🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 564
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 540
Аз не мисля, че психоложката е казала на Мартин нещо и трябва да бъде обвинявана. Това не бяха истински консултации, в които да се пази дискретност. Целият екип беше там и ги снимаха. Има кой и от екипа да е подшушнал. Да не говорим, че явно се е коментирало сред всички момичета и вероятно само Елвира е изразила притеснение. (Може ни и Даниела, но тя това ще го коментира като станат семейство). Напълно е възможно няколко кокошчици да се коментирали, както казва той и да не е излъчено.

По-притеснително е, че телевизията някак публично подкрепи персонаж и мнение,  според което проблем с алкохола имаш чак, когато почнат да ти треперят ръцете и да не можеш да мислиш логично. Брат, ако излизаш често по дискотеки и се правиш на дамаджана си алкохолик. Особено, ако не можеш да излизаш без да пиеш. Ако си сипваш всяка вечер вкъщи по едно, пак си алкохолик. Има лекар по-горе в коментарите, предполагам, че ще потвърди.
И не е нещо, коетомда се подкрепя в праймтайма на нация, която и без това има широки граници за това какво е алкохолизъм.

Държа се назидателно с Елвира, а тя е достатъчно умна поне да се усети, че не й трябва дъртия пияница, като има спортист. Дано я оставят в отбора на Виктор.

Извън тази тема да допъля, че Шрековица е 393939 по-красива от госпожата с месечната инвестиция в имоти.
Аз го и написах - запойната употреба също е проблем, особено ако се случва все по-често и по-често.
Като цяло българите смятаме, че 100 грама всяка вечер е нормално, че на дискотека всяка седмица да пиеш по бутилка е нормално.
Не, не е.
Аз също пия понякога (на почивка с приятелки например, когато от сутринта пием irish coffee Grinning ) не малко, особено за жена, но чудесно си знам мярката и се забавлявам еднакво добре и без алкохол. И пак смятам, че и моето не е ок.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 17:38 от holly_mac

# 541
Темата за алкохолизма сега започва. Не се притеснявайте Ники Николов ще я доразвие. Не се съмнявайте.

# 542
Мартин интелигентен? Ухааа, някаква нова дефиниция за интелигентност ще да е това…

# 543
Не мисля, че продукцията би издънила Елвира, по-скоро би се опитала да заснеме тези разговори и да доразвие сюжета. Някое от момичетата я издъни, залагам на Ана-Мария или Даниела. И натопиха точно нея, защото я виждат като конкуренция. Ана-Мария започна да я клепа още като каза на Мартин, че се заглеждала по Виктор. Ще има доста интириги и удари под кръста при момичетата на Мартин. Тези момичета за милиони не са случайни.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 12:50 от Serene__

# 544
Не мисля, че продукцията би издънила Елвира, по-скоро би се опитала да заснеме тези разговори и да доразвие сюжета. Някое от момичетата я издъни, залагам на Ана-Мария или Даниела. И натопиха точно нея, защото я виждат като конкуренция. Ана-Мария започна да я клепа още като каза на Мартин, че се заглеждала по Виктор. Ще има доста интириги и удари под кръста при момичета на Мартин. Тези момичета за милиони не са случайни.

Ана-Мария е вероятно. Тя е малко като бай Елисавет и онази Кристияна- там е за сеира и безплатното пиене.Smile

# 545
Още едно меме… 😀

# 546
Защо да са чехльовци? Ако тя също е на работа по цял ден и точно като него иска да си пусне серилче по Netflix, защо да не си поръчат храна и да си спестят споровете кой колко домакинска работа върши?

Щот зорлем да не си сам, търпиш секви работи. А жените в днешно време са готови да те зарежат по всяко време. Безброй кандидати, направиш нещо на криво, кажеш нещо на криво и тя едва ли не, тръгва да пише на други най-малкото. Идва една хубава сутрин и тя ти сервира, че вече не те обича, а ти си правил маса неща за нея, и подаръци и почивки и т.н. А за примера с Нетфликс и храна за вкъщи, ем, и кво? Ще го правим тва всеки ден ли? 😂🤣 Не става тъй. Спор няма, че сме масово мързеливци и не искаме да губим време в разни битовизми. Ама това да поръчваш храна всеки ден е за тези, които могат да си го позволят. Обикновено бива да има некоя манджа за по неколко дни, пък други купешки занимавки, готова храна от супермаркет, веднъж седмично поръчване за вкъщи, веднъж на месец примерно по-сериозен ресторант.

# 547
Хаххаха Мартин казал на техните.. Като имаме всичко, което сте постигнали вече, защо и аз трябва да прабва да работя от 9 до 17ч.Grinning
Син мечта просто. Заслужава една като Даниела да го изсмуче финансово и ще го видя на 50 без професия, без пари и без семейство. Дори не му минава през главата, че той самият има две деца на прага на живота, които също ще се нуждаят от родителски съпорт поне в началото.

# 548
Добре де,стига го повтаряхте това колко е интелигентен.Не е академик ясно е,но да кажем че е доста по-интелигентен от момите вътре,не от нас.Така добре ли е?Joy
Не смятам,че е алкохолик, те наистина имат друг вид.Но че е пиянка и купонджия е така.Гледа си живота(както намери за добре за него,за нас може да не е ок)на никой не вреди,ами да прави каквото ще.Момите имат глави на раменете си да избират.

# 549
Каква беше пък тази измислена психоложка с напевен глас и съвета,  който даде на Ана Мария за доверието... Някой от вас, гледайки поведението на Мартин, би ли му имал бързо доверие. Има хора и хора...средите, в които се движи Мартин, са го направили обигран, хлъзгав и прикрит. И наистина е трудно да стигнеш до него и да му имаш доверие.Той сам казва, че няма никога 100 процента доверие на жените. Бронята му е видима...както някой  каза по-горе истински май беше само в сцената с Елвира...

# 550
  • Варна
И аз мисля, че Ана-Мария я наклепа. Другата, която също е говорила на тази тема е тази,към която се обърна Елвира и й каза за какво си говориха с Мартин.

# 551
  • София
Мартин е интелигентен на фона на масовката в ИВ, че и тук. Никой не е казал, че е от топ умовете. Grinning

Това, дето го описваше на Елвира, че представлява истинският алкохолик - да му треперят ръцете и да пие от сутринта - е по-късна фаза, и той ще я стигне, ако не вземе мерки да се спре

На мен срещите на Виктор също повече ми харесват, лично на мен би ми било по-интересно да къпя слон, да посетя храм, да се разходя във ферма и по улиците на Шри Ланка, отколкото да се излежавам под балдахин и да летя с въртолет. За бъгитата на плажа ще се въздържа. Simple Smile

# 552
То наистина не е сериозно това с диалога Даниела - Мартин, ама да предположим, че й дава едни 40 хиляди на месец... За тези пари не искаш да му гладиш ризите и да сготвиш една гозба на ден ли? Да пуснеш една пералня и прахосмукачка и да измиеш чиниите ли? А какво ще правиш, освен, че ще се размятваш по молове и ресторанти и ще пишеш книги за по 50 лева бройката, от които едва ли ще бъдат продадени 10-20 екземпляра... Защото не е Шекспир, все пак... Щяла да ги инвестира в имоти (като че ли той сам не може да си ги инвестира), щяла да го мотивира да изкарва повече пари и да се развива... Как? С нагайката като кон ли?
Далеч съм от мисълта, че жената в семейството трябва да е покорна слугиня, но малко в повече ми идва това наслагване на идеята за лесен и охолен живот при младите хора, без да си дават никакъв зор да учат и да си изкарват прехраната с истински умения и труд.

# 553
Марто е street smart, както е модерно да се казва, и е избутал виШото някак. Това не го прави начетен (за мен не е интелигентен също), но не го прави и тъп. Разговорите му са посредствени, но те и събеседничките му са такива. Той си компенсира с опити да остроумничи, уви, използва клишета, заучени на масата или на улицата.
Не бих казала, че е чак алкохолик, човекът е бохем. Виждала съм алкохолици и Марто е прав, те си наливат сутрин с кафето по едно за отскок. Друг е въпросът, че наздравето и ресторантите са част от живота и навиците му, а на Елвира това не й харесва (на мен също не би ми харесало).

# 554
То наистина не е сериозно това с диалога Даниела - Мартин, ама да предположим, че й дава едни 40 хиляди на месец... За тези пари не искаш да му гладиш ризите и да сготвиш една гозба на ден ли? Да пуснеш една пералня и прахосмукачка и да измиеш чиниите ли? А какво ще правиш, освен, че ще се размятваш по молове и ресторанти и ще пишеш книги за по 50 лева бройката, от които едва ли ще бъдат продадени 10-20 екземпляра... Защото не е Шекспир, все пак... Щяла да ги инвестира в имоти (като че ли той сам не може да си ги инвестира), щяла да го мотивира да изкарва повече пари и да се развива... Как? С нагайката като кон ли?
Далеч съм от мисълта, че жената в семейството трябва да е покорна слугиня, но малко в повече ми идва това наслагване на идеята за лесен и охолен живот при младите хора, без да си дават никакъв зор да учат и да си изкарват прехраната с истински умения и труд.

Успех скъпи, ще ги разбиеш, ти си най-готиният мъж провайдър ох даа 😂🤣😂 те така ще го мотивира, дрън дрън баш. Като правиш неща за някой, той не се занимава и фокусира цялата си енергия и внимание другаде. Трябва да има по-добри резултати, ако полага повече от тези ресурси към дадени цели. Трябва да е далеч по-яка и завладяваща, забавна, че да няма толкова значение дали шета нещо дома. Данчето определено не е това.

Общи условия

Активация на акаунт