🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 800
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 360
Даниела е брутално глупава и нагла. Все пак основната им цел е да се промотират, сега ще стане за смях. Че кои са тези мъже , които дават по 50-60 к на държанките си? Тази не е в час. Дори Златка и Джулиана се напъват нещо да работят и не е като да нямат собствени приходи. Мартин има и две големи дъщери , тепърва ще ги им плаща образование, ще гледа да ги осигури. Че той за Фолк певачката не се е раздавал толкова, точно за тази …не не, абсурдна е.
Данчето не я слуша главата. 50-60 лева да, ама 50 000 - 60 000лв кой ще й даде??? 😂😂 падам от смях като я слушам какви ги дрънка 😂😂😂

# 361
Само си спомнете на колко години е Мартин! След това се опитайте да се сетите, познавате ли човек, който е на 40 и говори така за мама и тате, и за тяхното отношение към него. Той няма никога да порасне... Каква отговорност от такъв човек?! Какво бъдеще с такъв човек? Какви 5 лева, та камо ли 50 хиляди лева! Като наследи някой ден на мама и тате авоарите, ще ги попилее от кеф, че вече може да прави баш каквото си иска. Аз ако съм му майка на този, ще потъна в земята. Горката жена (майка му) каквато и да е, тя е майка и сега няма човек да не знае коя е майката на това златно яйце...

# 362
  • Варна
Мартин има онази характерна хилавост на мъж системно злоупотребяващ с алкохол.

И носът му вечно е като камба червен и подпухнал.

# 363
Да, точно, Даниела правейки се на много желана и скъпа жена си вкара голям автогол - като директно се призна за платена.
Колко са мъжете, които всеки месец отделят по 30 хил евро за любовницата си? Домусчиев? За жена си може и тройно повече. Не знам Айгюл дали има пас за такова ниво.

# 364
Мъжът ми резюмира Ергенът. Единият: "Не съм гей... Още." Другият: "Не ми треперят ръцете... Още".

# 365

Ем така де, ама след два айфона, 3 пъти на ден на ресторант, сладоледчета, плейстейшън, дрехи, обувки, чанти, пак маса пари ще останат. Или да разбираме, веднага ламбо или ферари на лизинг? Чудно ми е наистина нормална жена докъде ще го докара преди да ѝ писне? Трябва да приемем някакси, че на тая Данчето наистина ѝ трябват толкова 🤣😂🤣😂 Как става това?
Абе, ти сметка на айфоните ли ми правиш сега? Laughing
Аз съм от скромните, само едно нотариално местенце ще си купя.

# 366
  • София
Мартин ли ще я издържа Данка?! Смешки.
Тя се "промотира" за бъдещи продажби, но мечтите й са далеч от предлаганото от нея, сериозната и по-добра конкуренция. Мартин няма планове никой да издържа, защото най-малкото, самият той е силно зависим.

Даниелка, ако знаеше, че Мартин държи само 15 %, само от едно заведение от веригата, отдавна да си е хванала самолета за България.

# 367
Стана, ама на теб не ти ли стана ясно, че тя не иска обикновен хубав и спокоен живот?!

# 368
  • Варна
Стана, ама на теб не ти ли стана ясно, че тя не иска обикновен хубав и спокоен живот?!

Точно това иска, а за такъв живот си трябват кинти.

# 369
Не само Данчето, ами и Мартин не е виждал 60К на месец за свободен харчлък. На кой свят е тази, не е ясно Laughing Защото тя на майтап, ама както казах, така си казваме истината...

Аз искам да чуя теории как бихте изхарчили 2к ВСЕКИ ДЕН. Или да разбираме, че иска просто да живее в олинклузив курорт 1000 евро нощувка и точно така е съчинила тази цифра 2к лв на ден, 60к на месец 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

2 хилки на ден се харчат изключително лесно. Отваряш компа и...пазаруваш на воля. После излизаш на готин ресторант, да си покажеш парцалките. Козметици, хобита, актьорско майсторство и пр. Накупуваш си книги и си четеш, гледаш всички ТВ риалитита, политика и сериали, за да има какво да дискутираш докато похапваш в качествено заведение. За поправките по тялото не споменавам, защото не си падам. Може да си купиш нова кола и да си бръмчиш из България. Екскурзии, круизи. 2 хилки на ден няма да ти стигнат в един момент. Разбира се няма да си чистиш сама голямата къща, ще имаш домашна/и помощница, градинар, детегледачка и пр., и пр.

Стига човек да има такива възможности, никакъв проблем не е. Само дето Даниела като се събуди нощем и както се казва, прави вълнички в гърнето. Дупе спало, сън сънувАло, казваше баба ми.

Мхм така така, тя Данчето каза същите работи, въпросът ми е кога би ви писнало всичко това? Има такова нещо, закон за намаляващата полезност. Трябва да разбираме, че Данчето няма насищане. Но обикновените хора имат. В някъв момент да ти писне от храна по ресторанти, изчела всички книги, които искаш на този етап. Наглезиш се с колата, после какво? Всъщност болните разходи произтичат баш от огромно имение, персонал по това имение, да плащаш на чистачи, градинари, готвачи, супер кола на изплащане. Така всъщност богатите реално постоянно имат нужда да изкарват още и още и ОЩЕЕЕЕ ПАРИ. Демек никога няма да си щастлив. Истински богатите хора не вярват в тези неща и нямат нужда да се доказват за пред никой. Важно е да има едно специфично чувство на задоволство, contentment, да нямаш нужда за още и още, да си над нещата.

# 370
Ами той Мартин вече се е ориентирал към младото поколение бръмчалки. Гаджето му е на 20. Подарък куче за 2к и му е в краката. Хем ѝ притъпява майчинския инстинкт, хем я връзва да разхожда куче два пъти на ден и да не ходи много-много насам-натам. Добре си е направил сметката.

# 371
Даниела я плюете, че иска да има хубав живот, ама да питам и аз, лошо ли ще ви е на вас някой да си ви гледка?
На тоя свят не се е родил нито един чак такъв будала като тоя, който тя иска. Laughing
Родил се е, но татко му му спря кранчето. Пък и тя има претенции да не е ъъъ, пълничък спонсора.
Да бе и тоя не е толкова тъп, колкото ти се струва.

Точно това иска, а за такъв живот си трябват кинти.
Не, това не е обикновен хубав и спокоен живот!

# 372
Тези, които са на мнение, че обикновените работещи хора са "лузъри", невежи, не били изпитали нищо, нямали време за нищо, и там каквито още глупости каза, не заслужават много-много уважение според мен.

Пък и ако всички си стояхa да ги гледат, какво щеше да стане със света? Joy

И в никакъв случай не казвам, че ако не работиш не допринасяш с нищо, ама Даниела май иска да допринася само с "личностно развитие" в една връзка Wink

# 373
Чукча не чете и продължава с харченето на парите
Даниела каза ИНВЕСТИЦИИ В ИМОТИ
А това си е разход Relieved

# 374
  • Варна
Чукча не чете и продължава с харченето на парите
Даниела каза ИНВЕСТИЦИИ В ИМОТИ
А това си е разход

Ще става рентиерка. Ми кво? Не е лошо, иска да се подсигури за старини 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт