🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 677
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 375
  • Вестерос
Тъкмо гледам аз, Даниела знаем ли с какво се занимава, от къде има пари за почивки, ресторанти и прочие? 🙄🤔

Мерси за темата 🌹🌹🌹

# 376
Чукча не чете и продължава с харченето на парите
Даниела каза ИНВЕСТИЦИИ В ИМОТИ
А това си е разход

Ще става рентиерка. Ми кво? Не е лошо, иска да се подсигури за старини 🤣🤣

Поради тази причина иска да заработи паричките от...чичко Паричко? Да й даде на нея, та тя да си купи имоти. Ох, не мога, шмъ умори таз жена от смях! Sweat SmileSweat Smile

# 377
Тъкмо гледам аз, Даниела знаем ли с какво се занимава, от къде има пари за почивки, ресторанти и прочие? 🙄🤔
От 120 хиляди заеми... Може и повече да са вече.

# 378
Тъй като това е първият сезон на "Ергенът", който гледам, досега имало ли е такава откровена карачка като Даниела? Ама толкова нагла и безпардонна?

# 379
Оставете я жената, тя каза, че е била на кастинг и е спечелила мъж и дете. Иначе темата е за предаването Ергенът, а не "защо изпитвам дълбока нужда да защитавам личните си избори пред група непознати работнички, чийто живот осъждам, но искам и одобрението им". В тази връзка преди мислех, че е добра идея да вкарат вътре психолог, но след тези откъси с психоложката... Идеята добра, реализацията гола вода.

# 380
Данчето, ще инвестира в имоти в Каспичан, да сади и вади картофи 😂 това най-ще й отива на външният вид. Да събира картофите в джоба на престилката 😂😂😂😉

# 381
За да се получи такава маниачка като Данчето, наистина си трябва много сериозен недоимък и завист. Аз вярвам, че всеки трябва да вкуси и двете крайности до някаква степен, кво представлява немотия и кво представлява гига лукс. Народът е казал, че дупе знае 2 и 200 и на хубавото лесно се свиква. Ама хубавото пък не е специално ако ти е перманентно ежедневие. Данчето определено звучи на некоя, дето просто следва Кардашиян културата и тва е. Не се вглежда далеч отвъд това, иска си лукса и точка.

# 382
Добре, че са тези, които работят да движат икономиката за онези, които се развиват духовно и водят обикновен лек живот. Мисълта на епизода и пета глава от книга втора на претендентката за скам награда в Ергенът 4  - Дуци Кеша - нематериалната Joy
Тръгнали книги да пишат, но ако трябва да си напишат CV -та ще има само многоточия и питанки.

# 383
Оставете я жената, тя каза, че е била на кастинг и е спечелила мъж и дете. Иначе темата е за предаването Ергенът, а не "защо изпитвам дълбока нужда да защитавам личните си избори пред група непознати работнички, чийто живот осъждам, но искам и одобремието им". В тази връзка преди мислех, че е добра идея да вкарат вътре психолог, но след тези откъси с психоложката... Идеята добра, реализацията гола вода.

Ами то всичко си е наизустено. Първо на първо, разговорите с психолог не следва да стават обществено достояние. Второ на второ, кофти изпълнение беше. Трето на трето - айде нЕма нужда.

# 384
Като генерализираме, даваме ли пространство на човека да се променя?!? Joy

Какво смешно има?
Аз пък съм на мнение, че всичко което каза си беше на място.

Даниела я плюете, че иска да има хубав живот, ама да питам и аз, лошо ли ще ви е на вас някой да си ви гледка? Без да се налага да ставате рано, да ви дразнят колеги, да бързате за детето? Нищо лошо няма в това, аз също го искам и е нормално. Кой бяга от хубавото, м?
Нещото, което ме дразни в Даниела е, че тя си мисли или знае, че ще е избраната. Много подло постъпва с Мартина и постоянно се заяжда в присъствието на Мартин. Точно, когато той е там, тя гледа да я унижи.

Не ми харесва Любомира, никак.

И милиони да имам в банковата сметка, ще работя. Ще има малко повече свобода да си избера работното място, но не мога да стоя без работа. Нито ще се оставя в позиция изцяло да завися от благоволението на мъжа до мен.

# 385
Не само Данчето, ами и Мартин не е виждал 60К на месец за свободен харчлък. На кой свят е тази, не е ясно Laughing Защото тя на майтап, ама както казах, така си казваме истината...

Аз искам да чуя теории как бихте изхарчили 2к ВСЕКИ ДЕН. Или да разбираме, че иска просто да живее в олинклузив курорт 1000 евро нощувка и точно така е съчинила тази цифра 2к лв на ден, 60к на месец 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Спокойно мога да ги харча Grinning ама за 1 месец после ще ми писне Grinning

# 386
Не само Данчето, ами и Мартин не е виждал 60К на месец за свободен харчлък. На кой свят е тази, не е ясно Laughing Защото тя на майтап, ама както казах, така си казваме истината...

Аз искам да чуя теории как бихте изхарчили 2к ВСЕКИ ДЕН. Или да разбираме, че иска просто да живее в олинклузив курорт 1000 евро нощувка и точно така е съчинила тази цифра 2к лв на ден, 60к на месец 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Спокойно мога да ги харча Grinning ама за 1 месец после ще ми писне Grinning

На мен няма да ми писне. Ама аз имам проблем с авторитетите, не мога да търпя началници.
Може и Даниелката да е така. Но няма как да знаем, защото всъщност не знаем дали някога е работила някъде?

# 387
  • София
То и милиони да има, все някога ще свършат, ако няма акъл да ги завърти. Но може би ще ги изкара с писане на книга, след като се е одухтворила. Unamused
Капитонова в първи сезон на Ролекс се оценяваше, не знам това на колко Даниели се равнява.

# 388
Ма тука много промоутърки на момичетата за милиони?!
Промоутърки не, но покрай целия хейт, който ѝ се изля на главата, чак почна да ми става симпатична. Все едно е убила човек… Да прави каквото си иска. Ако има кой да ѝ даде това, което търси - на мен не ми пречи по никакъв начин. Има много по-фрапантни случаи в родния ефир.

# 389
  • София /Абсурдистан
Мечтите са безплатни.

Общи условия

Активация на акаунт