🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 632
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 510
Едно меме от фб: 😆

# 511
  • София
Нито Мартин харесва Даниела, нито тя го харесва. Вероятно предварително са раздадени ролите - не случайно вчера за разходката с хеликоптер избра точно нея - скъпата разходка за "правилната" ергенка.
Плуването с костенурки не го видях, но може Даниела да не плува или в този ден да не е имало костенурки подходящи да снимане - все пак те са в океана и не стоят на едно място по желание на продукцията.

# 512
  • София
Много трудно се получава хубава връзка между човек, който обича да пътува и да обикаля, и такъв, който не обича. Винаги единия страда - обикновено е този, който обича да пътува. Познавам няколко такива семейства и именно това е в основата на техните проблеми. Същото и с обикалянето по заведения - единия обича да си стои вкъщи, другия - да обикаля по баровете. Обикновено страда този, който си стои вкъщи. И в този ред на мисли не виждам никакви допирни точки между двамата. Прекалено различни интереси имат. А Мартин се показа и, като много ревнив, властен и териториален, така че на Даниелка ще й излезе през носа, ако се хване с него.

# 513
Мммм, обърнахте ли внимание на споделеното от Мартин, че обичал ризите му да са току-що изгладени, топли-топли, когато ги облича?

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 18:43 от LadyCharming

# 514
А още по-ужасяващото е, че според Даниела, ако не си богаташ, значи си невеж, имаш кофти живот, нищо не си видял, абе мъка и скръб само Rolling Eyes А то сигурно реално и добри пари да изкарваш, според нейните стандарти пак ще си в графата беден Joy
Даниела май е от работническо семейство и за нея парите са самоцел. Но всъщност не се знае дали е кофти възпитание или кофти характер от нейна страна. Ценностната й система е бедна.

"Пазете се от прекомерна загриженост за пари, положение или слава. Някой ден ще срещнете човек, който не го е грижа за нито едно от тези неща. Тогава ще разберете колко сте бедни." - Ръдиард Киплинг

Киплинг, като е пътувал, е и виждал, за разлика от Даниела.

# 515
  • София

Ето! Точно това е твоят подход, към твоят любим! Мъж всеки мъж, всяка жена и всеки човек има различен подход и път, ако искаш да го извървиш, го правиш! 😊

Различен подход ли? Мъж да обича жена, която ще му готви е откак свят светува. Ама коя точно от тез заяви, че ще готви? Освен Ферай. И Ферай я изкарахте, че е празни приказки 😂🤣 чувал съм как жени ще почнат да готвят като родят. Ама видехме я Марта колко можеше.

Като се замисля, Ферай е много по-подходяща за Мартин. Красива, слаба, също иска пари, но поне е готова да му даде това, което той иска - да му изглади ризата и да му я подаде топличка да си я облече, да му сготви, да го посрещне, да е до него по заведенията, да не иска да пътува сама, а да е близо до мъжа си......

# 516
Извинявам се ако е обсъждано
Прави ми впечатление още от първата среща със слона, че Виктор обира кофти локациите за срещи,а за Мартинчо са по-добрите места. Дали е изрична уговорка от негова страна това или просто така ми се струва?

# 517
Като се замисля, Ферай е много по-подходяща за Мартин. Красива, слаба, също иска пари, но поне е готова да му даде това, което той иска - да му изглади ризата и да му я подаде топличка да си я облече, да му сготви, да го посрещне, да е до него по заведенията, да не иска да пътува сама, а да е близо до мъжа си......

Аз затова само нея харесвам кажи речи този сезон. За кво ти е жена, която на практика няма да прави нищо за тебе? Ще иска кво ли не от мъжо, ама тя да направи нещо и е изведнъж олеле слугинята. То ясно, че в миналото е било тъй ама буквално тежката работа е била навън, а леката вкъщи. Преди офис култура и т.н. мъжът се прибирал пребит и мръсен от глава до пети. Много трудно се поддържа реално 50/50. А ся кво, всички да сме мързели с кинтите от нета вкъщи или някъде си.

# 518
Струва ми се, че някои аргументи, които целят да сразят разбиранията на Даниела за любовните взаимоотношения, идват от едно друго поколение - особено за супите, теджерите и т.н. Трябва да се има предвид, че времената в момента са много различни, хората да различни и ценностната им система се промени. Няма нужда да си заравяме главата в пясъка и да си казваме, че нещата, които Даниела говори да научна фантастика.

# 519
Струва ми се, че някои аргументи, които целят да сразят разбиранията на Даниела за любовните взаимоотношения, идват от едно друго поколение - особено за супите, теджерите и т.н. Трябва да се има предвид, че времената в момента са много различни, хората да различни и ценностната им система се промени. Няма нужда да си заравяме главата в пясъка и да си казваме, че нещата, които Даниела говори да научна фантастика.

Ем не, хората са бесни, защото е ПОРЕДНАТА. И брутално директно си проси. Това е страшното, че все повече жени си търсят каймака на икономиката. Никой не е доволен от "нормалното вече". Тез щуротии къде ги изприказва се считат за "новото нормално". Реално никой не си показва празните банкови сметки, дълговете си, гадната си работа, житейски проблеми в интернет. Всички бленуват по един конкретен вид живот вече. Тя описа животът от инстаграм.

# 520
Аз не помня как Мартин се обърна към Елвира - "Подочух, че ти си коментирала разни неща за мен като порок и т.н.." или "Подочух от момичета, че ти си казала това и това.."
Първото ми предположение е, че е излязло от Маги или от самия продуцент. Директно или индиректно от Маги с цел да внедри в екипа какви са настроенията и тревогите на момичетата, като информацията да бъде ползвана за сглобяване на последващи сюжетни линии. Ако от нея е излязла информацията, е непрофесионално, въпреки че тя обслужва преди всичко интересите на продукцията.

Второто ми предположение е някоя от групичката - Даниела, Мартина, Ана-Мария и Ферай. От срещите с Мартин Ана-Мария беше тази, която заяви, че би му снасяла информация. Съмнява ме да е Даниела, тя сякаш има друго виждане как да прекарва времето с него и си действа по нейния план. От друга страна, има нещо в нея, което ме кара да вярвам, че плетенето на интриги не ѝ е чуждо. Изглежда подмолна в сравнение с Мартина, да кажем.

# 521
Съгласна съм до известна степен, но не напълно. Всяко поколение е различно от предходните, технологиите и социалните мрежи също много промениха живота и възгледите ни, но 'супите и тенджерите' не се променят, те са константната величина, която преминава през всички поколения, независимо от еманципацията, културата и технологиите. Мъжът винаги ще иска топла  домашна храна и токущо изгладена риза. И винаги ще ги иска от жена си, а не от наетата прислужничка, защото на нас генетично ни е заложено да показваме и доказваме любовта си с грижите към другия. И многото пари не променят това, жалко, че Айгюлката няма достатъчно капацитет да го разбере.

# 522
Да бе, Елвира виновна, че този е пияндурник. Може да го е виждала в заведения, където е нормално да е с чаша в ръка, но в предаването човекът е подпухнал и червен нонстоп. Реално, колкото и да е проста, само тя показва адекватно притеснение от такъв тип мъж. Че и се ядосва, видиш ли, че го коментират... ми що не коментираха другите ергени по тази линия, а баш него, то не е от небето паднало.

# 523
Да бе, Елвира виновна, че този е пияндурник. Може да го е виждала в заведения, където е нормално да е с чаша в ръка, но в предаването човекът е подпухнал и червен нонстоп. Реално, колкото и да е проста, само тя показва адекватно притеснение от такъв тип мъж. Че и се ядосва, видиш ли, че го коментират... ми що не коментираха другите ергени по тази линия, а баш него, то не е от небето паднало.

Нали оцеля целия сезон в Игри на волята? Ако беше чак такъв пияница, нямаше да изтрае толкова дълго. Не го защитавам, ама все пак не за първи път го виждаме.

# 524
  • София

Аз затова само нея харесвам кажи речи този сезон. За кво ти е жена, която на практика няма да прави нищо за тебе? Ще иска кво ли не от мъжо, ама тя да направи нещо и е изведнъж олеле слугинята. То ясно, че в миналото е било тъй ама буквално тежката работа е била навън, а леката вкъщи. Преди офис култура и т.н. мъжът се прибирал пребит и мръсен от глава до пети. Много трудно се поддържа реално 50/50. А ся кво, всички да сме мързели с кинтите от нета вкъщи или някъде си.

Аз затова им се чудя на момите от новото поколение. Все едно ще ходят да перат на реката и да месят питки на ръка. Нито е трудно да се зареди пералнята, нито да се преместят дрехите в сушилнята, нито да се зареди миялната, да се пусне робота да изчисти и т.н. Айде гладенето да е малко по-отнемащо от времето. Но при толкова много техника, която върши основната работа в дома, да те мързи дори да я използваш и то при условие, че не работиш, но да изискваш от мъжа постоянно да ти дава пари, ами извинявам се, ама за какво му е тази жена? Ако ще е трофей, то със сигурност може да си намери по-млада и красива от тази мумия.

Общи условия

Активация на акаунт