдаш пръста за нищо, по цял ден да висиш в заведения не е спокоен живот, а безсмислен.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 00:54 от rihanna1212

# 409
Косара има диалект, но чак пък грозен грим. Хайде, моля ви се Simple Smile
Добре, че мога да си превъртам- това обезобразено същество е абсолютно дъно, тъжно е че медиите популяризират такив хора, страшно е, че има дами, които намират това поведение за нормално. Утайка, да, няма по-подходящо определение за Даниела.
Стана ми кофти за Росица, видимо се сдуха от разказа на Любомира, а и вече няколко пъти сподели за своята неувереност.

# 410
Да ви питам, ако всички са айгюли, щото е много хубаво да е лесно, кой ще сади картофи и домати, кой ще прави моцарелите, тортичките, кой ще шие гащите, дето да свалят алтавите милеонери, за да си платят в натура айгюлите след като са им усвоили 50К на месец... Кой?!

# 411
Аз също имах гадже преди мноого години като бях на 20, чиито родители имаха доста пари и му даваха, той ги харчеше по мен и едва ли не звезди ми сваляше и обясняваше как нямало да се наложи да работя никога, той всичко щял да плаща. Е да, ама това до деня, в който имахме много сериозен спор за нещо и той накрая изтърси за пръв път “аз плащам, аз поръчвам музиката”. До там беше връзката ни.

И само да кажа, че във фирмата, където работя, е пълно с 30-35 годишни бивши държанки, дето някой е щял да ги гледа цял живот, те само да хубавеят, ама са минали 30така и са ги сменили. Сега са на entry level позиции барабар с 20 годишните, понеже нямат никакъв опит.

Те много от тез са голямата работа като са пред хора, ама вкъщи са по-ниски от тревата. Не се ли съгласяваш с всичко, спира ти кранчето. Баш така е сега Валката си представям, Данчето мечтае да се продаде като Валка на Биометов.

# 412
Той не е пример, коментирали сме

# 413
Да ви питам, ако всички са айгюли, щото е много хубаво да е лесно, кой ще сади картофи и домати, кой ще прави моцарелите, тортичките, кой ще шие гащите, дето да свалят алтавите милеонери, за да си платят в натура айгюлите... Кой?!

Простолюдието кой? Няма сценарий, в който всички сме богати едновременно.

# 414
Има, бе! Много го искаш, нямаш никакво намерение да работиш, заявяваш го твърдо и категорично и ето - става. Даже симпатии печели!

# 415
Държанките обикновено сами се хващат в капана на хитрините си. Първо се увъртят около някой, обикновено женен, щото млад като Виктор не би им бил ценен и достатъчно заможен, за да им плаща и да ги дундурка. После като не могат да го разведат и да го оженят за себе си и претенциите си, като ги заменят с някоя по-млада и се чудят как да продължат. Имаме си за пример Маги от миналия сезон, която на 37 г. се усетила, че иска семейство и деца. Дори на палатка беше готова да тръгва "в името на любовта".
Има, бе! Много го искаш, нямаш никакво намерение да работиш, заявяваш го твърдо и категорично и ето - става. Даже симпатии печели!

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 01:05 от KatyaS

# 416
Забавно ми е като си представя как този, който е измислил сценария, в момента чете коментари  и си скубе косите. И двете им главни героини са супер нехаресвани. Бранка е злобна, невъзпитана, груба и с огромно самочувствие без покритие. Даниела беше поносима, докато употребяваше разни евфемизми като "за мен мъжът трябва да е силен" и "в една връзка жената допринася с енергията си". Забавно беше как се надлъгваха с Мартин и се правеха, че всеки не разбира за какво говори другия и че има намесени някакви чувства. Но след като взе в конкретика да обяснява какво нямало да прави и какво иска, тотално опротивя.

# 417

Данчето за пред доста го е заявявала ама ето на в Ергенът 😂🤣 Шермин си ми остава най-фрапантната тежка артилерия дотук в шоуто, наистина скандална визия. Данчето щеше да е в Дубай ся, не в Ергенът ако беше наистина голямата работа.

# 418
Или ще ѝ се получи, или няма да ѝ се получи. И в двата варианта не прави нищо лошо на никой. Освен на потенциалния мъж, чиито пари иска да харчи. Повече ме дразнят тези, които са опасни. Сашка от сезон 1, например. Или грубите скандалджийки, тип Горджъса, Елисавета и т.н. Даниела е чалната, но безобидна - засега. Предстои да видим дали тя или някоя друга няма да избухнат по-натам.

# 419
Аз безобиден паразит не знам да има.

Общи условия

Активация на акаунт