🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 868
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 840
Тези двете са dumb and dumber, поне така се очетават нещата май Joy

# 841
Тая на Мартин повече го знае българския Joy

# 842
  • някъде другаде
Само тези двете липсваха. С този българо - английски са дразнещи.

# 843
Тези 2те български не знаят ли добре??
Дразни ме говорът им.
Поредните, които са забравили българския след няколко години в чужбина…. ще слушаме сега развален български, понеже трябва да са интересни с нещо.
На пръв поглед не са ми симпатични и не са ми изобщо интересни.

# 844
И защо е това специално внимание към двете квачки, на кого са дъщери.. Едната е абсолютна баба Яга

# 845
Оф, дано Ана-Мария ги замете нанякъде тези, че ми напомнят на Кичка.

# 846
Тези дами са ми too much

# 847
Срещата е тъпа защото жената няма какво да каже, реагира на каквото момъка каже и то със супер ограничен речник. Скована, тотален спек, за жена била с кого ли не.

Даниела има акъл и каквото каже, излиза от ум, който поне малко мисли - пък нека е кроежи и схеми, далеч по-интересно.

# 848
Някой ако има информация, да сподели тези от колко години живеят в Маями, та не могат да говорят на български. Хората седят по 20 и повече години в чужбина и пак си говорят добре

Едната била на 5, другата на 9, когато са заминали казаха. На тази възраст би трябвало да са научили езика си. За мен това вмъкване на чуждици е поза.

# 849
Професионалист е Мартина, щом успя да изглежда влюбена и невинна! в очите на толкова много хора. Чудила съм се понякога на мъже, дето си губят ума по някоя, за която всички други сме наясно... Ето как, нагледно.
Допускам, че се прави на такава каквато не е, но пак най ми подхожда с Мартин. Глезана е тя. Има подход. И така се печелят мъже. Sunglasses

# 850
И двете изобщо не са типаж на двамата Ергена.

# 851
Като ви чета реакциите - чудо ще е другите в къщата като ги видят Joy

# 852
Мартин завалията - казва, че има две дъщери и показва с пръсти цифрата две. 😂 Тежко е.

# 853
И аз се чувствам fabulous.

# 854
АААААА и тези с бутик за парцали 😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт