🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 682
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 420
Има, бе! Много го искаш, нямаш никакво намерение да работиш, заявяваш го твърдо и категорично и ето - става. Даже симпатии печели!
За съжаление прекалено много хора считат дързостта задължително за добродетел (не че не може да е). Колкото по-самоуверен си, толкова повече ще умееш да убеждаваш останалите да ти пляскат на глупостите...Само напред и нагоре Joy

# 421
Даниела, оплетена в мечти, за себе си дори не е безобидна, какво остава за “просветителската” й роля на писател за всички заблудени, които ще й се вържат на съветите.
Такива хора може да живеят в ограничения си свят, но да не им се дава публичност, за да не за превръщат и в модел за подражание.
Тя е толкова далеч от мечтания от нея стандарт, с нулева финансова и обща култура, че не си заслужава и времето. Тяка и не се разбра, какво толкова е посещавала в многобройните ди пътувания, какво е видяла и (не) научила. 😀  С нейната “финансова” култура дори инвестициите в себе си са плачевни, какво остава някой да й даде парите си, за да ги “инвестира” тя. Чак такива идиоти няма, другите знаем, колко траят.

# 422
Тяка и не се разбра, какво толкова е посещавала в многобройните ди пътувания, какво е видяла и (не) научила. 😀  С нейната “финансова” култура дори инвестициите в себе си са плачевни, какво остава някой да й даде парите си, за да ги “инвестира” тя. Чак такива идиоти няма, другите знаем, колко траят.

Те всички се имат за много специални и интелигентни като ходили да зяпат сгради и яли по квартални заведения 😂😂

# 423
Омръзнаха ми след втората им среща надлъгванките между Мартин и Даниела. Кой както и да мисли по въпроса, само за пари да се бъзикат, си е тъпотия.
Иначе на мен ми се струва, че двамата се разбират толкова добре, именно защото са супер подобни. И на него не му се работи и оставам с впечатление и че не го прави. За разлика от нея сигурно даже и книги не чете - той си каза, че Народната библиотека не е неговото място.

А по темата с парите - с 2000лв на ден може да се направят страшно много неща. Смислени такива. НЕ само свързани с лични нужди, консумация, екскурзии, бизнеси и инвестиции. Ами и за други хора, животни и тн.

Иначе на мен би ми било забавно да видя експеримент - Даниела да поговори малко с някой мъж, който е от този тип хора, които все някой им е виновен за личните неуспехи, мързел и липса на амбиция. Ама така да му обясни в детайли какво се очаква от него. А той да й обясни защо не може да постигне сам за себе си нищо. Искам да видя кой ще развее бялото знаме първи 😂

Стана ми интересно тя защо е решила да си смени името. Дали е било заради някакъв гадни ситуации на расизъм или има друга причина. Трудно ми е да си представя, че все още има толкова ограничени хора, които биха се подигравали на някого, че е помак и носи такова име.

# 424
Разбрахме, че да си духовен, ти трябват 50-60 хиляди на месец. Толкоз за духовността.

# 425
Сега си доизглеждам епизода и дочитам мненията.

С Даниела, не мисля че е е сериозна за 50К, по-скоро провикра и прави шегички. Но за останлите шеги по отношение на неработене и да е глезена си е истина. Ако наисъина е на минус 120к не де изненадвам ако по-цял ден си почива и ходи на обядче тук и там. Въпреки че, ако някой и дава по 50к на месец за една година ще си погаси борчовете, докато си поддържа хубав начин на живот, НО и за това трябва находчивост. За сега бизнес модела й не ми се струва устойчив.

Винаги ми е забавно когато питат такива жени “а ти какво ще ми дадеш” и отговора е “ да ми се радваш” или “моята компания”

За другите момичета и попринцип за външен вид не обичам да коментирам. Сигурна съм, че повечето дребнави коментари за очите, лицето гърдите или целулита не са адекватни.

Срещите на Виктор както не обича дъжда все му се пада. Не е лошо момче, но няма огън в него и срещите са малко скучни.

# 426
Сега изгледах.
Няма да правя цялостен анализ. Искам да отбележа само няколко неща.
1. За мен, Даниела тотално отблъсна Мартин. Никога не съм мислила, че може нещо сериозно да има между тях. Но за мен днес приказките ѝ му станаха неприятни и от сега нататък той ще ѝ прави мили очички, само колкото след финала, дори тя да спечели, да я натакова веднъж и после да я унижи. Сериозно, имам чувството, че я приема вече съвсем като платена жрица.
2. Мисля, че Виктор му се искаше да целуне Любомира. Братчето има вече две сериозни конкурентки. Но мисля, че Любомира е скритият фаворит на Виктор.
3. Косара най-много знае какво прави там, и с Виктор, и с Мартин. Тази жена най-добре от всички там знае как да запалва интереса на един мъж.

# 427
Даниела е много вреден пример за младите момичета. Съветите й са сложи си силикон, издялкай си носа и надуй си джуките и почвай да търсиш богат чичка да подсигури 50-60 хиляди лв на месец. Мързелуването е идеал, а не порок.
Това образование, професия и кариера нищо не значат. Важното е да си паразит да смучеш пари от комплексирани богаташчета и хоп се превръщаш  в момиче за милиони.
Истината е, че тя е застаряваща държанка .
Нищо чудно Мартин да я избере - и той си е мързел и двамата ще си мързелуват заедно.

# 428
Мартин трябваше да пита Даниела любов ли търси в Ергенът или спонсор?
Дори и заради "известност" и промотиране на книгата да е влязла, не пропусна и тарифата да си каже за тези отвън. Иначе май се цели към мъжете навън, не в предаването.
Да си знаят сумата и да не я занимават бедняци. А че ще има мъже да се навъртат около нея след като излезе, ще има. Дори да не върже някой с брак, каквото може ще изцоца. И тя ще залитне по бутици и собствен салон някакъв си. За имоти пари да и дават, едва ли. Някое наемче ще и платят и да върти там нещо си. Богати мислещи с долната глава има немалко. И не е нужно да си красавица, а да знаеш как да получиш, това което искаш и да си готов на унижения.

# 429
Даниела и Маги са много добри примери за подрастващите момичета. Да видят на живо как на една Атанаска Бачорска, която лягайки си с богат, женен мъж с бременна жена, успява да я измести, се пада пълна къща със зле тунинговани женища, които си пропиляват младостта сами или зле придружени. И докато хвърлят енергия само в стратегии как да хванат богатия принц за…шлифера, единственото което  постигат, е кофти оклъцаният им нос да събира дъждовна вода.

# 430
Честно казано, от нейната камбанария на човек, който не работи и харчи на поразия, разбирам защо нормалните, работещи хора й се виждат лузъри.

Това и аз го разбирам, но щеше да е по-умно да не си изплясква мислите по BTV.

Че тя затова е влязла. Обяви си цената по БТВ, и се надява някой да се върже.

# 431
Аз съм много впечатлена от възмущението, което Даниела предизвиква. Моят живот е толкова далеч от такива хора и среди (държанки и държачи), че грам не мога да се подразня. Тя иска, не краде - какъв е проблемът не разбирам. Ако има мъж, който да дава, лошо няма. Ако няма - ще си остане с искането. Кое точно ви дразни, древната професия винаги е съществувала и винаги ще съществува. Важното е нещата да са доброволни и от двете страни, какво толкова се дразните.

# 432
  • Be realistic - plan for a miracle.
Начи, все ми е тая кой и как се тунингова - всеки сам си преценя.
Но мнооого се дразня като някой нагло лъже 😁
Тая уста Е тунингована и точка. Няма естествена уста която да седи така патешки в профил и да е издута неестествено в ъглите.
Госпожа “Аз нямам корекции”:

Скрит текст:

# 433
Мен единствено ме забавлява как Даниела е имала възможност да прочете толкова много книги през свободното си време, а накрая може да роди само такива теми за разговор.

# 434
Аз съм много впечатлена от възмущението, което Даниела предизвиква. Моят живот е толкова далеч от такива хора и среди (държанки и държачи), че грам не мога да се подразня. Тя иска, не краде - какъв е проблемът не разбирам. Ако има мъж, който да дава, лошо няма. Ако няма - ще си остане с искането. Кое точно ви дразни, древната професия винаги е съществувала и винаги ще съществува. Важното е нещата да са доброволни и от двете страни, какво толкова се дразните.
А на теб защо ти правят впечатление тези, които се дразнят на Даниела?
Вчера, освен с безсрамната си декларация, че проституира, която явно трябва да приемаме за обикновена откровеност, никак не ми харесаха и мръсните й номера спрямо Мартина, не пропускаше да я ужили, особено ако Мартин беше наоколо.
Изобщо - разкошна жена! Мързелана, която си въобразява, че заради кофти подобренията й заслужава някой да я хрантути, а на всичко отгоре гадина, но много усмихната!

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 07:24 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт