🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 650
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 525
Аз го виждам за първи път, не гледам ИВ. И виждам пиянде. В игрите не го знам какъв е бил. То казахте, че и интелигентен бил, ама и това не виждам...

# 526
И аз го виждам за първи път, като това, че в ИВ е оцелял, съвсем не значи, че не е пиянде. Първо, защото концепцията на предаването там е различна и не им слагат коктейли на всяко снимане и второ, че човекът държи на алкохол, но това идва именно да покаже, че доста си попийва…

# 527
Четох един коментар за срещата на Мартин и Даниела - че клетвите на Емануела най-после са го стигнали 🤣

Не знам защо смятате за по-хубави дестинациите на Мартин. На мен срещите на Виктор повече ми допадат.

# 528
Според мен Мартин се ядоса, защото това се въртеше из жълтурките когато се разделиха с Емануела, че той 4 от 7 дни е бил пиян. Намекна на Елвира да не вярва на слухове от хора, които искат да го злепоставят.
Иначе Мартин е доста интелигентен, Spirit, в игрите имаше доста стратегии и определено има акъл, друг е въпроса къде си насочва енергията както би казала Даниелка.

# 529
Не знам, не знам, подковахте ме в темата колко е умен и какви стратегии върти и аз явно много завиших очакванията. Дотук съм доста разочарована.

# 530
Аз абсолютно вярвам на Елвира, че това се е обсъждало от всички момичета. Сега, може и тя да е била първата, която директно да е употребила думата "алкохолик". Но това, че останалите са по-тактични и само констатират, че Мартин явно е голям купонджия, не значи, че не го мислят. Смятам, че ще е много нечестно, ако тя опере пешкира заради всички.

Само не разбирам защо сама се набута в тая интрига. Не мога да повярвам, че мисли, че Мартин може да търси сериозно обвързване, да не говорим за брак или деца. Та в тази връзка, какво значение има дали наистина той е алкохолик или не, след като след предаването всичко ще приключи? Стой си там, забавлявай се, наслаждавай се на почивката, защо нищиш проблеми, които не те засягат?

# 531
Не знам какво виждате във Ферай, но си мисля че след години ще бъде голяма досада за мъжа си. Сал една мусака не стига той да иска да се връща вкъщи веднага след работа.
Начина по който искаше да доминира на срещата с Косара, Ива и Бранка - двойната среща, беше много показателен, че ако влезе в режим на  ревност, може да бъде много досадна.

# 532
Хем я разбирам Даниела, хем се чудя за каква духовност иде реч с тези 50-60 хиляди на месец? Хем ми става обидно, че аз за година с работа не мога да ги изкарам (а има и жени, които се блъскат повече от мен за по-малко пари). А Мартин потен вода не е пил, но и в неговите очи виждам "доларови знаци". Според мен, търси по-богато момиче и смятам, че е силно привлечен от Косара, но тя от него не особено.
Аз сега сметнах. Двамата с мъжа ми сме лекари. Той даже завеждащ отделение. Заплатите от болницата общо, заедно на двамата не правят 50000 Grinning
Иначе, аз смятам, че тя тази сума я подхвърли на шега. Но едни 9 бона на месец със сигурност очаква, като домашната помощница и пътуванията, разходи по коли и нейните прищевки за дома ги калкулира отделно.

# 533
То дори и да е алкохолик, истината е, че голяма част от момичетата, които са се съгласили да отидат там, биха си затворили очите за това, само и само да им дава месечната издръжка…

# 534
Мен също не ме подразни Даниела на срещата с Мартин. Каза верни неща, беше откровена и ненатоварваща. Жената си рече какво иска, пък дали ще го получи е друг въпрос. Много жени или не знаят какво искат, или не смеят да си кажат. И нямам проблем с по-материалистичната й нагласа, особено ако иска да има деца, това е грижа и към тях - да избере подходящ, грижовен и щедър мъж. В тази парадигма ме дразнят само жените, които биха се хванали с какъвто и да е, стига да има пари и биха му били шута в момента, в който той се окаже без средства. Даниела май беше казала, че му дава две седмици (ако не бъркам), което не ми е ок. Не ми харесва и как засича Мартина в присъствието на Мартин.

Като стана дума за Мартин, още нещо непопулярно като мнение, но той беше прав да направи забележка на Елвира, която се изказваше все едно го е гледала всеки ден какво и колко пие. Да не се обиждаме - човекът може да е пияница, но не е алкохолик Joy
Скрит текст:
Единия живее, за да пие, другия - пие, за да живее Grinning
Другото, което ми хрумва сега, докато пиша е че той, какъвто си е подозрителен и мнителен, няма как да не си мисли, че жените се привличат (и) от парите му, така че много повече би имал доверие на Даниела, защото ще си мисли, че тя поне е била искрена с него.

Срещата на Виктор беше много приятна, но май ще се окаже вярно, че се познават отпреди, твърде бързо се сближиха.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 12:26 от ladonnae

# 535
Не знам какво виждате във Ферай, но си мисля че след години ще бъде голяма досада за мъжа си. Сал една мусака не стига той да иска да се връща вкъщи веднага след работа.
Начина по който искаше да доминира на срещата с Косара, Ива и Бранка - двойната среща, беше много показателен, че ако влезе в режим на  ревност, може да бъде много досадна.

Не бих казал, че означава нещо. Нали да прогресираш тук, то трябва да изпъкваш, да крадеш вниманието на Ергенът. Пък и то без никаква ревност кво, значи изобщо не го обичаш този човек. Има го варианта, жена ти да ти държи сметка за кво ли не и да те задуши. Ама някаква доза ревност трябва да съществува.

# 536
Да бе, Елвира виновна, че този е пияндурник. Може да го е виждала в заведения, където е нормално да е с чаша в ръка, но в предаването човекът е подпухнал и червен нонстоп. Реално, колкото и да е проста, само тя показва адекватно притеснение от такъв тип мъж. Че и се ядосва, видиш ли, че го коментират... ми що не коментираха другите ергени по тази линия, а баш него, то не е от небето паднало.

Нали оцеля целия сезон в Игри на волята? Ако беше чак такъв пияница, нямаше да изтрае толкова дълго. Не го защитавам, ама все пак не за първи път го виждаме.

Има различни форми на алкохолизъм. Съществува и т.н. 'запоен тип', там няма ежедневно пиене, но като пият, количествата са жестоки. С времето запоите стават все по-чести и по-чести. Стигне ли се до там да се напиват сами вкъщи, без повод, нещата са вече тотално извън контрол.

# 537
  • софия
Интересни коментари по линия на Даниела. В един коментар се казва, че е пред пенсия, в друг, че била от поколение, в което жените не са домакини... и накрая кое от двете е? Изглежда на 40г, но пише че е на 32.
Това е хубава възраст, още 3-4 години има накъде да се търси сериозни отношения.
А за домакинството не го разбирам, съвсем пък нищо да не се прави е неприемливо за мен.

# 538
То дори и да е алкохолик, истината е, че голяма част от момичетата, които са се съгласили да отидат там, биха си затворили очите за това, само и само да им дава месечната издръжка…
Тя някои си затварят очите и за много по-лоши неща в името на скъпи парфюми, фенси почивки и лъскави коли.

# 539
Аз не мисля, че психоложката е казала на Мартин нещо и трябва да бъде обвинявана. Това не бяха истински консултации, в които да се пази дискретност. Целият екип беше там и ги снимаха. Има кой и от екипа да е подшушнал. Да не говорим, че явно се е коментирало сред всички момичета и вероятно само Елвира е изразила притеснение. (Може ни и Даниела, но тя това ще го коментира като станат семейство). Напълно е възможно няколко кокошчици да се коментирали, както казва той и да не е излъчено.

По-притеснително е, че телевизията някак публично подкрепи персонаж и мнение,  според което проблем с алкохола имаш чак, когато почнат да ти треперят ръцете и да не можеш да мислиш логично. Брат, ако излизаш често по дискотеки и се правиш на дамаджана си алкохолик. Особено, ако не можеш да излизаш без да пиеш. Ако си сипваш всяка вечер вкъщи по едно, пак си алкохолик. Има лекар по-горе в коментарите, предполагам, че ще потвърди.
И не е нещо, коетомда се подкрепя в праймтайма на нация, която и без това има широки граници за това какво е алкохолизъм.

Държа се назидателно с Елвира, а тя е достатъчно умна поне да се усети, че не й трябва дъртия пияница, като има спортист. Дано я оставят в отбора на Виктор.

Извън тази тема да допъля, че Шрековица е 393939 по-красива от госпожата с месечната инвестиция в имоти.

Общи условия

Активация на акаунт